facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LEF Creative

LEF Creative

Info

LEF creative is een jong en innovatief bedrijf die zich specialiseert in het ontwikkelen van huisstijlen en diverse media uitingen.

Geschiedenis

Wil jij een website die zichzelf verkoopt en er mooi uitziet? Met Lef zorgen we ervoor dat we samen tot de beste website komen die jouw doelgroep raakt en zich tegelijkertijd onderscheid van de concurrentie. Lanceer nu ook jouw project en wij helpen je snel en eenvoudig op weg naar online succes.

https://lefcreative.nl/

Adres: De Achtkant, 9285 VG Buitenpost
Stad: Buitenpost
Route: De Achtkant
Postcode: 9285 VG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Creative Work Creative Work 686 meter Zakelijk heel tevreden over CW. Veel kennis in huis en korte lijntjes. Ik zou CW zeke...
Pagebakers Pagebakers 687 meter
Recensies
Dankzij Lef creative is er op korte termijn een fantastische website gemaakt voor ons Eetcafé in Grootegast. Zeer goede service, correcte en duidelijke informatie en de prijs/ kwaliteitverhouding is uitstekend! Ik beveel dit bedrijf zeker aan!
Mooie en goed verzorgde website in no-time! Volgende keer zeker weer!
Lef Creative heeft ons geholpen met de nieuwe layout van Veenstra Reizen en dat is ons zeer goed bevallen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid