facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aleandro Ootmarsum

Aleandro Ootmarsum
"U kunt bij ons online uw maaltijd bestellen door middel van onze eigen website welke is ontwikkeld door FoodNu. Je kunt de hele menukaart inkijken en jouw favoriete gerechten met een klik in je winkelmandje stoppen. Er zijn meerdere betaalmethodes, zodat je zowel online als contant aan de deur kunt betalen. Één ding is zeker, je hoeft de bank niet af voor je bestelling. Behalve om de deur open te doen natuurlijk."
Adres: Marktstraat 20, 7631 Ootmarsum
Telefoonnummer: 0541 293883
Stad: Ootmarsum
Route: Marktstraat 20
Postcode: 7631



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Ootmarsum, Via Grande Ootmarsum, Afhalen Ootmarsum, Grotestraat 19, Ootmarsum, Pizza Denekamp, Cafetaria Ootmarsum, Pizzeria Reutum, Brunch Ootmarsum
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Cipolla La Cipolla 305 meter Super goede service en heerlijk eten, ondanks alles gewoon aan huis bezorgd!
Via grande ootmarsum Via grande ootmarsum 315 meter Met 4 personen heerlijk gegeten bij Via Grande. De keuze voor mijn vrouw en ik was ge...
Recensies
Wij bestelden 1/2x per week. De kwaliteit ging met de week steeds verder achteruit, geregeld ruim 1 uur moeten wachten voordat je bestelling kwam of het was koud, of de bestelling was niet compleet enz. Ik belde dan en kreeg dan te horen: volgende keer maken we het goed. Maar helaas dat gebeurde dus niet. Ik bestelde altijd snitzel met champignonsaus. De saus is zo dik dat je vork er in blijft staan. Na maanden niet meer besteld te hebben het toch weer geprobeerd maar helaas zonde van ons geld. De cola was lauw, de kapsalon was voor de helft koud en de aardappels die erin zaten waren totaal niet lekker. De snitzel was het zelfde verhaal als voorheen en de aardappelschijfjes die erbij horen waren nat van het condens en niet goed gebakken. We hebben het geprobeerd maar bestellen nooit meer iets bij hun en wij zullen hun ook niet aanraden bij iemand anders!
Best pizza in Ootmarsum!!! goede service en heerlijk eten Eten: 5/5
Tijdens onze mei vakantie op vakantie park Wittenberg. Hier 2 heerlijke pizza's besteld op afhalen , ik was iets te vroeg dus moest even wachten . De pizzas waren precies op het beloofde tijdstip klaar. We hebben er ontzettend van genoten en wanneer we weer eens in de buurt zijn komen we zeker nog eens terug.
Grootste oplichters. Vermelden op de website dat je er drinken bij krijgt maar helaas tot 2 keer toe niet gehad ondanks hun belofte bij de 2e bestelling om het goed te maken. Op de bon wel vermeld maar wederom niks gehad. Als je belt en er iets van zegt krijg je een grote bek van het meisje aan de lijn. Alsof het niet erger kon na de service van vandaag vindt onze dochter ook nog eens een haar in haar pizza. Schande dit en asociaal personeel. Nooit meer voor ons!.
Eenvoudig restaurant maar goed eten en v gezellige bedieningEten: 5/5
Bestel hier al een aantal jaar en het is me nog nooit tegengevallen, pizza’s zijn super, broodjes zijn top, de pasta’s zijn lekker. Al met al een aanrader!Eten: 5/5
Heerlijke pizza's, vriendelijke en snelle bediening. Komen hier zeker terugEten: 5/5
Hoewel het restaurant zeer basic is, geldt dat niet voor de pizza. Groot, lekker en prima gemaakt. Geserveerd op een houten plank, en dat maakt het snijden opeens een stuk gemakkelijker. Vriendelijke ontvangst, en wat je na afloop over hebt kan mee in een kartonnen doos.
Prima pizza, echt! En groot! Geserveerd op een plank, dat eet eigenlijk een stuk makkelijker dan van een bord. Leuke bediening. En goedkoop €6,50 op woensdag Wel is de aankleding van het restaurant ronduit ongezellig. Fel verlicht, hol geluid en veel afhalers die tussen de tafels door lopen.
Na een lange tijd in het buitenland geweest te zijn even met mijn vriendin een mixed grill voor twee personen gegeten .... gewoon als vroeger TOP !!! .... we hebben het gemist en komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid