facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Culina Kookwinkel

La Culina Kookwinkel

Info

In het gezellige centrum in Putten staat La Culina.
Een ouderwets gezellige winkel met vele ambachtelijke producten.
Wij branden hier de koffie vers in de winkel, er zijn een 150 tal soorten verse thee waar u een keuze uit kan maken.

Geschiedenis

In het gezellige centrum in Putten staat La Culina.
Een ouderwets gezellige winkel met vele ambachtelijke producten.
Wij branden hier de koffie vers in de winkel, er zijn een 150 tal soorten verse thee waar u een keuze uit kan maken.
Heerlijke olijfolie en azijn vers uit de tap. De diverse kaasjes en vleeswaren vers gemarineerde olijven en tapas hapjes
zijn niet te versmaden. Handgemaakte bonbons. De mooie JURA koffiemachines, Kitchenaid keukenmachines, BODUM, Le Creuset pannen, koffie en thee accessoires en nog veel meer.
Neem een kijkje op onze website voor een kleine impressie of kom gezellig langs.



"Kwaliteit en service staan bij ons bovenaan het lijstje. Dit is terug te vinden in ons assortiment met uitsluitend kwaliteitsproducten. Met merken als JURA, MAGIMIX, KITCHENAID, BAMIX, DEMEYERE, LE CREUSET, BREDEMEIJER, ECM, MOCCAMASTER en nog veel meer hebben wij een zeer uitgebreid en compleet assortiment voor de kookliefhebber maar ook voor de professional. Naast het non-food assortiment hebben wij ook 150 soorten biologische thee, vers gebrande koffie, overheerlijke ambachtelijke bonbons en Italiaanse koekjes. Verse olijfolie en balsamico azijnen en ook hier nog veel meer keuze. Kom genieten in onze prachtige winkel in Putten."
Adres: Kerkstraat 17, 3882BM Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0633013602
Stad: Putten
Route: Kerkstraat 17
Postcode: 3882BM


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onze Winkel Onze Winkel 38 meter Top kwaliteit voor een goede prijs. Koop nooit meer vlees bij de Super.
De Lichtster Putten De Lichtster Putten 146 meter Maandenlang op zoek naar verlichting boven de eettafel. Wandel je in een andere stad ...
Onze Werkplaats Onze Werkplaats 273 meter Onze werkplaats is een dagbestedingslocatie aan de rand van Putten centrum. Wij maken...
Intereno B.V. Intereno B.V. 2 km De renovatie van onze keuken is goed gelukt. We zijn op zich erg tevreden, met uitzon...
Recensies
Het feit dat de prijskaartjes overal afgehaald zijn vond ik al raar. Uiteindelijk iets gekocht waarvan ik de prijs dus niet wist en waar ik bij de kassa dus pas achter kwam. Ook nog eens 10 euro duurder dan bij een gelijke winkel. Ik wilde het product terugbrengen en toen werd ik geïrriteerd aangekeken en kreeg de opmerking “we geven geen geld terug, maar een tegoedbon.” Geld verspild en een tegoedbon waar ik nu niks aan heb, want kom hier nooit meer terug. Smerige praktijken allemaal.
Aardig personeel. Ze weten wat ze verkopen. Geven duidelijke uitleg. Heel veel producten. En voor de theeleut zoals ik heel veel soorten thee.
Wat een fijne plek. Goed en kundig advies hier jura koffiezetapparaat gekocht
Wat een geweldige leuke winkel en wat zijn we bijzonder goed geholpen. Een bijzonder vriendelijke medewerker gaf eerlijk en goed advies en hielp ons de juiste keus te maken in aanschaf van en nieuw pannenset. We raden u deze winkel zeer aan.
Gedurende ons bezoekje aan Putten kwamen we deze serieus mooie kookwinkel tegen. Deze kookwinkel kan zeker wedijveren met een Oldenhof in Amersfoort en DOK DenHaag. Verrassende uitstraling en kwalitatief hoogwaardig assortiment. Mooi koffiehoekje waar we bij ons volgende bezoek zeker meer aandacht aan moeten geven. Goede ontvangst, veel kennis van zaken. Zeker de moeite om vanuit Zoetermeer te bezoeken.
Leuke winkel om in rond te lopen, vooral de chocolade is aan te bevelen
Top service, vorige week in de winkel geweest op zoek naar de perfecte espresso koffiemachine. Gevonden bij La Culina. Geweldige service, vriendelijk personeel. Waar vind je dit nog tegenwoordig. Koffie gedronken in de winkel, goede uitleg. Als service wordt de koffiemachine ook nog eens thuis afgeleverd en geïnstalleerd. Bedankt hiervoor. Wij zijn fan.
Snelle afhandeling en goede service, mijn pan was defect en meteen een nieuwe pan toegestuurd gekregen
Een hele mooie complete KOOKWINKELin Putten, midden in het centrum waar je de mooiste producten en accessoires vindt. Van een groot assortiment koffieapparaten tot serviesgoed, pannen en kookspulletjes. Daarnaast een heel groot assortiment theesoorten en kruidenthee melanges, koffiebonen, de fijnste olie.soorten om nog lekkerder te koken. En regelmatig demonstraties die je prikkelen om nog beter te gaan koken. En zo kan ik wel doorgaan. Dat doe ik dus niet. Ga gewoon eens een kijkje nemen in deze fantastische winkel waar Yvon Strooker de scepter zwaait. Doe inspiratie op. Je loopt de deur uit met een heel prettig gevoel en zult beslist vaker terugkomen.
Wij waren opzoek naar een nieuwe koffie machine, online of in de winkel? Toch maar even naar Putten gereden en bij La Culina naar binnen. Hier krijg je advies en service wat je online kan vergeten. Echt top! Prachtige winkel en duidelijke uitleg. Support je lokale ondernemer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid