facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Covers Couture Utrecht

Covers Couture Utrecht

Info

Onze bruidsadviseurs staan voor je klaar om te helpen bij de zoektocht naar je droomjapon! Kom gerust een keer kijken in onze bruidszaak of maak direct een afspraak ⇒

Geschiedenis

Op zondag zijn wij geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur, maar werken wij uitsluitend op afspraak



"De mooiste bruidsjaponnen en trouwjurken vind je bij Covers Couture in het hartje van Utrecht, dicht bij de Domtoren. Wij hebben bruidsmode van internationale designers en exclusieve merken. Onze top stylistes helpen graag om uw droomjapon te vinden. Alle bruidsjaponnen worden in huis op ons atelier vermaakt door zeer ervaren coupeuses. Tevens ruime keuze in accessoires."
Adres: Choorstraat 25-31, 3511 KL Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030 2312567
ln.srevoc@ofni
Stad: Utrecht
Route: Choorstraat 25-31
Postcode: 3511 KL


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: bruidsmode utrecht wittevrouwenstraat, trouwjurk huren utrecht, covers utrecht moeder van de bruid, trouwjurk designers, bruidsmode utrecht outlet, korte trouwjurken 2019, trouwjurk, type trouwjurken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lady Bridal Lady Bridal 4 km Lieve bruidjes, Ik heb lang gezocht en getwijfeld naar de mooiste jurk. Bij mijn afs...
Lady Bridal & Lady Kaftan Creations Lady Bridal & Lady Kaftan Creations 4 km Vriendelijk als het uitkomt
Recensies
Ontzettend fijn en prettig geholpen tijdens de sample sale waar ook prachtige jurken tussen hingen Alle medewerkers tonen veel interesse en zijn super behulpzaam en kundig. Duidelijk dat ze allen genieten van hun vak. Veel tips gekregen over het laten vermaken en waar op te letten. Al om al een hele prettige ervaring, absoluut een aanrader!
Vanwege de fantastische hulp van Melanie heb ik samen met mijn meest geliefde gezelschap een onvergetelijke ochtend beleefd bij Covers Bridal Couture. De afspraak die ik had gemaakt werd kort voor de dag nestjes bevestigd via de telefoon en ook op de dag zelf liep de service als een geoliede machine. Niets was teveel gevraagd en er werd echt de tijd genomen om een perfecte jurk uit te kiezen die bij mij en mijn wensenlijst past. Door de fijne connectie met Melanie en haar professionele blik heb ik aan het einde van de ochtend *Yes to the Dress* mogen zeggen, een onvergetelijk moment dat ik iedere toekomstige bruid ook toewens.
Hoe bijzonder is het om Yess tegen je jurk te zeggen maar ook Yess tegen de gene die je met zoveel liefde, geduld, aandacht, eerlijkheid en vrede helpt met het maken van die keuze :! Vanaf het moment dat ik binnen kwam voelde het goed. Vanaf dat moment wist ik hier ga ik mijn jurk vinden! Na de kennismaking en mijn uitleg over mijn droomjurk wist Melanie meteen wat ik bedoelde na het passen van drie verschillende jurken hadden we DE JURK! Zij zag het meteen en ik ook! Wat fijn is dat! Ik kan een heel lang verhaal maken maar om het even kort te houden :p Bij het ophalen van mijn jurk had ik zin om nog een keer te trouwen om zelfde ervaring twee keer te mogen mee maken lol! Dankjulliewel en de foto’s zal ik later toevoegen. Dank dank dank!
Ik kijk met een heel fijn gevoel terug naar mijn eerste passessie bij Covers met Miranda. Er werd uitgebreid de tijd voor mij genomen en alles was mogelijk. Van tevoren had ik nooit verwacht dat ik zo snel zou slagen, maar ik ben heel erg blij met de jurk die ik dankzij Miranda heb gevonden. Ik kan niet wachten tot de volgende sessies bij Covers!
Onlangs in één keer geslaagd om mijn droomjurk te vinden. Het personeel is ontzettend lief en denkt graag mee. Miranda begreep op basis van mijn omschrijvingen precies waar ik naar op zoek was: de eerste jurk die ik heb gepast is het uiteindelijk geworden. Het proces van betalen, opnieuw komen passen en uiteindelijk ophalen is duidelijk uitgelegd. Al met al een fijne en ongecompliceerde ervaring.
Afgelopen jaar waanzinnig geholpen door annelotte en dit jaar door meerdere andere medewerkers. Allemaal zijn ze erg behulpzaam en lief. Daarnaast ook m’n droom jurk gevonden die dit jaar op maat gemaakt was. Kan ze niet hoger prijzen en aanraden dan dit
Op aanraden heb ik een afspraak ingeboekt bij Covers. Het was een gezellige dag en ik ben onwijs goed geholpen door Anika. Met behulp van meegenomen inspiratie en uitleg heeft ze mij een hoop mooie opties laten passen. Ik voelde me erg op mijn gemak. Bijzonder hoe zij aan het begin al een voorgevoel had over wat voor soort jurk ik zou gaan kiezen : Ze had gelijk, maar heeft het mij zelf laten ervaren. Verder is het tussentijdse contact me collega’s ook fijn geweest. Wat een enthousiasme heeft iedereen. Ik ben super blij! Kijk nu al uit naar de afspeldsessie.
Wat een top zaak! Ben hier voor de eerste keer geweest en later na diverse andere bruidszaken bezocht te hebben, teruggekomen. Ik Ik ben geholpen door Melanie, een hele lieve meid die veel oog heeft voor trouw mode! Ze liet me van alles zien. Ze zorgde ervoor dat ik mijn droomhuis vond en gaf me een speciaal en warm gevoel. Ik zou echt aan elke vrouw aanraden om hier zeker een kijkje te nemen! Er wordt geluisterd naar je wensen en you will feel like a princess .
In 1983 zelf een trouwjurk bij Covers gekocht. Was toen al tevreden en heel blij met de jurk. Nu twee dochters hier geslaagd. En inmiddels de beste vriendin van mijn dochter ook. Bijzonder prettige zaak. Kundig personeel. De bruid en aanhang worden met zorg omringd. Alleen maar lof. Ze zijn pas tevreden als de aanstaande bruid gelukkig is met de jurk.
Superfijn, professioneel en goed geholpen door Allison! Er is goed geluisterd naar mijn ideeën en wensen. Dankzij Allison voelde ik mij tijdens het passen erg op mijn gemak. Uiteindelijk in no-time mijn droomjurk gevonden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid