facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel Twice

Kringloopwinkel Twice
"Laten we ons rijk voelen en bedachtzaam en zorgvuldig omgaan met elkaar, onze spullen en onze natuur.Wees wijs en kom naar Twice!"
Adres: Molenveld 41, 1777 HN Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0625476676
Stad: Hippolytushoef
Route: Molenveld 41
Postcode: 1777 HN



op zoek naar gerelateerd: Kringloop Den Oever, Kringloopwinkel Wieringerwerf, Kringloop De Marske Hippolytushoef, Kringloop Den Helder, Kringloop Wieringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwinkel de Marske, Hippolytushoef Kringloopwinkel de Marske, Hippolytushoef 514 meter De Marske is het gebouw waar Stichting Netwerk Roemenië in Nederland gehuisvest is. O...
Recensies
Mooie ruime winkel met groot assortiment en nog echte kringloopprijzen.
Je moet mazzel hebben, veel dingen zijn bij action, praxis, gamma en vinted goedkoper. Mensen zijn normaal aardig, geen overdreven poespas. Veel meer valt er niet te zeggen, het is een kringloop maar stukken beter als rataplan.
Onverwachts leuk. Zag er van buiten beetje rommelig uit maar binnen was het leuk, ruim, veel spullen. Prijzen leken me redelijk.
Altijd leuk om even te snuffelen
Een mooie en overzichtelijke kringloop. Net personeel. Genoeg spullen en echte kringloop prijzen.
Ik wil Bart de eigenaar bedanken voor de perfecte hulp zowel als je er iets koopt of iets ophaalt. Meer dan klant vriendelijk. Er wordt meegedacht en set zich in met zijn vriendelijke uitstraling. BEDANKT!
Vaak naar binnen lopen...altijd wel wat moois kunnen scoren . Top winkel met super vriendelijk personeel.....in voor een geintje ;-
Leuke zaak,keurig gesorteerd,ook nieuwe zaken. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam,echt een klasse winkel.
Heel verrassend.!!! Er lag zoveel. Ik heb er van genoten. Ga zo door. Ben heel blij met onze aankopen. Zo krijgt het een 2e leven. Vr gr.
Zeer prettige kringloop! Vintage voor een goede prijs en de eigenaar is heel erg aardig. Mooi overzichtelijk en netjes! Veel aanbod, al met al hele leuke kringloopwinkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid