facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn

Albert Heijn
Adres: Denekamperstraat 5 A, 7631 AA Ootmarsum, Nederland
Telefoonnummer: 0541 280 820
Staat: Overijssel
District: Dinkelland
Stad: Ootmarsum
Route: Denekamperstraat
Huisnummer: 5 A
Postcode: 7631 AA


Openingstijden

maandag: 08:00–21:00
dinsdag: 08:00–21:00
woensdag: 08:00–21:00
donderdag: 08:00–21:00
vrijdag: 08:00–21:00
zaterdag: 08:00–21:00
zondag: 10:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lidl Lidl 55 meter om 8 uur 's morgens zit er meer personeel bij de winkelwagentjes voor het pand te rok...
Recensies
Fijne sfeer, vriendelijke medewerkers lopen met je mee om een product dat je niet kunt vinden aan te wijzen. De winkel is erg groot, producten zijn vers. De zelfscan durf ik toch niet meer te gebruiken, puur uit zelfbescherming. Met mij helaas steeds meer mensen.nEr zijn veel kassa's open, met goed personeel dus dat maakt het stukken gemakkelijker.
Niets mis mee, alleen de 'normale' kassa is onnodig druk en vaak maar een van de twee open. Dat gaat bij de Lidl sneller...nOp dit punt mag je van de duurste supermarktketen wel iets meer klantgerichtheid verwachten.
Ik voel mij niet echt welkom omdat ik alles contant betaal maar ook mijn statiegeldbon contant wil hebben. Ik had laatst voor €18 aan statiegeld. Ik geef deze bon af bij de kassa. Wordt er gevraagd: wilt u dit op u pin gestort hebben? Dus ik zeg: nee gewoon contant. Stond ze me heel verontwaardigd aan te kijken en ze zegt: zoveel geld heb ik niet in de la zitten. Dus zeg tegen haar: dat is niet mijn probleem je regelt het maar! Dit geldt niet alleen voor deze Appie maar voor alle filialen.
Mooi opgeruimde winkel, ruime gangpaden. Aardig personeel.
Fijne supermarkt en leuk en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid