facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lieneke's Yoga Company

Info

Welkom bij Lieneke's Yoga Company! Online Yoga Lessen, Werkboeken in Sanskriet, filosofie en anatomie. Online College's Yoga Filosofie.. en meer!

Adres:
Stad: Vught


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: YouTube online Yoga, Yoga video Nederlands, Yoga en depressie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yogalein Yogalein 3 km Yogalein is een yogastudio in Vught die het plezier van yoga graag aan je wil overdra...
Yoga Muse Yoga Muse 4 km Geweldige plek!!!
Yogatality - a vital you Yogatality - a vital you 4 km Op mijn 68ste begon ik voor het eerst met yogalessen. Zowel de Yin als de Hatha yoga ...
Recensies
Lieneke is een ster in yoga en een sterdocente. Met haar schat aan kennis en ervaring kan ze groepslessen optimaal indelen en opbouwen. Daarnaast is ze een kei in het aanpassen van oefeningen op jouw specifieke situatie zodat je er het maximale uit kunt halen, cq. ondersteund wordt in te groeien. Ik heb er veel baat bij!
Een heel fijne yogastudio in een serene en een prettige sfeer met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Elke les is weer anders, steeds vind ik weer verdieping in de beoefening ervan. Lieneke leeft en ademt yoga! Behalve dat haar lessen fantastisch zijn heeft ze ook veel kennis van de menselijke anatomie! Echt een aanrader!
Een super ruimte, met een goede docente die afwisselend en met aandacht aanwijzingen geeft. Kortom een aanrader voor ieder die Yoga wil doen.
Hele fijne yogaschool. Uitdagende en afwisselende lessen met aandacht en aanwijzingen voor persoonlijke verbetering. Prettige en open sfeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid