facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kringloopwinkel De Siepel - Kringloop & Zo

Kringloopwinkel De Siepel - Kringloop & Zo

Info

Kringloopwinkel De Siepel Heuvelenweg 20 Dwingeloo Brengen en halen in Dwingeloo gratis, overige plaatsen in overleg. Bert Veldhuis: 06-25008008.

Geschiedenis

Kringloopwinkel De Siepel heeft een haal- en brengservice. Aan het eventueel bezorgen van goederen in Dwingeloo zelf zijn geen kosten verbonden, voor de overige plaatsen wordt een bijdrage in overleg afgesproken.

Adres: Heuvelenweg 20, 7991 CL Dwingeloo
Telefoonnummer: Bert Veldhuis 06-25008008
ln.liamtoh@lepeisedpoolgnirk
Stad: Dwingeloo
Route: Heuvelenweg 20
Postcode: 7991 CL



op zoek naar gerelateerd: kringloop dieverbrug, kringloop beilen, kringloop vledder, kringloop havelte, kringloop ruinen, kringloop ruinerwold, kringloop drenthe, heuvelenweg 20 dwingeloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kringloopwinkel de Siepel - Kringloop & ZO Kringloopwinkel de Siepel - Kringloop & ZO 10 meter Ik hoop, dat jullie weer snel opengaaan.
Warenhuis Boerhof Warenhuis Boerhof 291 meter Fantastische lieve mensen en echt bijna alles kun je er kopen . En anders vraag je en...
Gall & Gall Gall & Gall 502 meter
Albert Heijn Dwingeloo Albert Heijn Dwingeloo 510 meter Mooie winkel in het dorpscentrum van Dwingeloo. Alle belangrijke boodschappen kun je ...
Groente & Zo. Groente & Zo. 879 meter
Biowinkel Dwingeloo Biowinkel Dwingeloo 880 meter Biologische winkel in Dwingeloo, Drenthe.
Recensies
De mooiste kringloop van Drenthe is niet écht overdreven! Ik ben zo ontzettend onder de indruk van deze winkel. Ik heb musea bezocht waar minder te zien is dan hier. Er is voor iedereen iets te vinden. Er is 2e hands, vintage en antiek te vinden. Hiermee bedoel ik dat er zowel betaalbare hebbendingen te vinden zijn, als zeer zeldzame verzamel objecten. Verwacht dus niet dat je voor 1,50 € een opgezette waterbuffel mee naar huis kan nemen. ja ze verkopen opgezette waterbuffels. Ik heb een prachtig keramieken kommetje gescoord €3,50!. Achter de kringloop buiten is een pickers walhalla met diverse verweerde objecten. Als je in de buurt ben dan kan ik je een bezoekje zeker aanraden!
Geweldige kringloopwinkel in Dwingeloo met heel veel vintage en curiosa artikelen. Gezellige verzorgde inrichting, met de nadruk op niet alledaagse spullen. Een aanrader!
Mooie spullentjes Lekker snuffelen. Gangen ruim genoeg . Spullen goed gesorteerd. Gewoon geprijsd, hoeft ook geen jackpot te zijn voor 2dehands he ,dat hebben ze gied begrepen. Er hangt een gezellige sfeer. Klantvriendelijk.
Prachtige kringloopwinkel. Veel afwisseling in echte kringloopspullen met echte vintage spullen. Heerlijk om ff te struinen en terug te gaan in de tijd.
Je veel,erg veel handel dus Meubels en noem het maar op, je kunt daar je gerust een uurtje rondlopen . Wat rommelig door elkaar en verschillenden voorwerpen zijn op meerdere plekken er n te vinden Soms wat donker en er staat niet of er zaken wel getest zijn. Nee er was niet s voor ons bij maar dat ligt aan mij.
Gezellige kringloopwinkel en sympathieke eigenaren. Mooie spullen en leuke prijsjes.
Prachtige spullen prima prijzen en aardig personeel !
Wat een super leuke kringloop, en wat is het personeel vriendelijk en behulpzaam! Super blij met onze aankoop!
Leuke spulletjes. Van alle wat.Niet echt goedkoop.
Mooie winkel en vriendelijk ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid