facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Erosa Zaandam

Erosa Zaandam

Info

Tapas & Mezedes

Adres: Dam 44B, 1506BG Zaandam
Telefoonnummer: 0756167680
Stad: Zaandam
Route: Dam 44B
Postcode: 1506BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kyra's taverna Kyra's taverna 26 meter Voor de eerste keer naar Kyra's Taverna. In het hart van Zaandam op de Dam, omgeven d...
Que Pasa, Tapas bar Que Pasa, Tapas bar 169 meter Leuke nieuwe locatie in Zaandam, Affligem, brand bockbier en heineken op de tap, liev...
Restaurant Irodion Restaurant Irodion 202 meter Yummm, heerlijk Grieks gegeten! Super bediening, goed uitleg wanneer je lastig een ke...
De Griek De Griek 227 meter Wat een aangename verrassing, al heel vaak voorbij gelopen en nu een keer gegeten. Le...
La Cubanita Zaandam La Cubanita Zaandam 370 meter Prijs-kwaliteitverhouding is oké. Tapas en drinken worden vlot gereserveerd door het ...
Recensies
Ontzettend lekker eten. Toereikende keus. De salades zijn uitzonderlijk lekker. De sfeer is zeer huiselijk en erg gastvrij. Aanrader!!
Super heerlijk eten, vriendelijke medewerkers die weten wat service is! gewoon de beste restaurant op de Dam in Zaandam. Wij komen zeker terug.
De ontvangst was zeer hartelijk, je voelt je echt welkom. De sfeer is gezellig te noemen en het restaurant is smaakvol ingericht. De bediening is top, geregeld wordt er gecheckt of alles naar wens is zonder dat het opdringerig wordt. De kaart is niet al te groot, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem. Het gerecht mixed grill smaakte heerlijk en alles was heerlijk vers. Omdat we iets te vieren hadden en dat toevallig ter sprake kwam in gesprek met de uiterst vriendelijke eigenaar kregen we een gratis drankje en dessert aangeboden en bij vertrek zelfs een attentie! Kortom Erosa is een echte aanrader, hier klopt alles.
Prima gegeten. Vriendelijke bediening. We waren met vijf personen en hadden een driegangen menu. Wij hadden er genoeg aan maar voor een grotere eter hadden de porties iets groter gemogen. Zes champignons met vijf personen is wel wat zuinig.
Heerlijk gegeten, top bediening, gastvrij en vriendelijk. Echt een aanrader voor mensen die lekker willen eten in een restaurant met top kwaliteit!!
HEerlijk restaurant met zeer smaakvol bereide gerechten. De tapas kaart is te groot om in 1 avond op te krijgen. Daar moeten we nog een paar keer voor terug komen en dat is een zekerheidje. Top bediening en complimenten aan de koks die bekende gerechten toch nog op een hoger niveau kunnen bereiden.
Een gezellig restaurant waar je heerlijk kunt genieten van Griekse maaltijden en tapas. De bediening is vriendelijk. De maaltijden zijn heerlijk. Er zijn ook leuke combinatie menu's waarbij je eerst heerlijk eet en daarna naar de bioscoop gaat. Zeer aan te bevelen.
Zeer genoten van de Griekse / Mediterraanse tapas. Gastheer Nikos was erg vriendelijk en heeft ons een drankje van het huis aangeboden. De garnalen tapas en bitterballen waren overheerlijk. Ook keurig rekening gehouden met onze dieetwensen. Proficiat! Zeker een herhaling waard. De volgende keer ga ik voor de combinatie van dineren en Pathé bioscoopkaarten.
Ontzettend gezellig en lekker restaurant in hartje Zaandam! Met mooi weer is het terras een ontzetten leuke plek om te zitten voor een borrel of om heerlijke mediterraanse gerechten te genieten. En dat alles geserveerd met een welgemeende lach! Ik kom hier zeker vaker terug!
Ik heb hier met 4 gegeten. Het eten is erg lekker. Maar het duurt heel lang voordat het op mijn tafel staat. Drinken wordt wel steeds aangevuld maar ik kom om te eten. Daardoor kost het best een paar centen ivm de drankjes. Wel een gezellige tent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid