facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lampenenmeer.nl

Lampenenmeer.nl
"Lampen & Meer is dé online verlichtingsspecialist met een uitgebreid aanbod met kwalitatieve verlichting met een Showroom/Toonzaal in Breda waar u al onze lampen ook kan bezichtigen. We focussen erop om complete categorieën te hebben, met collecties van over de hele wereld. Wij leveren kwaliteit lampen van nauwkeurig geselecteerde leveranciers. Zo wordt het assortiment constant up-to-date met originele lampen. Als Lampen & Meer staan wij voor goede kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat u blij bent met uw lampen Daarom geven wij u graag advies en u kan altijd met al uw vragen bij ons terecht."
Adres: Charles petitweg 37a6, 4827HJ Breda
Telefoonnummer: +31(0)78-889.76.11
Stad: Breda
Route: Charles petitweg 37a6
Postcode: 4827HJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 23:45
Dinsdag: 12:00 - 23:45
Woensdag: 12:00 - 23:45
Donderdag: 12:00 - 23:45
Vrijdag: 12:00 - 23:45
Zaterdag: 12:00 - 23:45
Zondag: 12:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Lampen en Meer banken, Lampenenmeer review, Lampen en Meer contact, Lampen en meer Trustpilot, Lampen en meer outlet, Regenbeemd 23 Breda openingstijden, Lampenenmeer kortingscode, Lampen en Meer Eettafel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Breda Lighting International Breda Lighting International 92 meter Breda Lighting International staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige Retr...
Labor Vincit binnen- en buitenverlichting Labor Vincit binnen- en buitenverlichting 3 km Prachtige binnen- en buitenverlichting. Ook zeer aparte meubels
Jacco Maris Design Jacco Maris Design 4 km Top ontwerpen, geweldige verlichting.
LampenOnline.com LampenOnline.com 4 km Heb 5 weken geleden een bestelling voor ruim 500 euro geplaatst en betaald. Product o...
Lampidee Lampidee 4 km Zeer goed geholpen. Vooral een dikke pluim voor Jolanda !
Lampidee Lampidee 4 km Veel keuze, goede adviezen... Mooi assortiment. Voor alle smaken wat.
Wood Color&Care Wood Color&Care 5 km Wood Color&care, voor al uw exclusieve decoratie. alles met de hand en op maat gemaak...
Recensies
Wij komen hier heel graag en worden dan ook altijd goed geholpen en geadviseerd, we worden graag geholpen door Fatima. Ze heeft er echt verstand van! Onze mooie bank, vloerkleed en de sleeperwood set van salon/eettafel en tv meubel staan geweldig! We hadden wat kleurverschil in onze kussens maar dit is ook zeer netjes opgelost!er werd goed naar ons geluisterd. We zijn heel erg blij en we komen zeker terug voor verdere uitbreiding voor in ons huisje! Dank je Fatima voor je hulp en kunde!
Ik ben onlangs bij een banken zaak geweest en was erg onder de indruk van hun prachtige bank. De bank was niet alleen stijlvol en elegant, maar ook zeer comfortabel om op te zitten. Het was duidelijk dat veel aandacht en zorg was besteed aan het ontwerp en de constructie van deze bank. Maar het was niet alleen de bank die indruk op me maakte. De hele ervaring van het bezoeken van deze banken zaak was geweldig. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, en ze waren bereid om de tijd te nemen om al mijn vragen te beantwoorden en me te helpen bij het vinden van de perfecte bank voor mijn behoeften. Bovendien was de winkel zelf zeer goed georganiseerd en overzichtelijk, waardoor het gemakkelijk was om rond te kijken en de verschillende opties te vergelijken. Ik waardeerde ook het feit dat de prijzen zeer redelijk waren, vooral gezien de hoge kwaliteit van de producten en de uitstekende service die ik ontving. Kortom, ik kan deze banken zaak ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een mooie, comfortabele bank van hoge kwaliteit, evenals een geweldige service en een plezierige winkelervaring. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zal zeker terugkomen in de toekomst.
2 nachtlampen 2 bollen besteld in het bronze, binnen 2 dagen werden de lampen bezorgt. Echter waren de lampen zwart terwijl er nog een briefje bij zit Bronze. Moest ik de lampen eerst terug sturen voordat ze de juiste opzouden sturen. Ruim 8 dagen moeten wachten terwijl ik ze de zelfde dag terug verzonden had en de eerstvolgende werkdag waren bezorgt bij hun duurde het nog 8 dagen voor ik de lampen kreeg. Maaargoed had eindelijk de lampen en bij het openen van de doos was het gewoon weer verkeerd. Was er 1 kap goud ipv bronz. Moet ik weer alles terug sturen en weer 8 dagen wachten op de goede kap. Klacht gestuurd geen reactie uiteindelijk gebeld en mevrouw zuchte nog net niet . Super goed georganiseerd magazijn voor 2 lampen van ruim €187 euro service is om te huilen.
Ik ben niet tevreden met het product. Ik heb 17 panelen besteld, ze kwamen aan in een dichte doos. Bij het openen krijg ik als verrassing 3 wandpanelen die beschadigd zijn. Ik had een mail met foto's gestuurd. De medewerker beweert dat tijdens het bezorgen foto's worden gemaakt. Terwijl dit helemaal niet klopt want ik was aanwezig en ik zag dat de bezorger foto's heeft gemaakt van de dichte doos zonder deze open te maken. Ik mocht de 3 panelen ruilen, maar dan moest ik helemaal naar Breda gaan. Nou laat het maar hoor.
Mijn bestelling heeft erg lang geduurd voordat ik deze binnen kreeg. Bijna 3 weken. Heb er wel 5 keer over moeten bellen. Uiteindelijk is het goed gekomen en het was de moeite waard. Wat een mooie bloemstuk. Durf hier jammer genoeg niet meer te bestellen. Wat ik wel erg jammer vind!
Vandaag goed geholpen door Shara. Medewerker neemt de tijd voor een klant en is oprecht/eerlijk over een product. Super blij met mijn producten.
Afgelopen zaterdag voor het eerst geweest, super mooie winkel. 2 mooie vloerkleden mee genomen en ze zijn zo zacht. Wandpanelen hebben we niet gehaald dat pastte niet in de auto maar het zou super zijn om ze te winnen.
Deze winkel denkt boven de wet te staan heb een artikel defect ontvangen word teruggestuurd maar krijg verzendkosten niet terug Acm gebeld en het juridisch Loket met hun zogenaamde voorwaarden op de website kreeg ik het niet terug ik sta in mijn recht maar helaas tot op de dag van vandaag geen cent van de verzendkosten gezien waardeloos van jullie !!!
Geweldige eetkamer stoelen gekocht, de bloesemvaas en later terug voor de tafel. Hele vriendelijke mensen en mooie spullen.
Heel mooie bollenlamp binnen. Hij is super mooi. Snel binnen. Op vrijdag bestelt, zaterdag binnen. Hier ga ik meer kopen, maar dan in Breda.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid