facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kunstgrasgigant Pijnacker

Kunstgrasgigant Pijnacker

Info

https://www.kunstgrasgigant.nl/kunstgras-delft
Twitter:@kunstgrasgigantdelft
Groot assortiment kunstgras van hoge kwaliteit in alle maten en kleuren

Geschiedenis

Vestiging Delft / Pijnacker
Kunstgrasgigant Delft in 3 jaar een begrip geworden in Delft en ver daarbuiten, we zijn begonnen in een grote loods in Delft. Per 6 januari zijn we echter te vinden op onze nieuwe locatie in Pijnacker, het voormalige tuincentrum Van der Dussen.

Hier kunnen we ons gigantische assortiment nog beter uitstallen en wel in de kassen, uw voordeel altijd daglicht en lekker droog! We hebben een aparte afdeling met coupons, deze hebben een speciale prijs. Op dit moment zijn we de showtuinen aan het realiseren, zodat u ons gras kan combineren/vergelijken met andere materialen in de tuin of balkon. Tevens bieden wij u vanaf maart een groot assortiment van Mediterrane bomen.

Wij adviseren u graag omtrent de keuze in kunst- of echt gras en de verdere mogelijkheden.



"Kunstgras van KunstgrasgigantPrachtig groen kunstgras dat niet te onderscheiden is van echt gras koopt u bij Kunstgrasgigant Pijnacker. Bij ons vindt u een gigantisch assortiment voor tuin, balkon, dakterras, speelvelden en sportveldjes tegen scherpe prijzen. We beschikken over verschillende soorten kunstgras dat eenvoudig toe te passen is. U kunt het bij ons in verschillende maten afnemen. Zo vindt u altijd de perfecte grasmat voor uw toepassing en budget in ons assortiment. Benieuwd? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom gezellig langs, de koffie staat klaar!"
Adres: weteringweg 20, 2641 KM Pijnacker
Telefoonnummer: 015-8200327
Stad: Pijnacker
Route: weteringweg 20
Postcode: 2641 KM



op zoek naar gerelateerd: Kunstgrasgigant Ridderkerk, Kunstgrasgigant Lisserbroek, Kunstgrasgigant Ridderkerk openingstijden, Kunstgras aanbieding, Kunstgrasgigant Elspeet, Kunstgras kopen, Kunstgrasgigant Kockengen, Kunstgrasgigant review
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vis en Vijverland Vis en Vijverland 373 meter Echt top goede service en altijd behulpzaam
Vuurwerkbunker.nl - Pijnacker Vuurwerkbunker.nl - Pijnacker 2 km Je koopt bij Intratuin niet zomaar vuurwerk, maar wij doen er alles aan om je het moo...
Intratuin Intratuin 2 km Fijne intratuin met zeker vriendelijk en behulpzaam personeel. We gingen voor een tui...
Recensies
Tijdje geleden daar geweest werden heel vriendelijk geholpen dachten ook mee. Goeie afspraken qua levering en betaling. Goed bedrijf een aanrader. Fam adegeest voorburg
Vorige week ons kunstgras gehaald bij de Kunstgras gigant in Pijnacker. We zijn echt super geholpen door twee enthousiaste jonge verkopers die ons gelijk vroegen of we trek hadden in een bak koffie. Na wat advies en tips hebben wij ons kunstgras bij hun gekocht gras Wassenaar. Met de adviezen die ik heb gekregen ging het leggen heel makkelijk en het ziet er echt super en heel natuurlijk uit. Luitjes, Bedankt voor jullie geweldige service. Groet Ronnie&Patricia. Pijnacker
We zijn supergoed geholpen en kregen deskundig advies van een vriendelijke verkoper. Hij nam de moeite alles goed uit te leggen en had antwoord op al onze vragen. Er werd met ons meegedacht en daardoor hebben we nu een mooi stuk kunstgras. De prijs is ook prima. Kortom zeer tevreden over de service en prijs kwaliteit verhouding. Wij raden de kunstgrasgigant zeker van harte aan.
super blij met mijn mooie kunstgras voor het balkon. Ben geadviseerd door een vriend om mijn kunstgras hier te halen. Dit kan ik dan ook iedereen adviseren. Top service en luisteren goed naar wat jij wilt en nodig hebt.
Prima sortering kwaliteitskunstgras, enthousiaste medewerkers die snelle service geven en goede adviezen. Kunstgras ligt inmiddels 2 maanden op het terras en wordt met de dag mooier.
Mooi bedrijf. Goed, vriendelijk en deskundig personeel. Leveren wat beloofd is. PUIK Ze laten het kunstgras door goede deskundigen in uw klus leggen!
Elek keer worden we super door Terry geholpen, qua advies en leginstructies. Zeer flexibel qua afhalen en openingstijden, gewoon een top leverancier!. Anton van Antwan Tuin Totaal.
Beste kwaliteit, denken met je mee.
Fantastisch geholpen prima service en zeer ruime keuze,topbedrijf
Veel keus en goed overzicht van het product. Vriendelijke verkoper.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kunstgrasgigant Pijnacker met het openbaar vervoer


Pijnacker, Vlielandseweg 420 meter
455
Pijnacker, Vlielandseweg 430 meter
455

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid