facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Leuk Kiekje fotografie

Leuk Kiekje fotografie

Info

Spontane (kleine) mensen fotografie



"Jij geniet van moeder natuur in haar puurste vorm.Groot & klein.Je bent de moeder van jouw roedel.Jullie kindjes houden van avontuur.Zij en vooral jullie als ouders genieten wanneer ze wroeten in de aarde, klimmen in bomen, creaties maken van takjes die ze vinden in het bos.of je bent zwanger en wil graag jouw zwangerschap op de meest pure manier vast laten leggen.Met je haren los, op blote voetjes en jouw mini-mensje in je buik die straks nooit meer zo dichtbij zal zijn als nu in jouw buik, maak ik van dit waardevolle moment een herinnering.Misschien heb je een bedrijf waar de natuur een belangrijke rol speelt, maar geen foto's die passen bij jouw verhaal...Puurheid, in moment en emotie leg ik voor jou vast!"
Adres: Ir Lelystraat 19, 3841 JV Harderwijk
Stad: Harderwijk
Route: Ir Lelystraat 19
Postcode: 3841 JV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esther Langenberg Fotografie Esther Langenberg Fotografie 64 km Esther heeft mooie portretten, detailfoto's en sfeerbeelden gemaakt. Beelden die duid...
Erik Rudolfs Fotografie Erik Rudolfs Fotografie 64 km Fotografie, een moment, vastgelegd op een manier, mijn manier.
Creatieve Fotografen Creatieve Fotografen 64 km Kim is hartstikke lief, geduldig en maakt super mooie foto's!
Saskia Beek Fotografie Saskia Beek Fotografie 64 km Sas is awesome!!! Een vakvrouw met een hart van puur goud. Ze zet haar hart 100% in, ...
All In One Fotografie All In One Fotografie 64 km Een aanrader! Martin heeft onze bruiloft vastgelegd en de foto's zijn prachtig! Marti...
Annemarie Rikkers Fotografie Annemarie Rikkers Fotografie 65 km We zijn ontzettend blij met onze trouwfotograaf: Annemarie! We hebben twee keer eerde...
No Cheese Please No Cheese Please 65 km Day In The Life Fotografie. Je eigen Family Foto Docu!
KHFotografie KHFotografie 66 km Fotografie voor bedrijven en particulieren
Linda van Raalte Fotografie Linda van Raalte Fotografie 66 km Presets voor baby foto's van LvR zijn super fijn: Een echte aanrader!
Dorien Braams Fotografie Dorien Braams Fotografie 67 km Fotogreportage voor zwangeren, newborns, kinderen, familie, bruiloften en portret.
Recensies
Wat was het koud met de kerstshoot, maar wat werden we warm ontvangen door Robin. Naar een gezellig praatje schoot ze de meest knusse foto's van ons gezinnetje! Een prachtig plaatje was de tipitent, helemaal in kerstsfeer. Heerlijk de kerstliedjes op de achtergrond. En naar de shoot stond de warme chocomel klaar. Binnen een week al de foto's ontvangen. We zijn heel blij met de prachtige foto's. Dank je wel lieve Robin, je maakte mooie herinneringen voor ons en ons lieve rolfje!
Robin is echt een professional in haar vak! Ik zag zelf nergens mooie licht invallen. Maar de foto’s zijn echt waanzinnig. Echt zulke romantische, dreamy warme foto’s met een prachtige zon/licht inval. En ik vind het persoonlijk vervelend om voor de camera te staan, maar Robin geeft fijne aanwijzingen en laat je ook gewoon je ding doen waardoor je je niet ongemakkelijk hoeft te voelen. En ze weet altijd de meest mooie plekjes te vinden voor een shoot! Ik ben Fan! Thanks Robin voor het vastleggen van deze waardevolle tijd!
Robin is een fantastische fotografe. Ze stelt je op je gemak, ziet snel wie je bent en weet dit bijzonder mooi op de foto's vast te leggen. Ik heb mezelf nooit eerder zo prachtig op een foto zien staan. Dank je wel Robin <3
Robin is een fijne, lieve en enthousiaste fotograaf. Via een bekende kwam ik bij haar terecht. We hebben ons zoontje zijn eerste verjaardag vast laten leggen in het bos. Robin is erg goed in creëren van prachtige settings. Ze had heel creatief een tentje opgezet en decoratiestukken eromheen geplaatst. Het was een prachtige ervaring, we kijken echt terug naar vreugdevolle momenten. Zelfs wij mochten met ons zoontje op de foto, terwijl dat van tevoren niet gepland was. De foto’s zijn super geworden met mooie warme tinten! Dank je wel, Robin!
Ondanks de kou -1,5 een mega fijn en leuke shoot bij Robin gehad! Ben zo blij met de foto’s die zij heeft gemaakt. Zo relaxed sfeer, wat het fotograferen zo makkelijk maakt. 1000x dank Robin!
Vanaf het moment dat ik de fotografie van Robin zag wist ik gelijk dat zij de fotograaf was die ik zocht voor mijn bedrijf. Een prachtige setting en een zeer fijne samenwerking resulteerde in een serie prachtige foto’s die ik o.a. voor mijn nieuwe website kan inzetten. Ze denkt mee, komt met ideeën waardoor je niets hoeft voor te kauwen. Heerlijk! Wanneer je op zoek bent naar iemand die natuurlijke foto’s maakt in de natuur dan kan ik je Robin aanraden. Ze werkt met het natuurlijke licht en de omgeving waardoor haar foto’s een prachtig dromerig gevoel krijgen. Ik ben zeer tevreden.
Super leuke fotograaf die je goed op je gemak weet te stellen. Hele mooie warme sfeer in haar foto’s. Zeker een aanrader voor een fijne shoot met mooie natuurlijke en warme foto’s!
Wat een setting..! Net een sprookje waar we in zijn beland. Een hele fijne, ontspannen en letterlijk natuurlijke shoot hebben wij gehad. Overal werd rekening mee gehouden, zowel de korte spanningsboog van ons zoontje als hoe comfortabel Ramon en ik waren om op de foto gezet te worden. De ontspannen sfeer en dat je precies weet wat je doet maakt jou een hele fijne fotograaf. Wij zijn je weer enorm dankbaar voor de foto’s, hoe je ons mooie uitbreidende gezinnetje vast hebt gelegd. 1000 maal dank lieve Robin!
Wauw wat een gave foto's maakt Robin. Vroeg uit de veren maar met de mooiste resultaten! Samen met mijn vriend een love shoot gedaan. Best wel spannend dacht ik, maar je voelt je al zo snel op je gemak! Ze geeft goeie aanwijzingen maar laat ook lekker je ding doen. Geen standaard foto's uit de studio maar lekker de natuur in! Wij zijn helemaal blij met het resultaat!
Geweldige zwangerschapsshoot gedaan bij Robin. Wat was het leuk en de foto’s zijn geweldig geworden! Robin stelt je op je gemak en is super enthousiast en gemotiveerd om jou de beste foto’s te geven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid