facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Vita Verde

La Vita Verde

Info

Vita Verde is een Italiaans restaurant.

Traditioneel, Biologisch Italiaans eten.

Geschiedenis

La Vita Verde

De tijd van de traditionele Pizzeria’s en zijn typische Venetiaanse wandschilderingen en druipkaarsen met op de achtergrond zacht spelende Andrea Bocelli of de befaamde Laura Pausini zijn voorbij.

La Vita Verde met zijn originele naam en logogram - die gelijktijdig moderniteit als kwaliteit uitstralen - heeft als missie een niet eerder vertoonde “New Modern Italian” op de markt te zetten. Het idee van La Vita Verde komt voort uit de nieuwe trend van mensen om gezond en biologisch te gaan eten. De drang van mensen om nieuwe gerechten en locaties uit te proberen in combinatie met de trend van gezond eten geven La Vita Verde, de kans om de kloof tussen de traditionele Italiaan en het Fast-Food idee te vullen. La Vita Verde houdt zich vooral bezig met het bereiden van gezonde pizza en pasta gerechten die rijk worden belegd met Biologische producten. Als uniek product zal de pizza enorm luchtig, dun en groot worden bereid, wat mensen de mond zal doen openvallen van verrassing.

Omdat La Vita Verde het deeg van de pizza’s zelf in het restaurant voorbereid, zal dit extra smaak aan de gerechten toebrengen en een idee van persoonlijke belangstelling voor de gast zijn gezonde smaak.

Het interieur van het restaurant zal in overeenstemming zijn met het idee van een “Modern Italian”. De aandacht voor details zal de gast een totaal nieuwe ervaring bezorgen. Ook staat service bij ons hoog in het vaandel. Chique en moderne kleding voor zowel de heren als de dames en de kennis die ze de gast kunnen meegeven over de gerechten en de producten die worden geserveerd, zal er voor zorgen dat de gast met plezier weer snel terugkeert naar La Vita Verde.
Vanzelfsprekend spelen wij ook in op de nieuwe trend van eenpersoonshuishoudens en geven wij de mogelijkheid om de gerechten mee naar huis te nemen.

De unieke combinatie van een moderne atmosfeer met een gezonde biologische en bijzondere productlijn, plaatst La Vita Verde in een nog niet verkende niche van de markt met veel potentie.

We hopen dat we u snel zien bij La Vita Verde op de Mgr. Prinsenstraat 1A, Den Bosch.

Grazie mille, speriamo di vedervi presto.

Adres: Mgr. Prinsenstraat 1A, 5211 LN Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0737600150
Stad: Den Bosch
Route: Mgr. Prinsenstraat 1A
Postcode: 5211 LN


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:00
Zaterdag: 17:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Italiaans Restaurant Onesto Italiaans Restaurant Onesto 411 meter Wat een fantastisch restaurant met heerlijk eten!!! Deze carpaccio is echt de lekkers...
Pizzabar DEEG Pizzabar DEEG 466 meter Bediening matig, pizza's redelijk.
Happy Italy Den Bosch Happy Italy Den Bosch 2 km Gisteren met de kinderen hier gegeten. Helaas konden we niet uit de meest fijne plekj...
Piatti073 Piatti073 2 km Wederom zalige pizza’s. Verse groente, echt pizza deeg en niet zo’n fabriekspizza die...
Pasta con amore Pasta con amore 3 km Ook zo dol op ravioli? Nieuwsgierig naar gnocchi? Verzot op antipasti? Ik leer het je...
Recensies
Komen hier regelmatig. Altijd lekkere en vers bereide Italiaans gerechten. Aardige bediening en mooie inrichting of lekker buiten op terrasje. Instagram #beleefdenbosch
Leuk personeel. Klein restaurantje maar een gezellige sfeer. De pizza is echt een aanrader! Ze maken ze met lekkere mozarella kaas. Wijnkaart wel vrij duur.
Heerlijk gegeten, alle gerechten werden goed en mooi geserveerd. Zeer vriendelijke en bekwame bediening.
Ik zou dit restaurant niet aanraden! We moesten 30min op onze tafel wachten - met reservering. Bij opnemen van bestelling moet de bediening snel pen en papier pakken en loopt vervolgens naar andere gasten voor een praatje. Na hierop aangesproken te zijn, komt het antwoord dat het druk is. Alsof je in een druk restaurant geen goede bediening hoeft te verwachten! De kaart is daarnaast vrij beknopt en het eten niet uitzonderlijk. Prijzen zijn redelijk: €9 voor pizza margarita. Kortom: zoek even verder!
Eten was heerlijk maar gastheer ronduit onbeschoft. Nadat we een half uur op onze fles wijn hadden gewacht kwam de overigens vriendelijke dame van de bediening vertellen dat we de fles wijn niet konden krijgen omdat ze geen flesopener hadden?! Omdat de bestelde aardappelpuree ook op was vroeg mijn vader de gastheer de spreken. De gastheer gaf aan dat het nu eenmaal druk was en besloot dat het tijd was voor onze rekening. Bizar einde van de avond, een gastheer die de rekening op tafel gooit in plaats van een gesprek aan te gaan, jammer.
Persoonlijk verwacht ik als ik heb gereserveerd ,dat ik niet 1 uur en drie kwartier zou hoeven te wachten tot ik eindelijk aan mijn voorgerecht zou kunnen beginnen.. Het was overduidelijk drukker dan het hard werkende personeel aan kon. Mogelijk zou het management de bezetting en de hoeveelheid gasten beter hebben kunnen "managen". Voorgerecht was lekker, hoofd ook lekker maar te koud, nagerecht ok maar wat karig. Mijn cijfer: een magere 5
Met een vrijgezellendag gegeten, heerlijke antipasti plateaus, met de hele tafel het verrassingsmenu gedeeld. Zo hebben we alles geproefd, alles super op smaak, en super vers. Super goede sfeer, en leuk dat we apart konden zitten in de zaal/bar beneden.
Een dikke onvoldoende. Kom hier nooit meer. 11/2 uur moeten wachten op het eerste gerecht. Daarna weer 11/4 uur op het hoofdgerecht. Personeel is erg vriendelijk. Matige akoestiek. Het eten was goed maar zeker niet top. Bij het afrekenen excuses en forse korting vanwege lange wachten, maar daar kwam ik niet voor.
Prima Italiaans restaurant. Je proeft echt dat er verse ingredienten gebruikt worden. Vriendelijk, maar ook een beetje warrig, personeel. Ze doen ontzettend hun best maar het lijkt dat ze het niet helemaal bij kunnen benen. Persoonlijk wil ik altijd een tripel of een blond biertje bij mijn eten. Dat hebben ze niet want alles is Italiaans en zo hoort het natuurlijk ook eigenlijk. Een aanrader
Slecht. Bruchetta niets meer dan geroosterd brood met tomaat en uit. Geen smaak. Vitella tonato dik, overheerse tonijn smaak, zuur. Angus steaks medium besteld was zo rood dat het bloed eruit liep. Gewoon rauw van binnen. Geen smaak. Niks Italliaans aan dit restaurant. Ongetwijfeld Nederlandse eigenaar en kok die denken Italiaans te kunnen koken omdat ze in Italië op vakantie zijn geweest. Bar slecht. Ga hier nooit meer heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid