facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Buitenleven

Bakker Buitenleven

Info

Specialist in sierbestrating, tuinmeubelen, tuinhout, overkappingen en overige tuinartikelen. Webshops en showtuin in Heemskerk.

Geschiedenis

Bakker Buitenleven in Heemskerk is een echt familiebedrijf dat uitblinkt in service en een persoonlijke aanpak. Wij hebben een prachtige showtuin aan de Westelijke Randweg in Heemskerk met inspiratie tuinen waarin combinaties van diverse soorten sierbestrating zoals oud gebakken klinkers, nieuw gebakken klinkers, natuursteen, beton en toebehoren zoals muurblokken, traptredes, opsluitbanden en vijverranden te vinden zijn.

Tevens hebben wij een groot assortiment tuinaccessoires zoals tuinmeubelen, tuinbankjes, picknicktafels, tuinhout, blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, schaduwdoeken, parasols, barbecues, buitenkeukens en hobbykassen.

Wij bedienen hoveniers en particulieren door 2 kipper vrachtwagens met zeer professionele chauffeurs. Zo bieden wij hulp aan zowel de professional als de doe-het-zelver bij de zware klussen in de tuin, waarbij te denken valt aan het ontgraven, opknijpen en afvoeren van tuinafval en het bezorgen van zware tuinmaterialen.

Wij zijn dealer van:

- MBI beton
- Schellevis beton
- Stonebase natuursteen
- Wienerberger gebakken klinkers
- Exotan tuinmeubelen
- 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen
- Woodvision tuinhout
- Bear County tuinhuizen
- Weber barbecues en buitenkeukens

Ben je nieuwsgierig geworden? Laat je dan inspireren in onze showtuin in Heemskerk of bezoek onze website met uitgebreide webshop op www.bakkerbuitenleven.nl! Voor specifieke vragen kun je natuurlijk direct contact opnemen via 0251 - 232314.



"Bij Bakker Buitenleven worden tuingenieters geboren.Ons uiteindelijke doel is dat iedereen van zijn tuin kan genieten. Heb je een grote of kleine tuin? Heb je geen limiet of ben je budget gebonden? Houd je erg van tuinieren of kies je liever voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Iedereen is bij ons aan het juiste adres. Bij Bakker Buitenleven worden tuingenieters geboren! Tuingenot is een begrip die voor een ieder een andere betekenis kan hebben."
Adres: Ambachtsring 13, 1969NH Heemskerk
Telefoonnummer: 0251232314
Stad: Heemskerk
Route: Ambachtsring 13
Postcode: 1969NH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum Heemskerk Beverwijk, Sierbestrating Heemskerk, Bakkerij Heemskerk, Bakker Goemans Heemskerk, Bakker Meijer Heemskerk, Bakker tegelhandel Heemskerk tegels 30x30x4, B&B Heemskerk, Tuinaarde Heemskerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welkoop Welkoop 651 meter Hier in Santpoort hadden ze niet dat voer meer ze heeft Heemskerk gebeld en die hadde...
Kwekerij Sap Heemskerk Kwekerij Sap Heemskerk 3 km Geweldig tuin centrum Veel planten uit eigen kweek Mooie lage prijzen voor heel mooie...
Recensies
Mooi sedumdak vorig jaar erop gelegd lijkt wel klein bloemen parkje zoveel kleuren als er in zitten
Net onze materialen geleverd gekregen, naast het snelle en prettige contact heeft bakker buitenleven er ook nog voor gezorgd dat we op tijd onze spullen hebben. We waren wat laat met bestellen thnx! Top bedrijf!
Goed geholpen en advies door dhr. Lute. Materialen met een breuk tegels bij levering zonder problemen vervangen. Ook het teveel aan materialen retour en geld terug. Prima service. Tip: prijs je niet uit de markt met jullie prijzen.
Recent een bestelling voor een overkapping geleverd gekregen. Supersnel geleverd en makkelijk te bestellen via de website. Alles keurig bij elkaar verpakt, levering netjes op de oprit. Volgende keer bestel ik hier weer!
Fijne partij waar wij al jaren mee samenwerken. Uitstekende service en een ruim assortiment zorgen ervoor dat wij graag onze klanten van het hoveniersbedrijf heen sturen!
Enige tijd geleden twee volle zakken zand besteld, deze zakken werden netjes over het muurtje in mijn tuin gezet. Bedankt!
Heel erg blij met de rondleiding die wij hebben gehad. Super duidelijke uitleg van wat er allemaal mogelijk is in de tuin en met name ook op het dak. Wij denken er nog even over na maar zijn nu al enthousiast!
Bij bakker langs geweest voor advies over balken voor een project. Ik werd vriendelijk te woord gestaan door het personeel op de werf, en kon zo mijn project voltooien
Niet de goedkoopste, maar wel veel keus, mooie spullen en prima service. Heb er keramische terrastegels Cardiff Dark Grey gekocht. Mooie tegel. Een punt wel: deze tegels zouden 60x60 cm zijn, maar zijn in werkelijkheid 59,6x59,6 cm. Je wordt geacht ze met een voeg van 0,4 cm te leggen. Hierdoor moest ik mijn legplan aanpassen.
Zelden meegemaakt dat een bedrijf klantvriendelijkheid en servicegerichtheid zo hoog in het vaandel heeft. Echt Chapeau. Gelukkig bestaan er bedrijven die wel snappen hoe het hoort. We hadden problemen met de tegels en dit is uiteindelijk heel adequaat opgelost door Bakker buitenleven. Wanneer ik iets nodig heb voor mijn tuin is dit mijn vaste plek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid