facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doorb - Komt van de bakker

Doorb - Komt van de bakker

Info

's Ochtends vers brood van de lokale bakker thuisbezorgd

Geschiedenis

Het broodabonnement van je lokale bakker. 's Ochtends vers brood thuisbezorgd. Écht brood.



"Doorb bezorgt brood van lokale bakkers bij jou aan huis. Een ouderwetse dienst in een nieuw jasje dus.Wij proberen zo goed mogelijk rekening te houden met mens en omgeving. Allereerst natuurlijk het brood zelf. Dat komt van je lokale bakkerij: gemaakt op een ambachtelijke manier, door de bakker bij jou uit de buurt. Dat is toch echt het lekkerste brood! Omdat het brood vlakbij gebakken wordt, hoeven we ook maar een klein stukje te rijden om het bij je te bezorgen. Dat doen we gewoon op de fiets. Geen schadelijke uitstoot, geen milieubelasting.Daarom Doorb – komt van de bakker!"
Adres:
Stad: Blaricum


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Wassenaar Bakkerij Wassenaar 88 meter Heerlijk gewoon. Wij hadden het geluk dat er nog één aarbeienslof was, gevuld met aar...
Patisserie Remy Patisserie Remy 206 meter Gelegen in hartje blaricum zie fotos, een heel speciale patissier. Heerlijke taartjes...
The Daily Pie Post The Daily Pie Post 516 meter Taart of cake door de brievenbus. www.thedailypiepost.com
Laresz - Home Made Laresz - Home Made 3 km Een heel leuke ‘school/plek’, door de ongedwongen en open sfeer, mede omdat ze onwijs...
Recensies
helaas volkomen onbetrouwbaar.... Men beweerd dat je aanpassingen doet terwijl je aan het werk bent en dus niet kan aanpassen.. Beweren dat je te laat zou zijn met aanpassingen en dus niet leveren maar wel bezorg kosten in rekening brengen. Pas er echt mee op want het systeem zit nog vol gaten en de fouten van doorb worden op de klant afgwemimpeld. Ze zijn niet telefonisch bereikbaar om dingen te bespreken. wat een drama..!!!!
Het is een leuk idee maar enorm onbetrouwbaar. Vaak komt de bezorger te laat is helemaal niet. Soms komt ie pas in de namiddag waar je niks aan hebt. Waardeloze dienst op deze manier.
Heel prettig en pure luxe om je brood aan de voordeur te hebben hangen. Soms is het brood net ietwat later maar dat is voor ons geen enkel probleem en hoort bij het proces.
Het concept is top! In de uitvoering gaat het inderdaad wel eens mis. Wat ik zelf echt super vervelend vind is dat ze blijkbaar de bezorgtijden hebben aangepast. Nu krijgen we doordeweeks het brood om uiterlijk 07:30 uur. Daar hebben we niks aan als we beide moeten werken en de kinderen naar de opvang moeten. In het weekend hebben ze zichzelf ook een uur langer gegeven. Bezorging nu voor 08:30 uur. Is eigenlijk ook te laat. Dan hebben we al ontbeten. De meerwaarde van het concept is hiermee voor mij weg.
De claim om voor 7 uur te bezorgen wordt nooit waargemaakt! In het weekend komt het brood vaak tot wel 2 uur te laat. Slordig!!
Prima bezorging maar helaas sinds een paar maanden nieuwe bakker met niet erg lekker brood. Zonde want het was ideaal om iedere ochtend vers en goed brood te ontvangen.
Helaas is het brood er meestal niet voor 7.00, zelfs later dan 7.30. Wanneer ik dat aangeef, geven ze aan dat er uitloop mogelijk is tot 7.30. Dat is natuurlijk wat anders dan wat er op de site staat en folder die ik had ontvangen.
Al een tijdje maken wij gebruik van deze bezorging. Ben zeer tevreden. Tuurlijk gaat er wel eens iets fout maar het wordt altijd weer goed opgelost. Helaas heeft onze plaatselijke bakker geen mogelijkheid meer en hopen dat we eerdaags weer van een andere bakker ons brood kunnen krijgen.
Heerlijk vers brood van de echte bakker. Ik hoef hier de deur niet voor uit. Opzeggen, moeilijk?! Hoe kom je erbij. Gewoon je wekelijkse bestelling leeg maken. Wel doorgeven dat je geen gebruik meer wenst te maken van deze super service. Wel zo netjes. Ik beleef er veel plezier van, hoef niet in de drukke winkels te staan wachten. Top idee .
wordt binnen dit bedrijf erg slecht omgegaan met de medewerkers en wordt weinig door gecommuniceerd, kan het aan niemand aanraden om hier te gaan werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid