facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lambertuskerk Raamsdonk

Lambertuskerk Raamsdonk

Info

Monumentale locatie voor bruiloften, concerten, congressen, exposities, lezingen, recepties, shows, trainingen, zakenlunches en -diners, uitvaarten, enz.

Geschiedenis

Bent u op zoek naar een sfeervolle, historische ambiance met voorzieningen van nu voor uw receptie, concert, personeelsbijeenkomst of productpresentatie? Ontdek dan dit schitterende, in het groene buitengebied van Raamsdonk gelegen kerkgebouw. De Lambertuskerk Raamsdonk leent zich uitstekend voor alle evenementen waarvoor u nét dat beetje extra zoekt. Stijl, ambiance en sfeer, dat is wat u in de Lambertuskerk Raamsdonk vindt.

Adres: Kerklaan 4, 4944 VB Raamsdonk
Telefoonnummer: 0162-515286
Stad: Raamsdonk
Route: Kerklaan 4
Postcode: 4944 VB



op zoek naar gerelateerd: Lambertuskerk Raamsdonk agenda, Lambertuskerk Raamsdonk rampen, Sint Lambertuskerk Raamsdonk, Trouwen Lambertuskerk Raamsdonk, Hervormde kerk Raamsdonksveer, Lambertuskerk Beers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lambertuskerk Lambertuskerk 20 meter Een paar maanden geleden hier een bruiloft mogen fotograferen & wat een mooie, li...
Platform Raamsdonk Platform Raamsdonk 230 meter Informeren over de ontwikkelingen en gevolgen voor Raamsdonk
XieOe Raamsdonk XieOe Raamsdonk 330 meter Diverse leuke activiteiten voor jong en oud in Raamsdonk
Recensies
Mooie historische kerk van buiten maar steriel aan de binnenkant. Generaties zijn hier gedoopt, getrouwd en begraven. Jammer dat het zijn echte functie niet meer heeft.
Mooie locatie, maar het eten door de catering erg slecht ....
Hele mooie rk kerk met prachtige gebrandschilderde ramen.
Eerbiedwaardig kerkgebouw, prachtig gerestaureerd, en in gebruik als o.a. cultuurtempel voor uitvoeringen en tentoonstellingen.
Mooie rustige locatie langs de snelweg
Ik heb deze locatie leren kennen tijdens een speciaal event en het geheel was toen wel magisch. Met de juiste eventplanner dus een geweldige plek.
Prima locatie voor evenementen. In de zomer kan het binnen wat warm worden.
Een aardige kerk.
Mooie kerk van buiten.
Multi functionele gelegenheid
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid