facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Dames

"Heerlijke bonbons, ambachtelijk ijs en cadeaus voor elke gelegenheid.Chocolade workshops voor jong & oud. Ook voor relatie geschenken moet u bij De Dames zijn.Doen wat goed voelt in je hart is een voorrecht. Ondernemen is een heerlijk vak.Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten in een van onze winkels in Son of Oirschot, zodat wij al dat moois en lekkers met u kunnen delen. Met zoete groeten, John en Janine."
Adres: Nieuwstraat 2, 5691AC Son en Breugel
Telefoonnummer: 0499464880
Stad: Son en Breugel
Route: Nieuwstraat 2
Postcode: 5691AC



op zoek naar gerelateerd: De Dames Oirschot Facebook, La Toscana Son, La Toscana openingstijden, IJssalon Son, Macarons Son en breugel, IJssalon Eindhoven, De Dames Oirschot Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Toscana ijssalon Son La Toscana ijssalon Son 321 meter Reitsma Toscane zonder Iris, zo had het moeten gaan
Recensies
Op een zomeravond een fijne pitstop voor een rondritje. Wij komen voor het ijs, maar ze hebben ook veel chocolade/bonbons. Het ijs wisselt, maar is allemaal lekker! De eerste keer dat we hier langs kwamen, was er ‘oma’s cake’ als smaak ijs, maar andere keren ook Bailey’s of mokka.
Ijstaart Sonse caramello €21,95 viel bij het gehele gezelschap tegen, vienetta had net zo prima geweest. Bonbons vielen wel goed in de smaak!
een heel goed ijsje voor een warme dag. Het beste in ijs.
Ja, wat een verademing om deze zaak in Son gevonden te hebben. Voor ijs reden we altijd naar "die andere" ijssalon in Son, waar alle smaken hetzelfde zijn en er een vieze bijsmaak aan alle roomijs zit. Bij De Dames is het ijs heerlijk en er is genoeg keuze. Prachtige presentatie. Vriendelijk personeel.
Lekker ijs en heerlijke bonbons,maar personeel mag wel iets vriendelijker of ik had de pech dat ze niet zo'n goede dag dat kan ook
Ijsje prima, maar als mijn dochtertje van 2.5 jaar naar de wc met hoge nood moet dan wordt er gezegd nee we hebben geen openbaar toilet. Mijn dochtertje in paniek dat ze niet naar de toilet kan. Dit was de laatste keer dat wij hier zijn geweest zo klant onvriendelijk en vooral naar de kleinste gasten toe.
Heel lekker ijs en een vriendelijke bediening.
Een dikke 10.perfect ijs zoals het hoort. Voorbeeld in kwaliteit voor vele andere ijsverkopers
Zeer goed ijs.en dat zie je wel aan de rij die ervoor staat meestal
"De Dames" maakt het ons moeilijk, met zoveel smaakjes. Verukkkkuluk ijs. Jammer dat de zaak niet op zonzijde ligt. En zoveel bankjes aan de overzijde van de straat staan er niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid