facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Annemarie Rikkers Fotografie

Annemarie Rikkers Fotografie

Info

Day-in-the-life reportages, natuurlijke newbornshoots, pure en liefdevolle familiefotografie, romantische loveshoots en sfeervolle trouwfotografie

Geschiedenis

Day-in-the-life reportages, natuurlijke newbornshoots, pure en liefdevolle familiefotografie, romantische loveshoots en sfeervolle trouwfotografie

Adres:
Telefoonnummer: 0643901995
Stad: Harderwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
No Cheese Please No Cheese Please 20 meter Day In The Life Fotografie. Je eigen Family Foto Docu!
Creatieve Fotografen Creatieve Fotografen 586 meter Kim is hartstikke lief, geduldig en maakt super mooie foto's!
Saskia Beek Fotografie Saskia Beek Fotografie 606 meter Sas is awesome!!! Een vakvrouw met een hart van puur goud. Ze zet haar hart 100% in, ...
Erik Rudolfs Fotografie Erik Rudolfs Fotografie 2 km Fotografie, een moment, vastgelegd op een manier, mijn manier.
Esther Langenberg Fotografie Esther Langenberg Fotografie 2 km Esther heeft mooie portretten, detailfoto's en sfeerbeelden gemaakt. Beelden die duid...
All In One Fotografie All In One Fotografie 2 km Een aanrader! Martin heeft onze bruiloft vastgelegd en de foto's zijn prachtig! Marti...
Linda van Raalte Fotografie Linda van Raalte Fotografie 3 km Presets voor baby foto's van LvR zijn super fijn: Een echte aanrader!
Dorien Braams Fotografie Dorien Braams Fotografie 4 km Fotogreportage voor zwangeren, newborns, kinderen, familie, bruiloften en portret.
KHFotografie KHFotografie 4 km Fotografie voor bedrijven en particulieren
Leuk Kiekje fotografie Leuk Kiekje fotografie 65 km Wat was het koud met de kerstshoot, maar wat werden we warm ontvangen door Robin. Naa...
Recensies
We zijn ontzettend blij met onze trouwfotograaf: Annemarie! We hebben twee keer eerder een fotoshoot bij haar mogen doen en waren elke keer opnieuw verrast door de relaxtheid en ontspannenheid van de shoot wat resulteert in prachtige kleurige foto’s vol emotie en beweging, maar wel heel persoonlijk en gewoon zoals je bent. Annemarie heeft een mooie, eigen stijl en weet precies de goede momenten vast te leggen als ze aan het shooten is. Toen we ons trouwalbum binnen kregen beleefden we onze trouwdag weer helemaal opnieuw, zo waardevol om zulke mooie foto’s te hebben! Het album is trouwens ook prachtig geworden, met stoere leren cover en scherp gedrukte foto’s. Erg blij mee! Dankjewel lieve Annemarie, you are the best!
Annemarie heeft prachtige sfeer foto's gemaakt voor mijn bedrijf. Het zijn geweldige foto's geworden en ik krijg er heel veel complimenten over. Annemarie is leuk, relaxed en super professioneel. Echt een aanrader om met haar samen te werken.
Annemarie heeft ons afgelopen jaar twee keer mogen vastleggen. Een keer om te vieren dat we in verwachting waren van onze zoon en nog een keer nadat onze zoon was geboren. Allebei de keren waren een feestje! Annemarie heeft smaak, is eigen in haar werk en weet je op je gemak te stellen. Het uiteindelijke resultaat is dat de foto's heel relaxed zijn. Niet geposeerd, geen cliché foto's en heel eigen. Allebei de keren zijn voor ons heel speciaal geweest, erg prettig is het dan als de fotograaf die deze bijzondere momenten mag vastleggen ook een heel fijn mens is. Warm, professioneel en heel sympathiek. Annemarie je bent een topper! Bedankt voor de prachtige foto's.
Wij hebben bij Annemarie zowel een zwangerschap-shoot als een newborn-shoot geboekt en zijn bij beide heel gelukkig met het resultaat. Annemarie weet een hele fijne ongedwongen sfeer neer te zetten, waarbij zelfs mensen lees: mijn vriend die normaal liever niet op de foto gaan, toch relaxed zijn. Beide shoots waren bij ons thuis waardoor je ook dat fijne "day-in-a-life"-gevoel krijgt waar Annemarie zo goed in is. Dus geen geposeerde studio-plaatjes. :
We hebben fantastische foto's aan onze shoot overgehouden. we zijn er echt heel blij. Annemarie heeft niet alleen goede fotos gemaakt, maar ze zorgt automatisch voor een ontspannen en fijne sfeer. waardoor.haar foto's heel spontaan en enthousiast worden. Nogmaals bedankt!
Super leuke Day In The Life fotoshoot gehad. Voelde meer alsof er een vriendin op bezoek was die toevallig heel goed kon fotograferen dan dat er echt een fotograaf in huis was. Annemarie weet de perfecte balans te vinden tussen het zich opstellen als fotograaf voor mooie plaatjes en op de achtergrond blijven, zodat je je -ook als camera-foob- op je gemak voelt. Zeker een aanrader!
Super speciaal, een Day in the Life fotoshoot die Annemarie bij ons deed dit jaar. Een dagje in ons leven met een peuter in beeld zoals je zelf nooit zou doen of je nooit zou lukken. Want wanneer sta je met zn drietjes op een 'dagelijkse' foto? Het is een heel bijzonder document geworden. En het was bovendien een erg ontspannen dag waar we met een grote glimlach aan terug denken. Het was alsof er een vriendin op bezoek was met oh ja, een camera in haar hand. Dus een dikke aanrader!!
Op een ontspannen manier heeft Annemarie ons precies weten vast te leggen zoals we zijn. Het was fijn om niet te poseren en Annemarie weet daarbij ook goed hoe ze er voor kan zorgen dat je die camera zo snel mogelijk vergeet. Hierdoor hebben we nu leuk op de foto wat we altijd doen en herkennen we onszelf in de foto's terug. Met kinderen is het ook nog eens erg praktisch.
Annemarie is een leuke en fijne fotograaf om mee te werken. Ze heeft me goed geholpen met portretfoto's voor mijn website. Snel en naturel, precies wat ik nodig had.
Dank je wel Annemarie, voor de prachtige foto's die je maakte voor mijn bedrijf PRECIES PATRIES! De manier waarop jij de sfeer en emoties weet vast te leggen is fantastisch. Je bent creatief, denkt mee en bent superlief. Een fijne fotograaf die ik anderen absoluut zou aanraden ook voor bruidsfotografie, new-bornshoots en day-in-the-life!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid