facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lichtster Putten

De Lichtster Putten

Info

Sfeerverlichting, cadeau en decoratie accessoires

Geschiedenis

De Lichtster dateert uit 1948. Fabricage van lampenkappen en een groothandel in lampenkappen gingen vooraf aan het oprichten van de eerste winkels. Ons bedrijf bestaat dus al ruim 63 jaar.

In onze winkel kunt u voor zowel de klassieke als de moderne inrichting bij ons slagen. In iedere stijl vindt u bij ons lampen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook voor diverse lichtbronnen bent u bij ons aan het juiste adres, een groot assortiment aan o.a. TL-buizen, halogeen en energiezuinig is standaard op voorraad.

De lampenkappen worden in verschillende ateliers gefrabriceerd. Er zijn diverse modellen mogelijk en de klant kan kiezen uit tientallen soorten stoffen. Vele soorten staan al standaard in het rek.

Er zijn chique stoffen met een damast effect, luxe plooikappen, kappen met zijde of ruwe linnenachtige stoffen. Van wit, crème, taupe tot bruin, grijs en zwart, of voelt u zich meer thuis met groene, roze of blauwtinten. Of u nu een grote kap wilt van een meter doorsnede of een kleine klemkap, u heeft bij ons de keuze. Op verzoek en bestelling kunnen ook afwijkende maten gemaakt worden, zowel voor staande kappen als hangkappen. Zoekt u een nieuwe kap voor op uw voetje? Neemt u dan uw voetje mee, wij kunnen u dan beter adviseren over de maat.

Behalve voor lampenkappen en voeten kunt u voor nog veel meer lampenarmaturen bij ons slagen. Er is een grote verscheidenheid aan spots. De meeste in hoogvolt (230 volt) halogeen, dus zonder trafo, veelal in de kleuren RVS, zwart of wit. Ook zijn er desgewenst spots op 12 volt.

Om de winkel een gezellige indruk te geven vindt u ook hele leuke cadeauartikelen en woonaccessoires zoals kaarsen, windlichten, horlogedoosjes, pannenlappen, theedoeken, sidetables, en andere leuke artikelen. Het is dus altijd leuk om even te snuffelen tussen de nieuwste collectie van o.a. Riverdale, Jet, Clayre & Eef.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel.

Adres: Dorpsstraat 23, 3881BA Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341362631
Stad: Putten
Route: Dorpsstraat 23
Postcode: 3881BA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Onze Werkplaats Onze Werkplaats 130 meter Onze werkplaats is een dagbestedingslocatie aan de rand van Putten centrum. Wij maken...
Onze Winkel Onze Winkel 131 meter Top kwaliteit voor een goede prijs. Koop nooit meer vlees bij de Super.
La Culina Kookwinkel La Culina Kookwinkel 146 meter Het feit dat de prijskaartjes overal afgehaald zijn vond ik al raar. Uiteindelijk iet...
Recensies
Maandenlang op zoek naar verlichting boven de eettafel. Wandel je in een andere stad plompverloren de Lichtster binnen en loop je zomaar tegen de lamp die voor jou bestemd moest zijn. Geweldige winkel met kundige en vriendelijke mensen.
Trendy collectie, goede prijs kwaliteit verhouding en goed advies!
Omdat onze lamp welke nota bene ook bij de Lichtster vandaan komt het niet meer deed kocht ik voor het weekend een nieuwe dimmer à €30, tevens bij de Lichtster. Deze kocht ik in een reeds opengescheurde ! plastic verpakking. In het weekend tijd om de lamp aan een nader onderzoek te onderwerpen en wat blijkt, het ligt gelukkig alleen maar aan het contactje in de fitting. De bestaande dimmer bleek gewoon nog te werken! Meteen na het weekend terug met de ongebruikte nieuwe dimmer en bijbehorende bonnen. Wat schetst mijn verbazing? Ik word afgepoeierd omdat het mijn eigen risico is dat de dimmer niet nodig bleek te zijn. Dan had ik hem maar niet moeten kopen. En omdat hij in een opengescheurde verpakking zit ZOU ik hem misschien ook nog wel gebruikt kunnen hebben!!! Mijn tip: zorg dat jullie je apparatuur in ongeopende verpakkingen verkopen, dat voorkomt dit soort situaties. En als iets niet teruggebracht mag worden, vermeld dat dan bij de aankoop. Mooie nieuwe locatie, waardeloze service.
Hele slechte klantvriendelijkheid. In oktober heeft mijn oma een glazen lampen kap besteld, in de winkel was deze aanwezig maar de verkopermeneer wou hem liever bestellen, na 2 a3 keer gebeld gaf de verkoper aan dat hij zou bellen. Nu is het ondertussen maart en nog steeds geen belletje had. Ik heb vandaag gebeld en krijg als eerst de man aan de telefoon die mijn oma geholpen had vriendelijke man en in de winkel ook en ik werd door verwezen naar zijn vrouw wat ik wel vreemd vond, maar met de gedachte hier zou wel een goede reden voor zijn. Zijn vrouw belde netjes binnen een kwartier terug. Ze begint het gesprek meteen met ik hoorde dat ik u terug moet bellen, wat ik niet zo gepast vond maar prima, ik leg het verhaal uit en dat mijn oma met mij is wezen kijken en met mijn moeder en dat ze een glazen lampen kap heeft besteld. Ze begint in 1 keer over een plooienkap en dat deze al is ophegaald en dat mijn oma helemaal niet in het systeem staat. Ik probeer uit te leggen dat het over een glazen kap gaat maar ze negeert me volkomen en blijft maar door praten. Daarna zeg ik nou mijn oma heeft geen dementie dus ze weet echt wel als een kap heeft opgehaald. Nou dat beweerde ze ook niet maar de kap was opgehaald en als dat gebeurt is het klaar. Nou na mijn inzicht is het klaar als de klant tevreden is maar hierbij heeft de klant niks en is lang aan het lijntje gehouden en is niet tevreden Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt
Eenentwintig jaren geleden betrokken wij het droomhuis dat werkelijkheid werd. Er moest verlichting komen, buiten rondom en binnen. Welgemoed op pad van Soesterberg tot Staphorst en al wat daar tussen ligt. Ideeën kwamen en gingen. Uiteindelijk toch volledig geslaagd en wel in het eigen dorp bij... De Lichtster! De buitenverlichting werkt op tijdsschakelaars en bewegingssensoren. Waar dit niet kan zijn er ledlampen met geïntegreerde lichtsensor. De eigenaar van De Lichtster kon ons afmetingen leveren welke ook in kleinere buitenlampen passen en zelfs in opaalglas functioneren. Een geruststellend idee als je langer van huis bent! Het meedenken en adviseren weten wij graag te waarderen met de vijf sterren!
Mooie lampen winkel voor ieder wat Wils. Alle soorten en maten aanwezig. Veel kennis van zaken. Top
Mooie kwaliteits lampen en waar zeer fijn geholpen word geen haast werk
Fijne winkel waar men meedenkt over de wensen vd klant. Niets is ze te veel. Toppers!!
Prachtige winkel. Hebben kennis van de producten en zijn zeer behulpzaam
Leuk assortiment en deskundige tips en adviezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid