facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hofje van Wijs

Hofje van Wijs

Info

A cosy café/restaurant with a beautiful tea and coffee store in a historical part of Amsterdam. Perfect to meet up with friends for drinks or food.

Geschiedenis

In the beautiful street called the Zeedijk we serve the best coffee and tea in town. We also have a store with a big variety of teas and coffee beans to every lovers taste. You can enjoy our cosy interior and beautiful courtyard while having a drink and a bite to eat. Located in the city center, close to central station, it is perfect to have lunch or dinner after a day of exploring the streets of Amsterdam.



"Stadslokaal met Hollandse keuken. Specialiteit kaasfondue. Veel vegetarische gerechten. Low Carb en glutenvrij mogelijk"
Adres: Zeedijk 43 , Amsterdam 1012 AR, NL
Telefoonnummer: 020 624 0436
moc.liamg@nenozsjiw
Stad: Amsterdam
Route: Zeedijk 43
Postcode: 1012 AR


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-23:00
Woensdag: 12:00-23:00
Donderdag: 12:00-23:00
Vrijdag: 12:00-23:00
Zaterdag: 12:00-23:00
Zondag: 12:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: hofje van wijs menukaart, zeedijk 43 amsterdam, hofje van wijs openingstijden, wijs afternoon thee, restaurant hofje van wijs, wijs en zonen nieuwerbrug, hofje van wijs lunch, wijs en koffie heythuysen
Recensies
Zeer sfeervol thee/koffie-huis waar je daarnaast uitstekend kunt dineren. Bovengemiddelde bediening, vriendelijk en gastvrij. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding en dat in het centrum! Kunt er rustig dineren, waarbij je écht het gevoel hebt dat men aandacht en liefde voor de zaak heeft. Kleine kaart maar voor ieder wat wils en erg lekker. Mét een prima akoestiek. Absolute aanrader!
Simpele lekkere broodjes, lekkere pannenkoek, goede koffie en thee, hele aardige service en mooie locatie in Amsterdam!
Op een gedeeltelijk verborgen plekje aan de Zeedijk zit het Hofje van Wijs. Wij hebben daar genoten van een heerlijke maaltijd en een prima kop koffie. Personeel is super vriendelijk en je kunt daar lekker rustig dineren. Zij hebben ook op de tap een aantal bijzondere bieren.Alles betaalbaar. Echt een aanrader.
Per toeval kwamen we dit 'terrasje' tegen, het zag er erg gezellig uit. Toen we het menu bekeken zag het er erg simpel uit maar toch zijn we wat gaan drinken en eten. De serveerste was erg aardig en knap ; ik had zelf een uitsmijter gehaald die helemaal naar wens was. Het bestek mag wel iets scherper, ze waren nogal bot waardoor het een beetje lastig snijden was. Maar het was het helemaal waard!
Het ziet er van buiten leuk uit, de plek doet vermoeden dat het iets van een leuk warm en "cozy" eetcafé is. Echter je komt van een koude kermis thuis. Er is geen verwarming, dus de toeristen om ons heen zaten met hun jassen aan aan tafel. Kaasfondue was redelijk, beetje vlak van smaak, we kregen er alleen brood bij wat oud was. Daarom hebben we er groenten bij besteld, maar die hadden overduidelijk de hele dag in een chafing dish liggen garen dus waren zo slap als de ruggengraat van een politicus. Misschien dat het overdag een leuke tent is voor een kopje koffie, maar hier avondeten is geen aanrader
1. Koffie wordt op de juiste temperatuur geserveerd, waardoor de smakelijke eigenschappen optimaal uit de koffie worden gehaald. 2. Bijzondere theesoorten 3. Citroen- en perenchocoladetaart zijn van harte aan te bevelen. Constante kwaliteit. 4. Gastvrije eigenaar die heel enthousiast zijn uitgebreide en zeer gevarieerde "koffie- en theeassortiment" promoot. 5. Leuk uitzicht op de Zeedijk, wanneer je in het bargedeelte zit
Mooie locatie! Vriendelijk onthaald ook al wilden wij alleen iets drinken.
Prachtige locatie, mooie zaak maar mist de puntjes op de i. Het komt allemaal wat slonzig over en helaas konden we ook hier niet gewoon in het Nederlands bestellen. Bij de internationale zaken in de buurt begrijpen we dat niet iedereen Nederlands spreekt maar ik vind het jammer dat in een bar of koffiezaak Engels gesproken moet worden. De bediening mag vlotter. Kortom, de vijf sterren zijn makkelijk te verdienen met wat meer aandacht.
Niets meer dan een 13 in een dozijn studenten cafe. De titel hofleverancier moet dan ook wel een overblijfsel zijn uit betere tijden. De binnenplaats ligt onder de peuken, de binnenvloer is bedekt met plak goor en in de wc's valt de verf van de muren. De bloemen op tafel waren verwelkt. De bediening doet wat lacherig over te laat gekomen bestellingen en weet duidelijk niets over de waren die ze verkopen met name de theeën. De thee was lauw en geserveerd in een cappuccino beker. Het eten was lekker en goed op prijs, maar het servies bevlekt.
In het hart van Amsterdam gelegen restaurant en winkel. Al bij binnenkomst strijken de nostalgische gevoelens over je gehele lichaam. Het ligt in de Rosse buurt vol toerisme en drukte maar als je hier binnenkomt waan je je in andere tijden en een zee van rust. Je kunt er werken aan je laptop, lekker lunchen, eten, bier drinken en deze belevenissen kun je ook mee naar huis nemen. Echt een aanrader voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Hofje van Wijs.

Amsterdam koffie en thee

openingstijden, locatie, vervoer. Zeedijk 43 amsterdam brasserieën kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Hofje van Wijs adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Hofje van Wijs. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Hofje van Wijs delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Batavia 1920 Cafe Batavia 1920 150 meter
Dwaze Zaken Dwaze Zaken 182 meter
Quartier Putain Quartier Putain 194 meter
Naked Espresso Naked Espresso 199 meter
Latei Latei 238 meter
Smits Smits 254 meter
Starbucks Starbucks 263 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid