facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Intratuin

Intratuin

Info

Tuincentrum

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Intratuin Pijnacker!

Op deze pagina willen we je graag inspireren en op de hoogte houden van leuke acties en aanbiedingen. Laat je hier jouw ervaringen, tips en opmerkingen aan ons weten? Daar zijn we hartstikke blij mee! Om er zeker van te zijn dat dit platform voor iedereen een leuke plek is om te bezoeken, hebben we de volgende ‘spelregels’ vastgesteld:

• Wij accepteren geen beledigingen, discriminatie, obsceniteiten of respectloos gedrag.

• Reclame of advertenties, in welke vorm dan ook, zijn niet welkom en worden verwijderd.

• We staan open voor discussies en kritiek; deze kunnen ons helpen onze producten en diensten te verbeteren. Wel behouden wij ons het recht om negatieve berichten, herhaalde discussies of afgehandelde klachten te verwijderen om hiermee onze andere fans niet tot last te zijn.

• We proberen je vraag altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Vertrouwelijke, strategische of commerciële onderwerpen kunnen niet beantwoord worden.

• Om je privacy te beschermen, verwijderen we posts met persoonlijke gegevens. Wij raden je aan om geen persoonlijke op onze pagina te plaatsen. Als je ons deze gegevens stuurt, willen we je vragen om dit te doen via een privébericht.

• Wij kunnen personen op onze pagina blokkeren indien zij zich niet aan deze regels houden.

We beheren onze pagina volgens deze richtlijnen om het een fijne plek voor iedereen te houden. Wil je meer informatie over onze spelregels? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Volg ons ook op:
www.twitter.com/intratuin015



"- Ons PostNL-punt is geopend overeenkomstig de openingstijden van de winkel. Dit, voor afhalen en retourneren van pakketten, evenals het Click & Collect afhaalpunt. Je kunt terecht bij de servicebalie entree Intratuin."
Adres: Rijskade 1a, 2641 NA Pijnacker
Telefoonnummer: +31153610000
ln.niutartni.rekcanjip@ofni
Stad: Pijnacker
Route: Rijskade 1a
Postcode: 2641 NA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: intratuin vestigingen, intratuin halsteren uitverkoop, intratuin folder, intratuin openingstijden, intratuin webshop, intratuin groningen, intratuin halsteren, intratuin duiven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vuurwerkbunker.nl - Pijnacker Vuurwerkbunker.nl - Pijnacker 52 meter Je koopt bij Intratuin niet zomaar vuurwerk, maar wij doen er alles aan om je het moo...
Kunstgrasgigant Pijnacker Kunstgrasgigant Pijnacker 2 km Tijdje geleden daar geweest werden heel vriendelijk geholpen dachten ook mee. Goeie a...
Vis en Vijverland Vis en Vijverland 2 km Echt top goede service en altijd behulpzaam
Recensies
Fijne intratuin met zeker vriendelijk en behulpzaam personeel. We gingen voor een tuinstoel waarvan de laatste nog aanwezig was en deze met korting kwamen we ah ter bij de kassa meekregen. Dus dank aan de verkoper
Super locatie! Plantjes staan er goed bij! En personeel is heerlijk vriendelijk!
Horeca bij Intratuin is gezellig ingericht. Helaas ligt het meeste eten op een dusdanige manier ten toon gesteld dat iedereen er over loopt te ademen. Blijkbaar hebben ze niets geleerd van corona. Dan het echt belangrijke punt: de koffie is niet te drinken. Een cappucino wordt in een klein kopje geserveerd en zelfs met veel suiker proef je de slechte koffie. Dan is €3,15 veel geld.
Groot speelgedeelte. Leuk voor kinderen. Alleen mag wel wat vaker/beter schoon gemaakt worden want de losvliegende musjes doen hun behoefte overal. En de prijs van het eten is ook wel flink gestegen... Maar ja, waar niet
Ik was even een middagje op bezoek, ik heb nu al een aantal kerst shows bezocht en ik moet zeggen het is een hele mooie en overzichtelijke kerst show. Het is klein maar komt natuurlijk ook dat het tuincentrum zelf niet zo heel groot is maar daar in tegen hebben zeker hun best gedaan.
Matige collectie tuinplanten, veel lege schappen en verplicht héél de gigantische winkel door om bij de kassa te komen? Erg vervelend. Had een kadobon gekregen, die verzilverd, maar hier kom ik niet nog een keer.
Ons favoriete tuincentrum. Ruime keuze in binnen en buiten planten, tuinbenodigdheden en een klantvriendelijke benadering van het personeel. Het enige minpuntje is dat er geen bloemenkiosk is waar je feestelijke boeketten bloemen kunt laten samenstellen. Wel is er bij de uitgang een automaat waar je rozen kunt kopen. Voor peuters en iets grotere kinderen tot een jaar of 6/7 is er ook een leuk speelgedeelte bij het restaurant. Nabij de toiletten is er ook een gelegenheid waar je baby,'s/kinderen kunt verschonen. Rond de kerstdagen zijn er altijd themaweken met kerstopstellingen waaraan vele weken aan voorbereidingen zijn besteed. Je kijkt je ogen uit! Een bezoekje is het zeker waard. Ook voor de kinderen!
Het is een vrij groot tuincentrum, waar je alles wel kan vinden. Ze hebben nu bij de lunchroom heerlijke tosti's met ei, echt een aanrader en de soep is ook heerlijk. Als ik nog niet alles gevonden heb wat ik in gedachte had dan ga ik hierheen. Voor mij is het net wat verder rijden en ik heb geen klantenkaart van intratuin. Voorheen vond ik ze ook duurder in prijs dan andere tuincentra, maar dat valt nu mee. Is redelijk gelijk qua prijs nu. Graag gedaan deze review, bedankt voor U reactie.
Kerstshow is absoluut de moeite waard! Wat betreft de gewone winkel ook een heel goede eerdere ervaring gehad; een bepaald artikel was niet meer op voorraad waarbij was ons bekend nog heel moeilijk aan te komen was. Men bood aan om toch een poging te wagen. Tot onze verrassing werden wij op een gegeven moment gebeld dat het toch was gelukt en wij het af konden halen.
Winter wonderland is weer in aan tocht, intratuin doet zijn/haar best, en leuk om even naar te kijken. Ruime gratis parkeergelegenheid, mogelijkheid voor het op/bij laden van een E-bike niet getest of het ook werkt
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Intratuin met het openbaar vervoer


Pijnacker, Rijskade 290 meter
455
Pijnacker, Rijskade 330 meter
455

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid