facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kruidvat NL

Kruidvat NL

Geschiedenis

Met ruim 1.100 winkels en meer dan 15.000 medewerkers is Kruidvat marktleider in de Health- & Beautymarkt in Nederland en België.

Adres: Verlaet 14, 8532BN Lemmer
Telefoonnummer: 0318 798 000
Stad: Lemmer
Route: Verlaet 14
Postcode: 8532BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Lemmer openingstijden, Kruidvat Lemmer telefoonnummer, Kruidvat folder, Kruidvat actie, Kruidvat Openingstijden, Kruidvat online, Kruidvat Fotoservice, Kruidvat winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ecologisch Kringloopcentrum De Kuubskist Lemmer Ecologisch Kringloopcentrum De Kuubskist Lem... 2 km Bijzonder nette kringloopwinkel! Alles keurig op kleur. Overzichtelijk. Goede prijzen...
Recensies
Niet klantvriendelijk personeel. Zeker de lange jongen met bril, kan nog wat leren.
De winkel is erg vol gebouwd waardoor je er dus niet in kan met een rolstoel. Wat ik erg jammer vind. Het is daardoor ook erg onoverzichtelijk om iets te vind3n. Lijkt wel of ze zoveel mogelijk spullen erin willen hebben. Zelfs als je er gewoon doorheen loopt moet je al goed oppassen. Personeel is over het algemeen wel vriendelijk. Jammer dat niet alle personeel gespecialiseerd is waardoor je soms 3 personen verder bent. Maar prijsklasse is wel oke.
Ik vind het personeel hier erg bot. Totaal niet helpend of meedenkend. Niet weten welke artikelen er wel of niet in de reclame zijn. Schandalig.
Veel artikelen even zoeken dan blijkt alles makkelijk te vinden
Werd veel gezeurd om niks. Wij waren met zijn drieën en we wouden allemaal apart wat kopen maar omdat we met een groepje waren moesten er 2 de winkel uit. We hielden afstand van alles en iedereen en dit is nu al de 2de keer!
Voor de 2de keer opgelicht in deze winkel! Vanochtend nog gevraagd door sticker erop, ja is,50% korting, ga ik ervan uit dat de korting in mindering zal zijn en wat blijkt thuis geen korting eraf gehaald in plaats daarvan zomaar 450 pnt van mijn kruitvatcard ingenomen , 2.50 korting zonder gevraagd te hebven Paar maand geleden al net zo een probleem gehad.. Dus mensen pas op in de winkel in Lemmer kijk vooral u bon goed na als u net als mij buiten lemmer woont
Groot assortiment
Fijne Kruidvat, niet heel groot maar wel een redelijk compleet assortiment. Vriendelijk en behulpzaam personeel en zo nodig is er altijd wel iemand die kundig advies kan geven. Qua prijs is het niet de goedkoopste, maar de aanbiedingen maken veel goed.
veel vriendjespolitiek, te weinig voorbereiding, te directe en overgevoelige mensen, ook begrijpen ze carrièrevrouwen niet goed.
Rotwinkel het is er een bende en de medewerkers zijn niet aardig chagrijnig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid