facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Huize Bergen

Landgoed Huize Bergen

Info

Landgoed Huize Bergen | Ontwaak door het gefluit van de vogels uit het park en start de dag met een ontbijtje in de ochtendzon.

Geschiedenis

Ontwaak door het gefluit van de vele vogels uit het park en start de dag met een ontbijtje in de ochtendzon of buiten op het bordes.

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park op een steenworp afstand van 's-Hertogenbosch aan de rand van Vught.

Overnacht in een van de stijlvolle hotelkamers op het landgoed, organiseer een borrel in de authentieke Villa of geef een bruisend bruiloftsfeest in het prachtige Koetshuis. Wij laten u graag proeven van de sfeer van vroeger in combinatie met alle moderne gemakken van nu.

Opbrengsten komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting.

Adres: Glorieuxlaan 1, 5261 SG Vught
Telefoonnummer: +31 73 6580400
Stad: Vught
Route: Glorieuxlaan 1
Postcode: 5261 SG



op zoek naar gerelateerd: Glorieuxlaan 1 5261 sg Vught, Landgoed Huize Bergen vacatures, Landgoed Huize Bergen Zoover, Promotiecode Landgoed Huize Bergen, Landgoed Huize Glory, Bruidssuite huize bergen, Voordeeluitjes Landgoed Huize Bergen, Hotel Vught
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Gripshuis - Bed & Breakfast Het Gripshuis - Bed & Breakfast 973 meter Afspraken worden niet nagekomen en het zijn oplichters.
Recensies
Mooi klassiek landgoed met hotelkamers in bijgebouwen, maar het ontbreekt aan de bijbehorende zorg en aandacht. De tweepersoons kamers in ‘Botanica’ schijnen de beste keuze te zijn, maar de deuren van alle kamers slaan erg hard dicht en zorgen daarmee voor veel onrust tot ‘s avonds laat en vanaf ‘s morgens vroeg. Bovendien vond ik in de kamer wat vreemde vlekken en druppels op het nachtkastje en de vloer. De bediening is chaotisch; ik was er voor een training waarbij er op gezette tijden afgesproken maaltijden klaar moesten staan; die lieten zonder uitzondering lang op zich wachten en klopten niet met de vooraf aangegeven dieetwensen en aantallen. Elke andere medewerker geeft aan dat ze er pas een paar dagen werken, en niemand wist desgevraagd iets over dat wat ze uitserveerden. Kortom, voor dit geld verwacht je grotere kwaliteit op alle fronten.
Het is een prachtige gelegen hotel, bestaande uit diverse gebouwen, waarbij het hoofdgebouw waar de receptie is gevestigd echt de uitstraling heeft behouden van vroeger. Alle medewerkers die wij gezien hebben waren allen zeer vriendelijk en attent. Het terras achter het hoofdgebouw is bij mooi weer heerlijk om te gaan zitten in te genieten van een pilsje en het uitzicht over een park . De kamer was helaas minder, wij sliepen in de Botanica en het is daar erg gehorig, waardoor we ook onze buren hebben horen zingen onder de douche ..verder is de kamer compleet uitgerust en heeft ook een prima badkamer. Enige punt hier is dat het toilet erg laag is, zeker voor langere mensen. Tot slot het ontbijt...zeer compleet en vers waarbij het buffet in een ruimte staat en je ergens anders in het hoofdgebouw binnen kan zitten of buiten op het terras met mooi weer. Kortom, prachtige locatie, lekker ontbijt maar kamer viel wat tegen door gehorigheid.
Huize Bergen is een prachtige locatie, zowel binnen als buiten. Het biedt veel mooie kamers en een fijne feestzaal om een goed feest te kunnen geven. Het bedienend personeel is ook fantastisch, ook het eten was echt heel erg goed. Als je het leuk vindt om veel uit te zoeken en te regelen, dan is Huize Bergen een goede keuze. De locatie zelf denkt niet actief mee en organiseert niet veel. Ze leveren alleen de locatie en maken afspraken, wij hadden daar andere verwachtingen van. Hierdoor moesten we zelf veel moeite doen om alles goed te laten verlopen. Op de dag zelf was de verkeerde dinertafel gedekt en vroegen ze ons of dit een probleem was. Dit was zeker een probleem, omdat onze styling hier ook op was afgestemd. We vonden het vreemd dat ze dit niet achter de schermen hadden opgelost. Ze stelden veel vragen aan onze ceremoniemeesters over hapjes en het diner, terwijl we dachten dat dit allemaal van tevoren geregeld zou zijn als ze goed voorbereid waren. Het was jammer dat dit last-minute moest gebeuren. Dus als je graag zelf organiseert, is dit een prachtige locatie. Maar als je ontzorgd wilt worden, is dit niet de juiste plek voor jou. Achteraf kregen we een verkeerde factuur gestuurd, en ook hier moesten we zelf erg alert en actief op zijn om dit aan te geven. Het is wel opgelost maar we hadden een professionelere organisatie verwacht achter dit prachtige landgoed.
heerlijk 5 gangen diner, prima kamer in het Botanica gebouw en prima ontwaken met een prachtig ontbijt op het terras. al het personeel van het landgoed heeft ons een geweldige ervaring bezorgt, dank hiervoor.Kamers: 5/5
Bruiloft gehad bij Landgoed Huize Bergen,super mooie locatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel en goede service. Mooie ceremonie gehad buiten en heerlijk gegeten van de BBQ/grill en daarna was het feest in het Koetshuis een mooie feestzaal en daar boven mooie suites.Kamers: 5/5
Locatie 5 sterren, service is goed. De gewone 2 persoonskamers zijn wel mooi, maar erg klein en donker. Teleurstellend nadat je zo mooi ontvangen werd op het landgoed.Kamers: 3/5
Prachtig begin 20e eeuw landhuis met meerdere bijgebouwen. Wij zaten met ons gezelschap van 6 personen in bijgebouw Botanica. Mooie schone moderne kamers . Hoofdgebouw was uit 1906 en in nog redelijk originele staat. Aldaar werd oa diner en ontbijt geserveerd. 5 gangendiner gekozen en daar absoluut geen spijt van. Een ware smaaksensatie. Ontbijt zoals zoveel maar het ontbrak aan niets. Al met al een aanrader voor wie een nachtje weg wil.
Wat een geweldige mooie accomodatie in een prachtige rustgevende omgeving vol groen en om 3 minuten reisafstand van het centrum van Vught. Een regelrechte aanrader.Kamers: 5/5
Fijne plek voor een zakelijke bijeenkomst. Goede catering, goede service. Prima ruimtes, mooie omgeving.Locatie: 5/5
Erg mooi verblijf! Zeer tevreden! Mooie locatie met genoeg wandel gelegenheid en om lekker even tot rust te komen. Een super nacht gehad! Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid