facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Escape Opleidingen

Escape Opleidingen

Info

Voor BHV-, VCA- en EHBO cursussen bent u bij Escape-Opleidingen aan het goede adres! Ook voor BHV materialen zoals AED's en verband dozen.

Geschiedenis

Betrokken medewerkers die graag met u mee denken, in een mix van jarenlange ervaring en een frisse blik. Wij zijn graag uw gids om de risico’s in uw organisatie af te dekken.

Wilt u ook dat er met u wordt meegedacht? Neem dan contact met ons op om uw BHV en VCA zo effectief mogelijk te organiseren.

Door jaren lange ervaring in combinatie met een frisse blik hebben wij kritisch gekeken naar de huidige manieren van opleiden. Bij ons kan u zelf uw BHV opleiding samenstellen, naar uw behoefte en wensen. Van E-learning tot aan een realistische oefening, alles is mogelijk!

Escape opleidingen gelooft in kennis, in specialisme en in partnerschap. Escape Opleidingen wil elke dag een beetje beter worden. Meer met minder, stap voor stap, detail na detail: gewoon, doen.

Wij gaan graag het gesprek aan!



"Wij verzorgen BHV, EHBO, reanimatie, VCA en agressietrainingen. Helpen je met AED's, verbandkoffers, pleisters maar ook het onderhoud van uw blusmiddelen en AED’s."
Adres: Didamseweg 148A, 6902 PE Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0857735222
Stad: Zevenaar
Route: Didamseweg 148A
Postcode: 6902 PE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Liemers Kunstwerk Liemers Kunstwerk 786 meter Leuk gevarieerd verschillende onderwerpen en goed verzorgd deels info via gratis audi...
Gigakids Gigakids 2 km echt ik kan nu alleen trager typen dan daarvoor!!!1
Life-Line Trainingen Life-Line Trainingen 2 km Life-Line-Trainingen helpt verdrinkingen in zwembaden te voorkomen. dit doen wij door...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid