facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cipolla

La Cipolla

Info

Italiaans genieten in Ootmarsum! Bij la Cipolla worden zoveel mogelijk streek en biologische producten gebruikt.

Adres: Denekamperstraat 36, 7631 AC Ootmarsum
Telefoonnummer: 0541296933
Stad: Ootmarsum
Route: Denekamperstraat 36
Postcode: 7631 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aleandro Ootmarsum Aleandro Ootmarsum 305 meter Wij bestelden 1/2x per week. De kwaliteit ging met de week steeds verder achteruit, g...
Via grande ootmarsum Via grande ootmarsum 603 meter Met 4 personen heerlijk gegeten bij Via Grande. De keuze voor mijn vrouw en ik was ge...
Recensies
Super goede service en heerlijk eten, ondanks alles gewoon aan huis bezorgd!
vanavond teleurstellend gegeten bij deze pizzeria, volgens de eigenaresse konden we geen vleesgerechten krijgen wat wel op hun site staat omdat de slager niet leverde. Dus we dachten bestellen we een pizza met extra toppings, maar garnalen op een vlees pizza, daar deed de kok niet aan. Terwijl extra toppings tegen een extra prijs wel op de kaart staat. Onvriendelijk personeel, klant staat hier niet voorop.
We hebben hier erg genoten van het lekkere eten. Wij hadden de Ravioli Salvia e Burro & een ander pastagerecht waarvan ik helaas de naam niet meer weet pasta gevuld met aardappel en kaas. Beide gerechten werden geserveerd op een mooi bord en smaakte voortreffelijk. De porties waren niet al te groot waardoor we nog aan een dessert konden. De sfeer was prima, wel een beetje druk. Het was daarnaast opmerkelijk hoe vriendelijk het personeel hier is. Kortom, een aanrader.
Heerlijk gegeten, maar mijn man wilde gegaard buikspek. Stond op de menukaart dat er bij de bediening geïnformeerd kon worden of het aanwezig was. Helaas was het niet op voorraad, net zoals de andere vleesgerechten die op de kaart stonden en ook geen gerecht met sardientjes. Slechte zaak vinden wij, ook al kom je met een uitleg over slechte levering door leverancier. Advies voor de bediening: zorg dat je dat gedeelte verwijderd uit de menukaart of meld het bij de gasten, voor dat ze bestellen. Dit werd niet gedaan bij gasten die na ons bestelden. Met vriendelijke groet, Jullie vakgenoten
Dit is een echte Italiaanse ristorante. Ik vind dat ze een mooie kaart hebben met echte Italiaanse gerechten. Het eten was erg lekker en de dame van de bediening was bijzonder vriendelijk. Het interieur is simpel maar wel netjes, zoals je dat in Italië ook vaak aantreft. De nadruk ligt duidelijk op het eten. Wij komen zeker terug en vinden dit wel een aanrader.
We hebben hier met een groep van 9 mensen heel erg lekker gegeten. Het was erg gezellig tot we om een kan water vroegen. Er kwam een fles maar we wilden gewoon kraanwater. Ons werd verteld dat dat alleen kon als we een fles wijn bestelden maar niet bij het bier en frisdrank die wij besteld hadden. Dat waren we niet gewend maar het kon echt niet. Wel mochten we onze glazen in het toilet vullen met water. Omdat we het verder heel gezellig hadden hebben we gewoon een fooi gegeven maar mijn advies is om toch gewoon een karaf water te geven i.p.v. de klant naar het toilet te verwijzen. Daarom drie sterren i.p.v vier... UPDATE Vandaag opgegeten wat mijn familieleden aan overgebleven pizza hadden meegenomen in een pizzadoos. Koud was het ook erg lekker! Ik pas daarom mijn waardering aan ondanks dat kraanwater incidentje. Toch vier sterren! Mogen we volgende keer gewoon wat betalen voor kraanwater? Want we komen graag terug!
Pizza was dramatisch slecht, wat een tegenvaller om hier te eten! Zo te zien aan de reviews hier heeft de familie Schabbink een grote familie en vriendenkring die bij dit bedrijf reviews achterlaat. Als je zelf je reviews schrijft mevrouw Britt Schabbink is het niet best.
We werden weer weg gestuurd voor een afhaal pizza, wegens drukte, de zaak zat nog niet vol en er liep net iemand weg met pizza's..... Update na reactie.... Ik heb deze review niet op de dag zelf geschreven, mag ik daar uit opmaken dat dit dus vaker gebeurd..... Mooi te lezen dat ik er dan iets negatiefs van maak....... typisch.
Wel even reserveren om teleurstelling te voorkomen. De keukenmeester is een Italiaan dus dat geeft een specifieke smaakherkenning. Leuke zaak zonder opsmuk.
Heerlijke pizza's. Luisteren goed naar de wensen. Ook met een tomaten allergie kan je hier prima eten door voor pizza Bianca te kiezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid