facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kyra's taverna

Kyra's taverna

Info

Kyra's taverna is een eigentijds, Griekse restaurant met passie voor gastvrijheid en de Griekse keuken.

Geschiedenis

Bij ons kunt u terecht voor vers bereide Griekse pita's en salades. Eet bij ons, haal het af of laat het bezorgen!

Adres: Dam 52, 1506 BG Zaandam
Telefoonnummer: 0752024921
Stad: Zaandam
Route: Dam 52
Postcode: 1506 BG


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 11:00 - 23:00
Zaterdag: 11:00 - 23:00
Zondag: 11:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Erosa Zaandam Erosa Zaandam 26 meter Ontzettend lekker eten. Toereikende keus. De salades zijn uitzonderlijk lekker. De sf...
Restaurant Irodion Restaurant Irodion 176 meter Yummm, heerlijk Grieks gegeten! Super bediening, goed uitleg wanneer je lastig een ke...
De Griek De Griek 205 meter Wat een aangename verrassing, al heel vaak voorbij gelopen en nu een keer gegeten. Le...
Recensies
Voor de eerste keer naar Kyra's Taverna. In het hart van Zaandam op de Dam, omgeven door diversen restaurants. Dit is echt leuk om de Griekse sfeer en de smakelijke gerechten eens te proeven. We hebben zo heerlijk gegeten. De kok en de bediening waren geweldig! Bedankt voor deze smaakvolle avond.
Gezellig en heerlijk gegeten met de lekkerste Griekse gerechten voor €19,75 pp
Al in 2018 een paar keer lekker 'all you can eat' Grieks gegeten, vandaar nu met 4 jongens op een vrijdag avond genieten van alles wat dit restaurant te bieden heeft. Helaas kwamen we er bij binnenkomst achter dat ze per 1 juli zijn overgestapt op een á la carte menu. Dat vond ik een grote pluspunt, geen mixed grill of bord gyros maar verschillende kleine hapjes en kiezen voor +- € 20,- zeer schappelijk, ik zou daar €22,50 van maken. Achteraf hoorden we van de bediening dat het vorige concept een keuze was om mensen kennis te laten maken met het restaurant en de Griekse keuken. Als voorgerecht lekker wat mezedes met warm naanbrood, gewoon om te delen en dat smaakte prima. De bediening kwam genoeg langs om drinken aan te bieden en dat is altijd een plus. Het hoofdgerecht was nu de moussaka erg lekker gedeeld met de lamskoteletten mals, dat wordt geserveerd met een klein bakje patat en wat groenten/maiskolf. Er zou wat meer patat bij mogen voor de trek. Wij hadden nog een losse bowl gyros bij besteld om de honger te stillen. De smaken en kwaliteit van het eten zijn in orde, de sfeer in het restaurant is prima echter hoop ik dat ze terug gaan op het vorige concept. Nu is het net als alle andere Griekse restaurants en voor mij minder aantrekkelijk om hier op korte termijn nog een keer te gaan eten. Met het 'all you can eat' concept zijn ze net even anders dan alle andere grieken.
Voor het eerst Zaandam bezocht en toen het tijd was om wat te eten beland op "de dam" waar volop eetgelegenheden te vinden zijn. Ons oog viel op het Griekse restaurant Kyra's. Binnengekomen bleek het een soort van "all you can eat" Griekse stijl te zijn. Na een goede uitleg van het vriendelijke personeel maakte wij onze keuze, veel sneller dan verwacht stonden de kleine maar heerlijke gerechten voor onze neus. Kwaliteit uitstekend !! Nog een tweede gang besteld met nog wat andere gerechten. Leuk dat je op deze manier heel veel verschillende dingen kan proeven en delen met je tafelgenoten. Inmiddels zaten we al behoorlijk vol dus van een derde ronde is het niet gekomen maar als we dat gewild hadden dan was dat geen probleem geweest. Op de menukaart staan nog een aantal Griekse desserts die tegen meerprijs besteld kunnen worden. Al met al hebben voor een zeer schappelijke prijs heerlijk gegeten, mede door het vriendelijke personeel hebben we dit bezoek aan Zaandam op een sfeervolle en smakelijke manier afgesloten.
Leuke sfeer en prima bediening maar het eten is matig...en Grieks restaurant onwaardig. Een mixed grill achtige schotel voor 2 personen besteld. Al het vlees gortdroog. Kip, ossenhaas, lamskotelet, en hele saaie vette gyros. Pffff en dan de tzatziki... Jammer
Hier weer na een klein half jaartje geweest.Reserveren is een must,vooral op een zaterdagavond en als je een voorkeursplekkie wil. Het eten was zoals altijd lekker,echt lekker.De sfeer is erg warm en prettig. Een plank voor twee besteld:op het eerste oog slechts een paar hapjes,maar wij hadden best genoeg!Een aanrader voor koppels en familie voor speciale of juist niet speciale gelegenheden. Prachtig gesitueerd op de Dam!
Gisteren gegeten. Dit aan de hand van de reviews. We waren met vier personen. Snap er niets van. Ik heb de laatste 20 jaar niet zo slecht gegeten. Eten gewoon niet lekker. Slechte kwaliteit. Balletjes gehakt hadden langdurig in de saus gezwommen. Na acht tapenades de rekening gevraagd. Niet een bakje hebben we opgegeten. Nu 16 uur later rommelt mijn maag nog steeds. En ik ben niet de enige van het gezelschap. Eens maar nooit meer. Bediening was wel aardig.
Afgelopen week daar op het terras gegeten. Blijkt een nieuwe eigenaar te hebben waardoor het er zeker niet beter op is geworden. Blijkt het "all you can eat" recept te zijn. Menukaart zijn wat smoezelige geprinte A4-tjes. Hierop is niet duidelijk aangegeven wat nou voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht is. Alles door elkaar en erg rommelig. Het eten was matig van kwaliteit, niet altijd warm. Bediening was vriendelijk maar je mist bij die jonge meiden net dat beetje extra. Jammer, want de vorige eigenaar had het beter voor elkaar. Wij gaan dus op zoek naar een ander Grieks restaurant in de regio.
Wat een teleurstelling, ze waren zo uniek met het "all you can eat"menu, ze vonden het nodig het menu aan te passen......, jazeker, 2 rode wijntjes en een fles water € 13,50!!! Doe ff normaal, hoe durf je € 5,-- te vragen voor een fles water, we hebben afgerekend en zijn vertrokken, wij waren vanaf het begin klant , deze club gaat onder aan zijn eigen succes!, tenzij ze weer het "all you can eat" concept gaan hanteren,we komen niet meer, heel jammer!!
Eten was redelijk, maar de hoeveelheden erg krap. Weinig tzatiki en sla. Zeker als je vraagt geen friet wilt. Verkeerde bezuiniging op het eten. Onnodig. Twijfel of de biefstuk ossenhaas was. Vond de gerechten aan de prijs voor wat je krijgt. Erg jammer, want het smaakte niet verkeerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid