facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel de Marske, Hippolytushoef

Kringloopwinkel de Marske, Hippolytushoef

Info

De Marske is het gebouw waar Stichting Netwerk Roemenië in Nederland gehuisvest is. Onderdeel van de SNR is de kringloopwinkel "de Marske".

Geschiedenis

Wij zijn een Stichting die bv een gezin ondersteunen in het kunnen laten studeren van hun kinderen(de fooienpot), een weeshuis wordt ondersteunt met kleding en speelgoed ect, huisjes worden gebouwd voor de allerarmsten, jeugdkampen worden er georganiseerd enz enz.
In de voormalige school de Marske, hebben wij een luxe kringloop winkel. Spullen worden aan de stichting geschonken van zolder, uit de schuur, tuin enz.
Vrijwilligers zoeken uit, wat hulpgoederen zijn en wat de winkel in kan. Om de transportkosten en het gebouw (elektra/gas) te kunnen betalen, houden wij leuke markten. Wij zijn op di, do en zaterdag open van 10 tot 16 uur voor inbreng en verkoop. Elke 3de zaterdag van de maand hebben we een prachtige markt met een thema, het is gezellig, lekker en vooral heel Waardevol!

Onze taak

Onze missie is a. fundraising voor onze hulp die we in Roemenië geven en b. naast het hebben van een winkel ook een sociale ontmoetingsplaats te zijn voor mensen uit de buurt en de wijde omgeving.
Daarnaast doen we ons werk vanuit ons Christelijk geloof, dus mensen bekend maken met ons geloof is wel een doel, maar we zullen ons geloof bij niemand opdringen ofwel "door de strot heen douwen." Iedereen is bij ons welkom en wie onze doelstellingen accepteert is welkom, ook om bij ons te werken. Dat kan als vrijwilliger, als tegenprestatie voor een uitkering of via een zorg- bureau.

Producten

dames, heren en kinderkleding. Ook voor de allerjongsten, cadeaushop. Schilderijen, lampen, allerhande elektrische apparaten, waaronder ook audio, video en computerbenodigdheden, kleinmeubelen, sieraden, borden, bestek, etc. etc.

Adres: Irisstraat 2, 1777XP Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0227821115
ln.einemeorkrewtengnithcits@ofni
Stad: Hippolytushoef
Route: Irisstraat 2
Postcode: 1777XP



op zoek naar gerelateerd: kringloop den oever, kringloop wieringerwerf, kringloop middenmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stichting Netwerk Roemenië Stichting Netwerk Roemenië 22 meter Netjes, aardig personeel maar zeker geen 'ouderwetse kringloop prijzen'. En dat is pr...
Pinkstergemeente Filadelfia Pinkstergemeente Filadelfia 305 meter Hier is bij mij alles begonnen 30j jong was ik. Dag ervoor wilde ik nog uit het leven...
Kringloopwinkel Twice Kringloopwinkel Twice 514 meter Mooie ruime winkel met groot assortiment en nog echte kringloopprijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid