facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Toscana ijssalon Son

La Toscana ijssalon Son

Geschiedenis

IJssalon La Toscana Son is onderdeel van het ambachtelijk familiebedrijf van Familie Ferrari dat dagelijks vers traditioneel Italiaans ijs bereidt.
Wij hebben meer dan 90 verschillende smaken hiervan wordt dagelijks een selectie verkocht in al onze 8 ijssalons.
Naast het bereiden van het lekkerste ijs van Nederland, is het adviseren en begeleiden van- en het dagelijks leveren van vers ijs aan andere ijssalons een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. We leveren in heel Nederland, Belgie en ook een gedeelte van Duitsland.



"La Toscana ijs is een ambachtelijk familiebedrijf van de Familie Ferrari. Dagelijks bereiden wij vers traditioneel Italiaans ijs met behulp van Carpigiani-bokvriezers. Ons roomijs wordt uitsluitend gemaakt met verse boerenmelk, verse vruchten en door ons zelf gebrande noten.Hierdoor is ons ambachtelijk ijs uniek en duidelijk te onderscheiden van andere ijsmakers.Kom genieten van onze heerlijke ijscreaties in onze ijssalon.Tot ziens bij La Toscana ijs!"
Adres: Nieuwstraat 46a, 5691 AD Son en Breugel
Stad: Son en Breugel
Route: Nieuwstraat 46a
Postcode: 5691 AD



op zoek naar gerelateerd: La Toscana ijs Best, La Toscana Veldhoven openingstijden, IJssalon Eindhoven, Italiaans ijs Eindhoven, Ambachtelijk Italiaans ijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Dames De Dames 321 meter Op een zomeravond een fijne pitstop voor een rondritje. Wij komen voor het ijs, maar ...
Recensies
Reitsma Toscane zonder Iris, zo had het moeten gaan
Heerlijk ijs!
Een heerlijke sorbet gegeten geserveerd door een behulpzame en vriendelijke Italiaanse dame. Topper!
Redelijk ijs , lijkt wel of ze hier nog met poeders mixen en compounds werken. Jammer.
Altijd lekker ijs
Al jaren en jaren eten we daar iedere zomer een ijsje. Eerst toen onze kinderen klein waren en nu met de kinderen van onze kinderen. Super toch . Het ijs is nog altijd even lekker. Genieten !!!!
Lekker ijs, smaken zijn niet overdreven aanwezig niet onaardig maar heb ooit lekkerder geproegd, 2 bakjes met ieder 2 flinke bolletjes 5 euro 80.
Echt een goede ijssalon, je krijgt meer ijs dan je zou denken voor een goede prijs. Ijs smaakt altijd heerlijk en je krijgt nog een goede bewaartip als je het mee naar huis neemt! Aan-ra-der!
Lekkerste ijs, ga altijd hierheen. Andere ijssalons hebben vaak erg zoet of heel romig ijs, waar je weinig van de echte smaak proeft. Hier is het altijd goed, favoriete smaak is Angelo.
Altijd vriendelijk personeel. En ijs is super lekker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid