facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Creative Work

Creative Work

Geschiedenis

Ambitieus, geïnteresseerd, inventief, nieuwsgierig, gepassioneerd, fantasievol......

Zomaar een paar steekwoorden die Creative Work, specialist in internetontwikkeling, typeren. Hoewel inmiddels door de wol geverfd, beschikken we over een frisse blik. Niet alleen omdat dit noodzakelijk is in de internetbranche, maar vooral omdat we er plezier uit halen.



"Creative Work is hét adres voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van automatisering applicaties, websites en webshops."
Adres: Schepperstraat 2A, 9285 PH Buitenpost
Telefoonnummer: 0511 542920
Stad: Buitenpost
Route: Schepperstraat 2A
Postcode: 9285 PH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pagebakers Pagebakers 247 meter
LEF Creative LEF Creative 686 meter Dankzij Lef creative is er op korte termijn een fantastische website gemaakt voor ons...
Recensies
Zakelijk heel tevreden over CW. Veel kennis in huis en korte lijntjes. Ik zou CW zeker aanbevelen!
Heel fijn en goed webdesign bureau. Snel en direct contact, veel ervaring, denken altijd vooruit en met je mee, uren kloppen... En ze geven ook aan als iets niet in hun straatje past. Wij hebben na vele offertes van onder andere hele grote jongens toch voor het kleinere Creative gekozen en daar werkelijk geen moment spijt van gehad. Gestart met Magento en enkele jaren verder samen met Creative op Craft overgegaan. Echt indrukwekkend hoe snel die jongens dit systeem eigen maakte en inmiddels zelf een grote speler zijn met een paar flinke webwinkels. En als je belt met een wens of probleem wordt je direct geholpen. Zeer aan te raden!
Leuk bedrijf. Vriendelijke talentvolle mensen. Goede koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid