facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg

Info

Omringd door het prachtige natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland vindt u ons kroonjuweel Landgoed Duin & Kruidberg.

Geschiedenis

Omringd door het prachtige natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland vindt u ons kroonjuweel Landgoed Duin & Kruidberg.

Adres: Duin en Kruidbergerweg 60, 2071 LE Santpoort-Noord
Telefoonnummer: +31 (0)23 512 18 00
ln.grebdiurk-niud@ofni
Stad: Santpoort-Noord
Route: Duin en Kruidbergerweg 60
Postcode: 2071 LE



op zoek naar gerelateerd: landgoed duin en kruidberg arrangement, duin en kruidberg adres, duin en kruidberg pinksteren, duin en kruidberg wandelroute, duin en kruidberg geschiedenis, duin en kruidberg braderie, duin en kruidberg high tea, pinkstermarkt landgoed duin en kruidberg
Recensies
Prachtig landgoed met een schitterende tuin in een zeer fraaie omgeving. Diner en ontbijt waren erg goed, fijn ontvangst en het personeel aan tafel was oprecht en correct. De hotelkamers in het landhuis zijn proper maar wat pompeus. Een nachtelijk voorval wat afbreuk deed aan het comfort en nachtrust werd keurig en correct, al vroeg in de ochtend, opgelost door het receptie personeel. Veel dank nogmaals
We gaan hier graag een paar x per jaar lunchen of een drankje doen op het fraaie terras met een wandeling erbij. Zeer zeer mooie plek, midden in de natuur. Bediening is niet echt scherp ben naar de balie gelopen voor betaling en de rekening was veel hoger dan onze laatste x. Vb. Appeltaart van 6€+ kon ik in 5 happen op was een klein lullig rondootje geworden. We waren 60 euro kwijt en vroegen ons af, wat hebben we nou gehad eigenlijk voor dit bedrag.
Prachtige locatie, hotelkamers zijn heel gehorig je hoort de hele dag en snachts een ventilator lopen, wij betaalden 420 euro voor 2 nachten inclusief ontbijt en 1 keer dinner, een glaasje water rekenen ze forse prijzen voor zonder te vertellen dat dat erbij komt. Verder is het hotel buitenom niet schoon overal ligt blad en onkruid, de welness is naar ons idee al heel lang geen onderhoud geweest oude ligbedden overal spinnenwebben en onkruid. Boek een van de valk hotel en je hebt meer voor een stuk minder geld. Bij uitchecken word niks gevraagd hoe het verblijft was nee wij boeken hier niet weer een kamer.
Super mooie locatie, gebouw is fantastisch... Echter de kamers zijn met deze airconditioning geen pretje. Wat een rammel bakken. Zet dan de deur maar open en de airco uit tijdens het slapen. Ontbijt is basic, diner is amazing. Kamers: kamers zijn met deze airconditioning geen pretje. Wat een rammel bakken. Zet dan de deur maar open en de airco uit tijdens het slapen. Bedden en kamer is verder prima! Eten en drinken: Ontbijt en lunch zijn simpel, buffet opstelling. Diner was uitstekend.
Vanuitgaande te verblijven in een kasteel werden wij geplaatst in een zijvleugel van het gebouw! Uitzicht drama, slechte bedden en slecht werkende verwarming/airco deze maakte een ontzettend hard geluid. Prijsverhouding kamer echt onder de maat! Fitness, spa en welness erg klein en stelde niet veel voor. Ontbijt was prima we hebben tevens culinair in het restaurant gegeten dit was ook prima. Gebouw ziet er mooi uit en de lokatie is prima. Echter voor ons geen 2de keer meer helaas. Kamers: Zie uitgebreide tekst!
Wat een prachtige plek om te zijn, te eten en te genieten Heb er nog nooit overnacht maar dat zal wel net zo'n fijne experience zijn Service: 5/5
Personeel liep een paar keer voorbij, zonder iets te vragen. Wilden voor een 2e keer drinken bestellen, er kwam iemand hapjes brengen en ging daar niet over, maar heeft dat ook niet doorgegeven aan een andere collega. Dan maar niet dus. Voor zo'n locatie, mag je meer alertheid van het personeel verwachten. Kamers: Grote keuze heb ik gelezen Activiteiten in de buurt: Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen Eten en drinken: Was prima. Een heerlijk Italiaans wijntje gedronken. Bijzondere details: Mooi gebouw.
Prachtige omgeving en mooie inrichting! Personeel heel kundig, wel wat zakelijker. Welness voorzieningen helemaal top en goed geregeld. We hadden x aantal gangen diner genomen, eten viel helaas wat tegen. Daarnaast hadden we een extra bed gevraagd op de kamer waren met z’n 3en, grote bed sliep heerlijk. Extra bedje helaas niet dus was ondanks de welness niet helemaal ontspannen terug :.
Gechelig park. In bos huisjes. Feel te doen . Praat groepen .nagel piercing Knutselen disco kinderen Spuurtogt savons Bei Water plassen is lekker koel .
Chic hotel, mooie omgeving, nette en goede service. Het enige wat ik zelf nog zou toevoegen zijn hygiëneproducten in de toiletten.Kamers: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid