facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fysiotherapie Sappemeer

Fysiotherapie Sappemeer

Info

Fysiotherapie & Fitness

Geschiedenis

Fysiotherapie Sappemeer is een veelzijdige fysiotherapiepraktijk waar u voor verschillende soorten behandelingen terecht kunt. Daarnaast is er voor iedereen de mogelijkheid om op de praktijk te fitnessen. Dit kan zowel zelfstandig als onder begeleiding!

Adres: Klinker 1, 9611 LD Sappemeer
Telefoonnummer: (0598) 399390
Stad: Sappemeer
Route: Klinker 1
Postcode: 9611 LD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Hoogezand, Sportschool Sappemeer, Let's Move Sappemeer, Elise Ploos van Amstel, Van Kasteel Fysiotherapie bv Hoogezand, Jan Wouter van der Tuin, Let's Move Sappemeer openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Qi Jitsu Qi Jitsu 518 meter Sportvereniging voor zelfverdediging.
Let's Move Fitness en Fysiotherapie Let's Move Fitness en Fysiotherapie 702 meter Top sportschool, ik ga altijd met plezier heen, goede apparatuur. De medewerkers staa...
Recensies
Waanzinnig goede praktijk! Met acute rugpijn hebben ze direct tijd gemaakt om mij te kunnen ontvangen. Niet even snel tussendoor, maar echt de tijd genomen om mij goed te kunnen helpen. Na een goede behandeling en concreet plan was ik binnen no time van mijn rugklachten af. Naast dat ze ontzettend veel expertise in huis hebben, flexibiliteit creëren wanneer je snel langs wilt komen, zijn het ook hele leuke sociale mensen! Dikke Aanrader!!!!
Goede fysiotherapeut : Ben gegaan voor wat nek klachten en kon de zelfde dag terecht. Heb 3 behandelingen gehad en was na mijn tweede behandeling al van mijn nek pijn af. Er werd goed geluisterd naar wat ik had en kreeg duidelijke tips om mijn nek klachten te voorkomen. En wat ik moest doen als ik het wel weer had qua oefeningen.
Ik had pijn in de nek, kon mijn hoofd niet goed bewegen en had hevige pijn bij het bewegen op het werk of thuis, maar tijdens drie sessies verdween de pijn alsof het niet zo was. Hartelijk bedankt voor een Fysiotherapeut Toon van der tuin
Goede fysiotherapeut! Ben gegaan voor wat klachten na het hardlopen, en ben goed geholpen. Wat ik waardeerde was het feit dat hij de kennis gebruikt die ik zelf al had en hierop verder bouwde. Daarnaast waren de instructies altijd duidelijk: ik wist wat ik tijdens de sessie moest doen, maar ook wat ik zelf daarbuiten nog kon doen om de klachten te verminderen. Ten slotte vond ik de fysiotherapeut ook vakkundig sterk: hij had een duidelijke visie op het behandelen van klachten en paste dit ook toe. Al met al: een aanrader.
Na een schouder operatie ben ik naar de fysio gegaan. Wat ik vooral fijn vond was de gastvrijheid en dat je bij deze fysio serieus genomen word. Ook is de sfeer goed en kan je direct contact opnemen als je vragen hebt enzv. Ik raad het zeker aan om hier heen te gaan, het herstel hier is mij enorm bevallen.
Ik ben ivm positieduizeligheid uitgekomen bij deze praktijk. Zij konden me helpen met de Epleybeweging. Ik kon meteen de dag er na al terecht wat ik erg fijn vond! Na 1 behandeling en wat thuisoefeningen ben ik helemaal van de duizeligheid af! Ik ben dus erg blij en zeer tevreden.
Ik was de toelichting vergeten: Geen aanrader. Tijdens de massage ging de man gewoon bellen en liet anderen de kamer in. Hij kwam absoluut niet professioneel, noch serieus over. Overgestapt naar van Kasteel; zeker een aanrader!!
Goeie fysio! Ze nemen de tijd voor je, nemen je serieus en denken altijd met je mee.
Fantastisch geholpen. Persoonlijke en kleinschalige praktijk. Echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Fysiotherapie Sappemeer met het openbaar vervoer


Sappemeer, Sint Jozefstichting 140 meter
515
Sappemeer, Slochterstraat 370 meter
515
Sappemeer, Winkelhoek 470 meter
515
Hoogezand, Burg.Eikemastraat 480 meter
515

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid