facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Happy Italy Den Bosch

Happy Italy Den Bosch
Adres: Bordeslaan 500, Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0737440157
Stad: Den Bosch
Route: Bordeslaan 500


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 23:00
Zondag: 12:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: happy italy den bosch menukaart, happy italy den bosch reserveren, happy italy den bosch parkeren, happy italy rotterdam, happy italy den bosch openingstijden, happy italy breda, happy italy den bosch prijzen, happy italy enschede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Piatti073 Piatti073 498 meter Wederom zalige pizza’s. Verse groente, echt pizza deeg en niet zo’n fabriekspizza die...
Pizzabar DEEG Pizzabar DEEG 1 km Bediening matig, pizza's redelijk.
Italiaans Restaurant Onesto Italiaans Restaurant Onesto 1 km Wat een fantastisch restaurant met heerlijk eten!!! Deze carpaccio is echt de lekkers...
La Vita Verde La Vita Verde 2 km Komen hier regelmatig. Altijd lekkere en vers bereide Italiaans gerechten. Aardige be...
Pasta con amore Pasta con amore 3 km Ook zo dol op ravioli? Nieuwsgierig naar gnocchi? Verzot op antipasti? Ik leer het je...
Recensies
Gisteren met de kinderen hier gegeten. Helaas konden we niet uit de meest fijne plekjes kiezen, maar dat is een aandachtspunt voor onszelf voor de volgende keer: geef aan waar je wilt zitten in de reservering. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en netjes naar ons tafeltje gebracht. De jongeman die onze bestelling op kwam nemen en de man die onze pizza kwam brengen waren eveneens erg vriendelijk! Klein puntje van kritiek voor de jongedame met bobje en neusring die onze drankjes kwam brengen/ophalen: Ik was in gesprek met mijn man, zij dacht daardoor dat ik iets tegen haar zei, dus gaf ik vriendelijk aan dat ik het tegen mijn man zei. Ze draaide haar hoofd weg, trok haar wenkbrauwen op en zei geïrriteerd: "Okeee!" terwijl ze wegliep. Niet bepaald klantvriendelijk gedrag! Wellicht dat dit dezelfde persoon is waar ik hier meer mensen over zie klagen. Maar over de rest van het personeel geen enkel slecht woord! Ook de entourage, het feit dat kinderen er even los kunnen gaan in de speelhoek kun je hier niet tegen, vraag een tafel aan ver weg van die hoek, de snelheid waarmee je je eten opgediend krijgt en de prijs/kwaliteit verhouding zijn echt prima. Hebben heerlijk gegeten.
Het eten was lekker en veel. Oreo coffee stelt helaas niet veel voor; sterke zwarte koffie met een toefje slagroom en oreokruimels.. Gebeld met de klantenservice vóór het reserveren om te vragen over de bioscoop actie. Deze voucher kon ik aanvragen tijdens het afrekenen.. wat nu, de vouchers waren op! Er is mij niet verteld dat dit een op=op actie is. Ik heb nu dus de volle mep moeten betalen in de bioscoop. Er werden geen andere oplossingen aangeboden. Oja! Ik heb mozzarella gevraagd voor bij mijn pasta en deze was qua prijs de helft van het hele gerecht.
Wij hebben hier gisteren gegeten, het eten was erg slecht. Mijn man en ik hadden allebei flauwe pasta met verbrande pepers en basilicum die niet meer goed was. De pasta was ook extreem pittig, naar mijn idee zat er véél te veel rode peper in. Het personeel was wel heel erg vriendelijk en daarom is het voor ons 2 sterren waard.
Aan het eten lag het zeker niet. Dat was heerlijk. Maar de bediening en de sfeer was echt belabberd. Mensen werden weggestuurd omdat het restaurant vol zou zijn. Nou, rondom ons zat zo goed als niemand. De dichtstbijzijnde mensen zaten in een ander deel van het restaurant. Voor we onze bestelling konden doorgeven was een half uur verstreken. Het eten was er wel snel na het bestellen. Bestek werd niet per persoon gegeven maar gewoon ergens op tafel op een stapeltje gelegd. Nu snappen we dat je afhankelijk van het gerecht wel of geen mes krijgt maar een pizza met een vork en een lepel eten.... Gelukkig zaten we vlak bij het kastje waar de voorraad stond dus hebben we het zelf maar gepakt. Er is nooit meer iemand aan of in de buurt van onze tafel geweest. Iets extra drinken hebben we dan ook niet gedaan. Een nagerecht wilde we nog wel. Toen we uiteindelijk iemand konden aanspreken om te bestellen was ook dit er weer heel snel. Hierna hebben we maar zo snel mogelijk afscheid genomen. Vandaag opnieuw geweest en het was top. Goede bediening, lekker eten. Zelfs te veel dus een deel mee naar huis voor morgen Vegetarische menuopties: QR code op de achterkant van de menukaart met allergeneninformatie.
Gegeten met 3 vrienden, gastheer gaf aan dat ze een personeelstekort hebben. Dit lijkt me ontzettend vervelend maar wij als gasten kwamen de hele avond niet te kort, bediening was vlug, eten was vers en lekker en alles liep zoals het hoorde. Dikke duim voor het team van HIDB!
Lekker eten voor weinig geld. Alles is vers.. zeer goede bediening. Voor kinderen een leuke speelhoek. Industriële inrichting. Op de foto pasta met tonijn Vegetarische menuopties: Veel vegetarisch eten te krijgen. Zowel pizza als pasta . Kindvriendelijkheid: Ballenbak met speelhoek. Parkeren: Grote parkeerruimte onder de bebouwing.
Heerlijk eten, gezellige sfeer en goede, snelle service. Ideaal te combineren met een bioscoop-bezoek; Kinepolis ligt er nagenoeg naast.
Vandaag bij happy italy geweest. Het eten was prima qua kwaliteit prijs. Alleen de bediening laat veel te wensen over. Wij zaten buiten daar wilde de bediening niet serveren omdat het terras niet volledig open was. Eenmaal binnen zoals je ziet op de foto nauwelijks gasten. 15 minuten moeten wachten tot we een bestelling konden doen daar moesten we de bediening voor aanspreken. Vervolgens op een kauwgom kauwende dame die de bestelling opnam. Jammer. Dit kan echt beter.
Vaste klant van diverse happy italy’s maar dit is wel de laatste keer. Sinds het reserveren in werking is, is de informatievoorziening onvoldoende evenals het wachtrijbeleid. De wijziging in placering wordt ook niet gecommuniceerd. Gevolg: - klanten die in de rij staan en gereserveerd hebben proberen voor te dringen onder het mom van ‘we hebben toch gereserveerd’ en snappen niet dat ze even moeten wachten. - klanten die spontaan komen, moeten - eenmaal binnen - wachten met onduidelijke wachttijden, na buiten ook al te hebben gewacht. zoals ons. Je voelt je niet welkom als klant en wordt ook niet gastvrij ontvangen. Dat zou m.i. al veel schelen, als er begrip is voor de onduidelijkheid bij klanten voor dit nieuwe systeem ‘goh inderdaad vervelend dat u nu 2 keer moet wachten’ zou al schelen. Bovendien liepen de rijen in het oude systeem ook een stuk sneller door. We zijn maar elders gaan eten. Hopelijk komt hiervoor een oplossing. Het zou ook al beter zijn als er een bord buiten staat met uitleg dat alleen de gereserveerde gasten direct geplaceerd worden, maar wel moeten wachten. Sta je vooraan in de rij, mag je na 20 minuten nog een keer binnen wachten…
Kwamen binnen en er was genoeg plek. we wilden gaan bestellen, duurde lang. Toen hebben we 2 pizza's besteld. Mensen die na ons binnen kwamen hadden eerder eten dan wij op zich niet erg. Maar we wachten al een uur en niemand kwam langs om te vragen of we wat wilde drinken... Uiteindelijk onze serveerster gesproken had ze bestelling niet door gevoerd. Het kwam er aan nou 10 min later 2 pizza's en jawel hoor verkeerde bestelling door gegeven. Al met al 1 drankje gedronken, geeten en 2 uur verder en 1 excuses rijker. Mijn verwachting is niet hoog van happy italy maar dit was teleurstellend zelfs voor hen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Happy Italy Den Bosch met het openbaar vervoer


's-Hertogenbosch, Koningsweg 280 meter
1
11
121
135
136
140
154
156
203
207
239
621
639
643
8
9
's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard 280 meter
121
135
136
203
207
239
300
301
621
628
639
643
8
9
's-Hertogenbosch, Koningsweg 290 meter
1
11
121
135
136
140
154
156
203
207
239
621
628
639
643
8
9
's-Hertogenbosch, Onderwijsboulevard 390 meter
121
135
136
203
207
239
300
301
621
639
643
8
9
's-Hertogenbosch, Wilhelminaplein 430 meter
60

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid