facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Life-Line Trainingen

Info

Life-Line-Trainingen helpt verdrinkingen in zwembaden te voorkomen. dit doen wij door een uniek trainingsprogramma waarbij we je volledig ontzorgen.

Geschiedenis

Bewust Beter in eerste hulp verlenen!

Wij verzorgen eerste hulp trainingen voor hulpverleners en instructeurs. En zijn expert in eerste hulp aan drenkelingen.

Voor hulpverleners bieden wij een scala aan eerste hulp trainingen. Een basis training EHBO of reanimatie. Of een specifieke training eerste hulp aan kinderen of drenkelingen.

Eerste hulp instructeurs bieden wij goede trainingen tot reanimatie-instructeur. Of bijscholingen over diverse onderwerpen binnen onze expertise eerste hulp aan drenkelingen.

Voor jou dus de aangewezen opleider als je in en om het water verblijft! Als hulpverlener of recreant.

Wij geven goede trainingen voor iedereen die eerste hulp wil verlenen. Wij maken onze trainingen voor u op maat. Hierdoor krijg je de juiste inhoud in de vorm zoals jij dat wilt. Het maakt ons niet uit of we een presentatie geven, een workshop verzorgen of een complete training voor u ontwikkeling. Jouw leervraag staat bij ons centraal.
Onze instructeurs hebben we naast kennis over medische zaken ook een goede didactische achtergrond.

Wij ondersteunen onze lessen met de verkoop van goede producten. Denk hierbij aan de defibrilatoren van ZOLL of het noodmes van S-Cut.

Bezoek eens onze website en zie wat we je te bieden hebben. Zit de training er niet bij? Stuur ons een mailtje!



"Life-Line-Trainingen helpt verdrinkingen in zwembaden voorkomen"
Adres: Vierkantemorgenstraat 26, 6905 TT Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0650646298
Stad: Zevenaar
Route: Vierkantemorgenstraat 26
Postcode: 6905 TT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liemers Kunstwerk Liemers Kunstwerk 2 km Leuk gevarieerd verschillende onderwerpen en goed verzorgd deels info via gratis audi...
Escape Opleidingen Escape Opleidingen 2 km Voor BHV-, VCA- en EHBO cursussen bent u bij Escape-Opleidingen aan het goede adres! ...
Gigakids Gigakids 3 km echt ik kan nu alleen trager typen dan daarvoor!!!1
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid