facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Let's Move Fitness en Fysiotherapie

Let's Move Fitness en Fysiotherapie

Info

Wij willen samen met u doelen behalen in een persoonlijke en kleinschalige omgeving met persoonlijke begeleiding en laagdrempeligheid.



"Een kleinschalige fysiotherapiepraktijk & sportschool waarbij er naar een individu wordt gekeken. Waarbij er met deskundigheid samen met de sporter en patiënten doelen worden behaald!"
Adres: Noorderstraat 159, 9611AD Sappemeer
Telefoonnummer: 0598383007
Stad: Sappemeer
Route: Noorderstraat 159
Postcode: 9611AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Let's move inloggen, Sportschool Hoogezand, Let's Move Verhuizingen, Let's Move Facebook, Baby Spa Sappemeer, Fysiotherapie Hoogezand, Personal trainer Hoogezand, Fysio Sappemeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qi Jitsu Qi Jitsu 207 meter Sportvereniging voor zelfverdediging.
Fysiotherapie Sappemeer Fysiotherapie Sappemeer 702 meter Waanzinnig goede praktijk! Met acute rugpijn hebben ze direct tijd gemaakt om mij te ...
Recensies
Top sportschool, ik ga altijd met plezier heen, goede apparatuur. De medewerkers staan altijd klaar om te helpen!
Super aardig personeel. Goede coaches en heel gezellig voor een sportschool. De body pump lessen op donderdag avond zijn zeker aan te raden. Op vrijdag avond heb je het buikspier kwartier ook heel leuk om te doen, of je nou wel of niet sterkte buikspieren hebt ze passen het niveau op jou conditie aan. Als je op en maandag gaat ga wat eerder in de avond in de ochtend is het daar erg druk. De spinning lessen zijn ook aan te raden. En abonnement is ook niet heel erg prijzig. Ook aan te raden is om een keer per week eens met een familie lid te gaan sporten. Ook kinderen zijn hier welkom, alleen wel zo slim om met kinderen van een jaar of 10 heb te gaan. Deze sportschool bied ook fysiotherapie met fantastische therapeuten.
Het is gezellig, goeie apparatuur, zeker niet duur, goeie begeleiding en zijn fysiotherapeuten die je zo ff kunt aanspreken. Ze hebben allerlei programma's voor ieder wat wils. Het is heel schoon en verzorgd. Wat mij betreft is het de beste sportschool i; het noorden.
Dit is een ruime sportschool waar je alle spieren kunt trainen, ook onder begeleiding van ern instructeur. En vooral de goedkoopste sportschool in de buurt. Hebt u een abonnement en het bevalt u niet meer kunt u direct het abonnement stop zetten. En de Fysio therapeuten hebben goede vakkennis en weten wat ze doen
Leuke en gezellige sportschool. Ik sport hier al ruim 2,5 jaar zonder problemen gehad te hebben. Het enige nadeel zijn de openingstijden in het weekend.
Deze sportschool is niet supper groot maar heeft wel veel te bieden en de medewerkers is daar ook meer dan uitstekend het is daar niet duur echt goedkoop echt een aanrader
Kom er drie jaar nu. Lekker rustig en vriendelijk personeel. Zal er weer met plezier heengaan na deze lockdown.
Goedkoop, prima begeleiding, maandelijks opzegbaar en veel te doen. Naast normaal sporten ook veel groepslessen en activiteiten om extra te gaan doen.
Goede sportschool die onderdeel is geweest van mijn vader zijn revalidatie! Hij gaat er nu nog met enorm veel plezier heen. Bedankt!
Ik heb net mijn proefles gehad maar ik ben dik tevreden, gemoedelijk, gezellig, goede begeleiding gehad. Ik ga zeker mij inschrijven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid