facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lady Bridal

Lady Bridal

Info

Vanuit de showroom verhuurt en verkoopt Lady Bridal prachtige en betaalbare bruidsjurken.
Lady Bridal biedt een grote collectie aan variërende modellen.

Geschiedenis

Vanuit onze showroom verhuren en verkopen wij een grootte collectie aan prachtige en betaalbare bruidsjurken.

Lady Bridal biedt een ruime collectie bruidsjurken aan in een uitlopende prijsklasse.
Van romantische, trendy, klassiek tot een maatje meer voor ieder wat wils.

De bruidsjurken zijn van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Lady Bridal laat de bruidsjurken in een professioneel bruidsatelier realiseren,
daarom is het mogelijk om uw eigen droomjurk op maat te laten maken en naar eigen smaak voor een betaalbare prijs.
Mocht u een plaatje van uw droomjurk hebben dan is het mogelijk om deze naar ons toe te mailen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave mailen.

Lady Bridal vindt het belangrijk dat haar klanten op een prettige en goede manier worden geholpen om u droomjurk te kunnen realiseren.
Daarom bieden wij een hoge service aan en werken wij met vakkundige medewerkers die goed weten waar ze het over hebben.

WERKWIJZE VERKOOP:
• Op onze site kunt u een keuze maken uit een ruime collectie bruidsjurken. Mocht uw droomjurk er niet tussen zitten, dan is het mogelijk om een afbeelding hiervan naar ons toe mailen.
• U mag vrijblijvend een pasafspraak maken. Klik hier voor een afspraak.
• U wordt ontvangen door één van onze vakkundige medewerkers waar van u een eerlijk advies krijgt over het model, kleur of uw eigen ontwerp.
• Nadat u een keuze hebt gemaakt, wordt u door ons professioneel opgemeten.
• De levertijd die Lady Bridal hanteert is 12 weken. (Voor spoedopdrachten brengen wij €75,- in rekening).
• De verkoopprijs van de bruidsjurken is vanaf €599,-.
• Mocht u een bruidsjurk bij ons kopen, vragen wij een aanbetaling van 50% van het totale bedrag.
• Wanneer de jurk binnen is wordt u door ons gebeld om de jurk te komen passen en afhalen.
• Mocht de jurk iets te groot zitten omdat u bent afgevallen dan kan onze coupeuse dit passend voor u maken.



WERKWIJZE VERHUUR:
• U mag een vrijblijvend pasafspraak maken (telefonisch/ contactformulier) om de bruidsjurken te komen bezichtigen en passen.
• Mocht uw bruidsjurk hier tussen hangen en u wilt deze reserveren, dient u vooraf de helft van de verhuurprijs aan te betalen.
• De jurk mag twee dagen voor uw trouwdag opgehaald worden en dient twee dagen na uw trouwdag teruggebracht te worden, mits anders overeengekomen.
• De verhuurprijs voor de bruidsjurken bedragen vanaf €250,-. Dit is inclusief sluier, bolero en hoepel.
• Bij het ophalen van u gereserveerde bruidsjurk dient u een borgsom van €150,- euro te voldoen.
• Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om uw droomjurk op tijd te reserveren.



ALGEMEEN :
• Voor iedere bruid reserveren wij 1,5 uur voor het passen en kiezen van de juiste bruidsjurk. Dit houdt in dat van u wordt verlangd dat u op tijd op de afspraak verschijnt,
zodat de volgende bruid op tijd geholpen kan worden.
• De bruid mag maximaal 3 personen meenemen bij de pas afspraak. Wij hanteren een Women Only policy.









"Lady Bridal biedt een grote collectie aan verhuur en verkoop van Bruidsjurken."
Adres: Strijkviertel 56, 3454PN Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 0031686234810
Stad: Utrecht
Route: Strijkviertel 56
Postcode: 3454PN



op zoek naar gerelateerd: Bridal jurken, Vintage trouwjurk Utrecht, Bridal Amsterdam, Trouwjurk kopen Utrecht, Bridal collectie, Bruidsjurk vermaken Utrecht, Jurk laten maken Utrecht, Covers Utrecht moeder van de bruid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lady Bridal & Lady Kaftan Creations Lady Bridal & Lady Kaftan Creations 17 meter Vriendelijk als het uitkomt
Covers Couture Utrecht Covers Couture Utrecht 4 km Ontzettend fijn en prettig geholpen tijdens de sample sale waar ook prachtige jurken ...
Recensies
Lieve bruidjes, Ik heb lang gezocht en getwijfeld naar de mooiste jurk. Bij mijn afspraak mocht ik een heleboel jurken passen en rachida is zn behulpzame vrouw. Mijn jurk zag er prachtig uit, kwam aan veel mooier tot z'n recht. Ik heb een prachtige jurk aan mogen hebben, ben met veel geduld en advies geholpen en vooral heel erg gerust gesteld. Op de bruiloft heel veel complimenten gehad. Ik raad iedereen bij Lady Bridal een kijkje te gaan nemen. Liefs Hanane
De winkel is super mooi en knus, de vrouwen die daar werken zijn super vriendelijk en behulpzaam en ook heel open en eerlijk. Rachida is echt een topper en heeft goed oog voor wat bij je past én heel veel geduld en begrip. De eerste jurk die ze koos voor mij, was het meteen! Ik mocht extra komen passen omdat ik zo onzeker was en ze heeft me echt op mijn gemak weten te stellen. De jurk is perfect op maat gemaakt en heb erg veel complimenten gekregen!
Perfect is het woord wat ik zou gebruiken om de service te beschrijven. Het kiezen van een bruidsjurk was voor mij een stressvolle gedachte maar door Rachida was het voor mij alles behalve stressvol. Zij luisterde naar al mijn wensen en we hadden al praktisch direct de perfecte jurk gevonden. Zeker aan te raden!
Super blij dat ik mijn droomjurk bij Lady Bridal heb mogen vinden. Super lieve vrouwen die mij hebben geholpen en de tijd gaven om jurken te passen. Jurk is keurig en zo netjes geleverd en paste perfect! Ik kan ze omschrijven als een professionele bruidswinkel met een fijne persoonlijke service!
Goede service. Door haar vele ervaring gelijk voor de eerst jurk gegaan en niet eens meer verder gepast. Plus was door alle drukte mij jurk vergeten op te halen maar gelukkig was ze zo lief om langer voor mij open te blijven. Zeer zeker aan te raden als bruidszaak.
Bij het passen van de jurk uiterst vriendelijk en professioneel. Maar toen ik door alle drukte voor de bruiloft vergeten was om de jurk op het afgesproken tijdstip op te halen uiterst inflexibel en totaal niet klantgericht of klantvriendelijk. Ik moest de jurk NU komen ophalen en anders had ik op mijn bruiloft geen jurk. Ronduit onbeschoft en niet servicegericht. Jammer, mijn ervaring begon goed maar eindigde minder goed.
Professionele bruidszaak, advies op maat en staat voor kwaliteit
Vriendelijk als het uitkomt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid