facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La-Provence

Info

La Provence is gesitueerd in de binnenstad van Zaltbommel in een prachtig ingericht monumentaal herenhuis inclusief heerlijk terras met druivenranken. Patron-cuisinier Luc van Iersel en zijn team koken ambachtelijk, klassiek frans met een moderne twist.

Adres: Gamerschestraat 81, 5301 AR Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418-514070
Stad: Zaltbommel
Route: Gamerschestraat 81
Postcode: 5301 AR



op zoek naar gerelateerd: La Provence menukaart, Nieuw restaurant Zaltbommel, La Provence Driebergen, Indonesisch restaurant Zaltbommel, Restaurant Zaltbommel aan de Waal, La Provence Drachten, La Provence Breda, Lunchen Zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant La Folie Restaurant La Folie 110 meter God non de ju, sacre Jen. Wat is dit toch een belachelijk goed restaurant. Ik ben er ...
De Eetgelegenheid De Eetgelegenheid 315 meter Onderweg terug naar Limburg belandden wij tweeën in de Eetgelegenheid in het prachtig...
Recensies
Weer heerlijk eten met een fantastisch wijnarrangement! Weer een paar bijzondere druiven/wijnen leren kennen.
Heerlijk eerlijk liefdevol eten zonder ingewikkeld gedoe. Klassiek en kwaliteit op een prachtig bord. We houden van La Provence en wat boffen we toch dat we zo dichtbij wonen.
Fantastische gegeten, alle gangen smaakten even bijzonder en lekker. Dit soort restaurants zijn moeilijk te vinden. Goede sfeer ook en hele aardige gastvrouw en sommelier Iris, zij is geknipt voor dit vak.
Wat is dat toch een fantastisch goed restaurant!!! Heerlijk gegeten, Luc is een topchef en Iris weet de meest bijzondere wijnen te voorschijn te toveren! Een heerlijke, knusse sfeer maakt het compleet! Absolute aanrader!!!
Echt heerlijk gegeten, en zeer goede kennis over lekkere wijn! Zeker een aanrader voor een lekkere avondje uit eten met de familie.
Super gastvrij en heerlijk eten. Zeker een aanrader!
Heerlijk eten, fijne service, altijd een feest!
In een ontspannen, huiselijke sfeer heerlijk gegeten.
Wat is dit toch een heerlijk restaurant!!! Die Luc kookt de sterren van de hemel en de bediening is uitermate voorkomend én deskundig. Hoe vaak ik ook ga, her is steeds weer van een uitstekende kwaliteit. En wat is het heerlijk om buiten te eten! Geweldige locatie. Het lijkt wel Zuid Frankrijk of Toscane. Absolute topper!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid