facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Gedenk Idee NL

Gedenk Idee NL

Info

Gedenk Idee uitvaartwinkel, voor een mooie en tastbare herinnering aan uw dierbare. Maak kennis in onze showroom of bezoek onze online webwinkel..

Geschiedenis

Gedenk Idee in Rotterdam heeft een unieke collectie betaalbare ashangers en gedenksieraden met een vingerafdruk. Deze sieraden zijn gemaakt van glas of van edelmetalen zoals rvs, sterling zilver en 14k (geel)goud. De sieraden dragen een kleine en symbolische hoeveelheid crematie-as of een haarlok van uw dierbare. De collectie vingerafdruk sieraden is ruim gesorteerd. Het is mogelijk een vingerafdruk te plaatsen van een vinger van uw dierbare op een zegelring, een hanger of een mooie lederen armband. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden voor urnen, glasrelieken en gedenkobjecten voor een betaalbare prijs. Bezoek onze showroom en uitvaartwinkel in Rotterdam op het Noordereiland.



"Voor een mooie en tastbare herinnering aan uw dierbare zijn wij u graag van dienst met goed advies. Wie bieden mooie urnen voor plaatsing binnenshuis of columbarium, of komt u eens kijken naar ons glas assortiment en gedenksieraden. Bezoek onze kleine showroom aan de Van den Abeelstraat 7 in Oosterland. Wij waarderen een afspraak zodat wij in alle rust u van dienst kunnen zijn."
Adres: Van den Abeelestraat 7, 4307BM Oosterland, Zeeland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0)10 4280745
Stad: Oosterland
Route: Van den Abeelestraat 7
Postcode: 4307BM


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 16:00
Dinsdag: 09:30 - 16:00
Woensdag: 09:00 - 16:00
Donderdag: 09:30 - 16:00
Vrijdag: 09:30 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Gedenk urnen, Fotolijst met asruimte
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Last Memories Last Memories 0 meter Uitvaartverzorging Last Memories is een uitvaartorganisatie met een uitvaartwinkel en...
De zeeuwse kolenboer De zeeuwse kolenboer 340 meter Groot assortiment kolen, briketten en andere aanverwante artikelen voor kachel en haa...
KJOET-KIDS KJOET-KIDS 429 meter Verkoop van tweedehands kinderkleding in Oosterland
Coop Supermarkten Coop Supermarkten 447 meter Fijne winkel voor vergeten boodschap.
Het Kiekhuus Het Kiekhuus 157 km Trends & Styling!
Recensies
Gisteren de urn opgehaald bij Gedenk Idee. De As is bij hun netjes in de urn gedaan. Tijdens het wachten nog wat te drinken gekregen. Bedankt.
Mooie gedenksteen voor een lage prijs. Prima service en product boven verwachting! Ik ben blij verrast met het resultaat. Goed telefonisch geholpen advies gekregen over kleur en tekst. Na voorbeeĺd gekregen te hebben per mail en enkele correcties aangegeven te hebben een prachtige steen thuis bezorgd gekregen. Dank je wel Wouter!
Op zeer prettige wijze te woord gestaan en geholpen. Veel mogelijkheden afbeelding van ene steen die we graag wilden op andere, flexibel en er werd meegedacht. Zorgvuldig. Ze vragen echt om check en dubbel check van tekst en data. Sturen voor definitieve order ook eerst schematisch voorbeeld. Krijgt keurig bericht met foto wanneer order klaar is en verzonden wordt. Zeer goed verpakt. Hou bij bestellingen rekening met productietijd en levertijd. Bij ons ruim op tijd voor het plaatsen Kortom ik ben zeer tevreden.
Wij zullen hier NOOIT meer iets bestellen!! Als je iemand wil "herdenken" doe je dit NIET voor je plezier. Wij zochten iets voor onze kleinzoon ter nagedachtenis aan zijn Opa. Bij Gedenk Idee iets gevonden wat na 1 week zou worden geleverd. Na 9 dagen wachten maar eens gebeld en gehoord dat we het nog dezelfde week konden verwachten. Na 14 dagen met een teleurgesteld kind nog maar eens bellen. Dat werd een enorme deceptie, onze bestelling was bekend en het kon nog wel langer duren. Toen ik melden dat dit teleurstellend was kreeg ik de wind van voren en zeer onvriendelijk te woord gestaan. Leveringen uit "China" zijn vanwege Corona vertraagd blijkbaar komen de artikelen bij Wish vandaan. Vervolgens werd door Gedenk Idee besloten de order te annuleren ? en opgehangen. Bij een 2e poging werd het gesprek er niet plezieriger op en heb ik zelf maar besloten om de order te annuleren.....
Gisteren mijn bestelde As armband ontvangen. Ziet er prachtig uit met een hele mooie en persoonlijke gravering. Goed en vriendelijk geholpen door Wouter. Super blij ermee! Bedankt!
Voor een betaalbare prijs een mooi gedenksteentje en een foto-hartje van keramiek hier besteld en ontvangen. Nogmaals bedankt Wouter!
Hele goede service.Vriendelijk geholpen en nemen echt de tijd om alles goed te bespreken.Mooi product ontvangen en stevig verpakt.Top service!
Helemaal top! Mooi steentje en goede persoonlijke service. Wouter nogmaals bedankt.
Netjes geholpen door Wouter, kantoor met showroom
We zijn op een fijne manier geholpen, vlotte afhandeling en mooi resultaat. Wij zijn heel tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid