facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Laresz - Home Made

Laresz - Home Made

Info

Delicious goods made by Laresz! Taarten, cupcakes, lekkere lunches en heerlijke catering. Allemaal vanuit thuis gemaakt.



"Dans- & sportschool gevestigd in omgeving Blaricum en Huizen. Wij staan voor gezondheid, plezier, creativiteit, fitheid & groei in wie jij bent!"
Adres: Stroomzijde 8c, 1261ZW Blaricum
Telefoonnummer: 0641329874
Stad: Blaricum
Route: Stroomzijde 8c
Postcode: 1261ZW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patisserie Remy Patisserie Remy 3 km Gelegen in hartje blaricum zie fotos, een heel speciale patissier. Heerlijke taartjes...
The Daily Pie Post The Daily Pie Post 3 km Taart of cake door de brievenbus. www.thedailypiepost.com
Bakkerij Wassenaar Bakkerij Wassenaar 3 km Heerlijk gewoon. Wij hadden het geluk dat er nog één aarbeienslof was, gevuld met aar...
Doorb - Komt van de bakker Doorb - Komt van de bakker 3 km helaas volkomen onbetrouwbaar.... Men beweerd dat je aanpassingen doet terwijl je aan...
Recensies
Een heel leuke ‘school/plek’, door de ongedwongen en open sfeer, mede omdat ze onwijs persoonlijk en ook relatief klein zijn. Van dansen voor m’n dochter tot small grouptrainingen voor mezelf in de ochtend… geef jezelf of je kind een proeflesje zou ik zeggen, dan kan je het zelf ervaren
Al een paar jaar volg ik met veel plezier de zumba gold lessen. Eerst bij Lara en nu bij Marina. Het geeft me veel energie en als mijn lijf een keertje niet wil meewerken houden ze me goed in de gaten. Erg blij om bij de laresz family te horen.
Ik word heel blij van de zumba lessen , je blijft er soepel bij en het wordt gegeven door een ervaren zumba lerares Marina. Laresz is een aanrader voor jong en oud.
Super leuke en gezellige plek om te sporten. Zoveel verschillende optie's qua dansstijlen. leuke enthousiaste docenten. En het leukst van allemaal een geweldige zweer! Als je binnekomt lopen is het net alsof je met je familie bent!
Fijne kleinschalige dansschool voor jong en oud. Ik volg op dinsdagavond de zumbales en op woensdagavond yoga. Allebei aanraders!
Ik heb elke week een super leuke, gezellige en vooral actieve les! Er word op een goede manier les gegeven en ervoor gezorgd dat iedereen zich fijn voelt in de les. Ook word er naar gekeken of je goed op je plek zit in de groep en dat zit ik sowieso!
Geweldige dansschool met zeer veel mogelijkheden voor jong en oud. Veel dansstijlen met ervaren teachers. Zumba Gold is fantastisch en de Pixformance fitness is Top.
Leuke jonge dansschool voor alle leeftijden! Bedankt Lara Roxanne gaat met plezier naar jouw lessen toe
Fijne dansschool met veel persoonlijke aandacht voor de kinderen.
Super gezellige dansschool...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid