facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kwekerij Sap Heemskerk

Kwekerij Sap Heemskerk

Info

Verkoop van zelfgekweekte eenjarige zomerbloeiers, vaste planten, balkon- en terrasplanten aan de Noorddorperweg 12b te Heemskerk.

Geschiedenis

Wij verkopen:
-alle soorten en maten zomerbloeiers zoals; geraniums, surfinia's, bacopa's, verbena's, petunia's, vlijtige lies, begonia's, etc. etc.
- vaste planten
- hanging baskets, hangpotten
- potten en manden
- zaden
- potgrond
- kruiden



"Op het moment zijn wij gesloten. 1 februari gaan wij weer open met onze zelf gekweekte vaste planten, violen, etc"
Adres: Noorddorperweg 12b, 1968LN Heemskerk
Telefoonnummer: 0251-234984
ln.pasfov@ofni
Stad: Heemskerk
Route: Noorddorperweg 12b
Postcode: 1968LN



op zoek naar gerelateerd: kwekerij sap vacatures, baltus heemskerk, uitverkoop sap heemskerk, boomkwekerij heemskerk, kwekerij heemskerk, tuincentrum heemskerk, sap caravanstalling heemskerk, intratuin heemskerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Welkoop 2 km Hier in Santpoort hadden ze niet dat voer meer ze heeft Heemskerk gebeld en die hadde...
Bakker Buitenleven Bakker Buitenleven 3 km Mooi sedumdak vorig jaar erop gelegd lijkt wel klein bloemen parkje zoveel kleuren ...
Recensies
Geweldig tuin centrum Veel planten uit eigen kweek Mooie lage prijzen voor heel mooie planten een jarig of vaste planten Grond voor elke soort plant En een mooi assortiment bloempotten
Heerlijk, ieder jaar voor de Kerst weer een feestje. In ons eigen dorp een fijne plek voor de aankoop van Kerstboom en ander groen.
Grote kwekerij met verkoop aan particulieren. Ruime assortiment vaste planten en in het seizoen veel zomerbloeiers. Vriendelijk personeel en redelijke prijzen goedkoper dan in het tuincentrum.
Al jaren vooral voor onze plantjes in de zinken teilen en emmers in de voortuin. Daar gaan zo'n 80 viooltjes of begonia's in. Afhankelijk van het seizoen.
Fijn kwekerij met hele mooie planten. Grote sortering. Altijd erg leuk om er heen te gaan tussen al die planten. Helaas nu dicht vd rest vh jaar
Mooie kwekerij met mooi bloemen en planten en een mega ruim assortiment.
Als je binnen komt, gelijk een oase van kleuren, prachtig! Genieten van alle mooie, grote en kleinere planten! En wat staan ze mooi in de tuin! En dat voor een zeer scherpe prijs!
Wat een prachtige planten en betaalbaar. Keek mijn ogen uit. Ik werd heel hebberig en kocht v alles. Raad iedereen aan om langs te gaan. Het zit een beetjeverstopt. Dus goed opletten waar je de afslag moet nemen.
Prachtig mooi kwekerij,ik loop dar graag, iedere jaar weer, de assortiment isgigantisch, álles is te krijgen..sap je mak. Mij dag. Niet vergeten, altijd uitleg op het product van de tuinman.
Al jaren kom ik hier graag voor mij tuinplanten. Vandaag een grote bestelling gevraagd wat meteen en zeer professioneel werd behandeld. Prijs kwaliteit is hier subliem. Echt een top plaats voor je tuinplanten, aarde. Etc.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kwekerij Sap Heemskerk met het openbaar vervoer


Heemskerk, Duinweg 330 meter
73
Heemskerk, Duinweg 410 meter
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid