facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom

Landwinkel & Schenkerij De Kastanjeboom

Info

Naast ons melkveebedrijf hebben wij sinds 2005 een Landwinkel, Schenkerij & Zuivelatelier De Kastanjeboom op het erf. Gewoon op eigen kracht...

Geschiedenis

Gelegen in het Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland, in het buitengebied van het voormalig vissersdorp Bunschoten-Spakenburg. Tussen Amersfoort en Nijkerk (Laakzone).

De Landwinkel & Schenkerij is het gehele jaar geopend van donderdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.
In de maanden januari, februari en maart op zondag gesloten.

John en Marijke van Middelaar en hun kinderen heten u van harte welkom.

Wij hebben twee boerenbedrijven langs de Zevenhuizerstraat in Buurtschap Zevenhuizen - het primaire bedrijf "De Kastanjeboom" (met koeien, varkens, paarden, schapen) en de boerderij die wij zelf bewonen met daarbij op het erf de Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom.



Landwinkel®
Wij zijn lid van de Landwinkelcoöperatie. Dit is een samenwerkingsverband van diverse agrarische ondernemers met een eigen professionele landwinkel.
In onze winkel treft u een ruime keus aan uit diverse boerenkazen, zuivel, vrije uitloop eieren en boerenschepijs.
Daarnaast vindt u diverse streekproducten en maaltijdverrijkers aan uit alle windstreken. Zoals pure vruchtensappen, jams, scharrelroom, Wij verzorgen ook persoonlijke relatiegeschenken en kerstpakketten.



Eigen streekproducten

Sinds 2012 maken wij onze Scoontjes-room, Dutch clotted cream. Een echte zuiveldelicatesse zonder toevoegingen! Clotted cream, zoals de Engelse het hebben bedoeld, bereid van de melk van onze koeien die grazen bij onze boerderij. O.a. te gebruiken bij uw High Tea. Daarnaast roken wij zelf op ambachtelijke wijze boerenkaas.



Schenkerij
De Schenkerij (die tevens als Landwinkel fungeert) leent zich uitstekend voor een gezellig samenzijn met een authentiek tintje. Het boerenterras is voor een gedeelte overdekt. Laat u verrassen door onze cappuccino met boerenmelk met iets lekkers erbij of een heerlijke cream tea.







Kiemplekken
Achter onze Landwinkel & Schenkerij hebben wij vier rustieke Kiemplekken (soort prieel) staan. Deze staan aan een vijver tussen de weilanden. In deze Kiemplekken kunt u gebruik maken van één van onze arrangementen.





Arrangementen (op afspraak)
U kunt bij ons terecht voor koffie- en theearrangementen. High tea’s met uiteraard op het menu o.a. onze scones en scoontjes-room (Dutch Clotted cream).



Maar u kunt ook bij ons sfeervol ontbijten, lunchen, vergaderen, zelf pannenkoekenbakken op melkbussen. Ontvangsten zijn bij ons ook bespreekbaar. Minimaal 3 dagen van te voren reserveren.



Themaweekenden

Kijk op onze website voor de data van verschillende activiteiten en evenementen op ons erf zoals “Dansende koeien in de wei”.


Openingstijden:

Januari, februari en maart van donderdag tot en met zaterdag 11.00 uur tot 17.00 uur.
April tot en met december donderdag tot en met zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Buiten openingstijden op afspraak in combinatie met een arrangement vanaf 10 personen.

Groepen gaarne van te voren reserveren ook tijdens openingstijden.

Adres: Zevenhuizerstraat 281, 3751 LC Bunschoten
Telefoonnummer: +31334564457
Stad: Bunschoten
Route: Zevenhuizerstraat 281
Postcode: 3751 LC



op zoek naar gerelateerd: Landwinkel Amersfoort, Zevenhuizerstraat Bunschoten, Landwinkel online, Landwinkel Nijkerk, John van Middelaar Bunschoten, Kastanjeboom Facebook, De Kastanjeboom Texel, De Kastanjeboom Dirkshorn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ShopAmerica.nl ShopAmerica.nl 1 km Mooi U.S. assortiment en snelle levering. Bij mijn eerste bestelling een leuke attent...
Vishandel Wouter Koelewijn Vishandel Wouter Koelewijn 1 km Staan op maandagen op de markt in Nijmegen. Lekkerbekken niet graat- en staart-vrij. ...
Nootjes&Zo Nootjes&Zo 2 km Zaterdag op de Markt in Spakenburg
Eemlandhoeve Eemlandhoeve 2 km De prachtige voorstelling Grond gezien. In een theatertent op 1.5 meter en met zicht ...
Muffin mania Muffin mania 2 km Top! Erg mooi en lekker, met zorg en vers gemaakt.
Warmgerooktezalm.nl Warmgerooktezalm.nl 4 km Warmgerookte Zalm en Wijn
Rokerij Jacob van Jan Rokerij Jacob van Jan 4 km Op de weekmarkt in Oosterhout kibbeling gehaald bij deze vishandel. De kibbeling smaa...
EchteZalm.nl EchteZalm.nl 4 km Webshop voor ambachtelijk gerookte zalm in luxe geschenkverpakkingen
Recensies
Geweldige winkel wel een beetje klein, maar het is een gezellige winkel. Met veel verschillende producten van eigen bodem en van andere plekken dicht bij
Mooie locatie en vriendelijke,aardige mensen
Lokale producten voor een eerlijke prijs.
Mooie winkel. Lekker groot voor een land winkel. Goed assortiment
Top producten. Enorm vriendelijk personeel. Ruim assortiment.
Vandaag kwamen we hier langs op de fiets, en dan moet je gewoon even stoppen :-. Heerlijk in de boerderij tuin een ijsje gegeten.
Heerlijke en eerlijke producten.
Fijne producten, heerlijke kaas.
Altijd vriendelijk
Lekkere en eerlijke producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid