facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lidl

Lidl
Keten van discountsupermarkten waar men terecht kan voor levensmiddelen en huishoudelijke artikelen.
Adres: De Meierij 6, 7631 AL Ootmarsum, Nederland
Telefoonnummer: 020 709 5039
Staat: Overijssel
District: Dinkelland
Stad: Ootmarsum
Route: De Meierij
Huisnummer: 6
Postcode: 7631 AL


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 10:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Albert Heijn 55 meter Fijne sfeer, vriendelijke medewerkers lopen met je mee om een product dat je niet kun...
Recensies
om 8 uur 's morgens zit er meer personeel bij de winkelwagentjes voor het pand te roken of eten dan dat er in de winkel/bij de kassa zit. In de winkel zelf moet je slalommen over volle karren die nog uitgeladen moeten worden om daarna aan te sluiten in een lange rij omdat er maar 1 kassa open is.
Fijne en nette Lidl. Ik mis alleen een zelfscan kassa.
Prima Lidl, netjes, overzichtelijk en vriendelijk personeel.
Ik stond op het punt om de jonge vent met lange haren over de balie te trekken om vervolgens de vloer met hem te dweilen.nAls je ongeïnteresseerd voor je uit zit te staren omdat je een hekel hebt aan je werk is jou probleem.. maar als je vervolgens een oude vrouw die keurig staat te wachten met eem vraag aanspreekt met: wat ist ?nDan mag je van mij meteen het ontslag krijgen!nZo onbeleefd ben je niet tegenover klanten!nIk kom er regelmatig en heb hem gelukkig nog niet eerder gezien.
Ik heb op 22 december een de Luxe volkoren notenstol met amandelspijs gekocht met houdbaarheidsdatum 2 januari 2024. Tot mijn verbazing is het brood beschimmeld. Slechte zaak. We hadden ons verheugd op een lekker stukje notenstol...nToch 3 sterren vanwege de normale kwaliteit, maar ik zal geen brood meer kopen bij de Lidl.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid