facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Latei

Latei

Info

Latei is a coffeeshop where you can have a great lunch with amazing applepie and almost the whole interior is for sale.

Adres: Zeedijk 143 , Amsterdam 1012 AW, NL
Telefoonnummer: 020 625 7485
Stad: Amsterdam
Route: Zeedijk 143
Postcode: 1012 AW


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-22:00
Vrijdag: 08:00-22:00
Zaterdag: 09:00-22:00
Zondag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: lateien beton, latei plaatsen, lateien staal, soorten lateien, latei gamma, latei praxis, latei kopen, stalton latei
Recensies
Dan loop je langs op de stoep, in je rechteroog twee dames buiten zittend met koffie en appeltaart. De appeltaart lonkt en duwt de koffie naar de achtergrond. Meteen naar binnen voor een cappuccino to go en een appeltaart. “Oh nee, zegt de eigenaar ga je reklame maken voor de appeltaart?” Onmogelijk om voorbij Latei te wandelen. Onmogelijk geen appeltaart te bestellen. Onmogelijk om er geen reklame voor te maken. En kom ik nog een keer langs? Dan hoeven jullie hem niet te snijden voor mij….
Heerlijke cheesecake gegeten met een bakkie koffie. Gewoon gezellige sfeer… een aanrader.
Wat een gek fijn eethuisje, eigenlijk wouden we blijven zitten maar onze planning waren we uit het oog verloren. Snel even take away bestellen dus. Beide een boterham met hummus die we enkele straten verder stonden op te smikkelen. Enorm dik brood met een nog dikkere laag hummus erop. Oh my god. Helemaal perfect en zoooo lekker.Eten: 5/5
Zo als gewoonlijk vriendelijk personeel ontspannen sfeer en lekker eten. Ik had een boterham met Franse geitenkaas besteld, lekker maar beetje aan de kleine kant. Hoop dat als de crisis weer voorbij is dat het goed komt. Ik zou deze tent niet willen missen
Gebakken zijn super lekker ! Frisdrank anders dan wat we bestelden maar wel lekker omdat het weer warm was. Prijs is zeker goedkoop!
Liefde voor Latei! Altijd vriendelijke mensen en hele lekkere taartjes, hapjes en ontbijtjes. Beste verveine thee!
Leuk alternatief restaurantje. Super vriendelijk personeel. Voornamelijk biologische producten. Wij gaan er telkens naar toe als we in Amsterdam zijn. Ook omdat ze er van alles bij verkopen in de zaak.
Lekkere koffie, chocolademelk, broodjes en aardig personeel. Gezellige sfeer
Echt het schattigste cafeetje! Super leuk om te komen. Ik ben er nu meerdere keren geweest, zeker een aanrader! Soms is er ook een kat aanwezig, alleen maar meer gezelligheid dus.
Mijn vaste stek als ik in Amsterdam ben. De taarten begroeten je bij binnenkomst en het leuke interieur maakt het een fijne plek! Lief personeel en goede koffie. Tip: bestel de appeltaart met slagroom of bananenbrood.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Latei.

Amsterdam koffie en thee

openingstijden, locatie, vervoer. Zeedijk 143 amsterdam ontbijt en brunch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Latei adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Latei. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Latei delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Loosje 't Loosje 113 meter
Il Sogno Il Sogno 139 meter
Bbrood Bbrood 158 meter
Quartier Putain Quartier Putain 165 meter
IJssalon Tofani IJssalon Tofani 188 meter
Hemelse Modder Hemelse Modder 221 meter
croque madame croque madame 224 meter
Hofje van Wijs Hofje van Wijs 238 meter
Black Gold Black Gold 250 meter
Teddy's Corner Teddy's Corner 260 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid