facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lechkar Rijwielen en Bromfietsen A

Lechkar Rijwielen en Bromfietsen A
Adres: Jan Evertsenstraat 43 , Amsterdam 1057 BN, NL
Telefoonnummer: 020 618 8604
Stad: Amsterdam
Route: Jan Evertsenstraat 43
Postcode: 1057 BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Janssen Tweewielers Janssen Tweewielers 467 meter Deze mijnheer flikt altijd wel iets......smeert je iets aan of verzint wel iets..... ...
BiciCare BiciCare 477 meter Hoi Amsterdammers. Mijn naam is Ali. Naast mijn kunstenaarschap heb ik ook als beroep...
Maurice Bikes Maurice Bikes 1 km Nog even voor sluitingstijd gevraagd om hulp bij banden oppompen, gezien iemand ze mo...
Fa.Izzo Rijwielhandel Fa.Izzo Rijwielhandel 1 km Ze zijn zorgvuldig en vriendelijk!
Lola luid! Lola luid! 1 km Leuke open plek. Gezellig restaurant
Rijwielstalling Gerbo Rijwielstalling Gerbo 2 km Had snel een fietsenmaker nodig , 10 minuten voor sluitingstijd belde ik hem en hij h...
Lekker Bikes Lekker Bikes 2 km Ik heb sinds een aantal maanden de Jordaan GT en ben zeer tevreden over de fiets. De ...
Urban Arrow Urban Arrow 2 km 05/06/21 Vanwege komst van een tweeling ook maar besloten een bakfiets aan te schaffe...
Cycletech Cycletech 3 km Helaas was na een lange tijd het achterrekje van mijn zoon zijn fiets gebroken. Geen ...
Fiets en  Zo Fiets en Zo 3 km Waar vindt je tegenwoordig in Amsterdam nog een goede, en vooral betrouwbare fietsen...
Fietsenmakerij Love Cycle Amsterdam Fietsenmakerij Love Cycle Amsterdam 3 km De ‘Love’ in Love Cycle staat niet alleen voor Cycle maar ook voor de klanten! Al jar...
Yeni Dunya Yeni Dunya 5 km
Recensies
Deze man is een oplichter. Kapotte fiets gratis achtergelaten om naar Afrika te laten sturen. Heel erg mooi verhaal. Twee weken later staat mijn fiets voor €250,00 in de verkoop bij deze winkel. Ga de politie op de hoogte brengen en zal hem krijgen...
Fiets langs gebracht voor de reparatie van een lekke band. Gerepareerd voor 20 euro, wat relatief erg duur is. Dezelfde dag is de band weer lek gegaan. Er werd me verteld dat mijn buitenband af was en dat daardoor de binnenband weer lek is gegaan. Dus geen garantie. Dit terwijl de buitenband er nog prima uitzag, geen gaten o.i.d. en nog duidelijk profiel aanwezig. Maar toch maar laten repareren, kosten; 40 euro. Vanaf dat moment werkte mijn achterrem niet meer blokkeerde bij remmen, terwijl die daarvoor prima werkte. Werd me verteld dat het nu aan mijn kabel lag, en ik deze moest laten repareren voor 25 euro. Dus weer geen garantie. Weg gestuurd zonder passende oplossing. Ik zou deze fietsenmaker absoluut niet adviseren.
Top! Meneer was enorm vriendelijk en heel geduldig. Hij kon direct mijn achterband vervangen voor 40 euro geen idee of dit duur is, maar ik vond het meer dan waard. Daarnaast deed hij als extra nog even de voorband ook oppompen toen ik hem kwam ophalen. Die kleine dingetjes geven een super gevoel! Enorm bedankt!
Mijn fiets hierheen gebracht om de band te plakken. De kosten: 20 euro, redelijk veel geld. Mijn eigen fietsenmaker in De Pijp doet het voor 10 euro, maar ik kreeg lekke band in de buurt en had geen keus. Bij het wegfietsen nog een 2 km verderop weer dezelfde band volledig leeg. :- Het kan toeval zijn, maar ik vind het sowieso duur. Mijn eigen fietsenmaker was zo lief dat hij er niets voor wilde hebben nadat hij het had geplakt. Dus, kijk voor jezelf, maar de prijs is redelijk aan de hoge kant.
Een heel betrouwbare winkel en een super vriendelijke fietsenmaker! Heb mijn fiets hier 1 jaar geleden gekocht en vandaag gebracht en opgehaald voor de jaarlijkse service beurt. Hij rijdt weer als nieuw! Ben er super blij mee! Kan deze fietsenmaker alleen maar aanbevelen!
Fiets gekocht en alles was verroest binnen 6 maanden. Na 9 maanden was de fiets zo goed als volledig kapot. Hier iets kopen is weggegooid geld.
Had een nieuwe zadelpen nodig, met de originele zadelpen naar deze meneer geweest. Kreeg het verkeerde formaat mee, net te dik. Deze had ik met veel pijn en moeite een stukje erin gekregen toen ik ontdekte dat hij niet passend was in mijn frame. Het frame was een beetje verbogen bij de opening waar de zadelpen in gaat en de zadelpen zat muurvast in het frame. Toen ik terug ging werd ik niet aardig te woord gestaan en wilde meneer het probleem niet eens proberen te verhelpen. Dus ondanks het originele onderdeel meegenomen te hebben, toch verkeerd onderdeel gekocht. Niet bereid om het probleem dat daaruit ontstaan was te verhelpen. Ik koop tegenwoordig mn fietsonderdelen bij iemand anders.
Weer ontzettend goed geholpen door deze fietsenmaker! Hij heeft me zelfs nog van een nuttig advies voorzien waardoor ik geld bespaarde. Helemaal top! Deze fietsenmaker krijgt van mij een dikke 10!
Erg tevreden. Nieuwe binnenband erin, aanzienlijk goedkoper dan bijvoorbeeld fietsenmakers aan de van Galenstraat. Verder erg sympatieke mensen. Aanrader!
Prima fietsenmaker. Vriendelijk en deskundig. Niet de allergoedkoopste, maar ze proberen je in elk geval niet te belazeren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid