facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Last Memories

Last Memories

Info

Uitvaartverzorging Last Memories is een uitvaartorganisatie met een uitvaartwinkel en kantoor in Rotterdam op het Noordereiland.

Geschiedenis

Wij zijn er voor u in moeilijke tijden
Een sterfgeval in uw familie is een treurig moment in uw leven. Het is een moment waarop u wilt stilstaan bij het leven van de overledene, stilstaan bij wat hij of zij voor u betekend heeft. Wanneer iemand sterft, brengt dit echter veel praktische consequenties met zich mee. Wie moet er allemaal ingelicht worden? Hoe wordt de uitvaart geregeld? Voor u klaar bent om afscheid te nemen van een overledene zult u al deze zaken moeten regelen en dat is niet altijd gemakkelijk.
Als ervaren professionals weten wij precies wat er moet gebeuren, waardoor u de ruimte krijgt om op een passende manier afscheid te nemen van uw dierbare.



"Dag en nacht bereikbaar"
Adres: Van den Abeelestraat 7, 4307 BM Oosterland, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: 0111-230809
Stad: Oosterland
Route: Van den Abeelestraat 7
Postcode: 4307 BM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gedenk Idee NL Gedenk Idee NL 0 meter Gisteren de urn opgehaald bij Gedenk Idee. De As is bij hun netjes in de urn gedaan. ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid