facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Dwingeloo

Adres: Brink 47, 7991 cj Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521595410
Stad: Dwingeloo
Route: Brink 47
Postcode: 7991 cj


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hemelvaart Albert Heijn, Aldi Dwingeloo, Openingstijden Aldi Dwingeloo, Jumbo Dwingeloo, Lidl Dwingeloo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gall & Gall Gall & Gall 9 meter
Warenhuis Boerhof Warenhuis Boerhof 270 meter Fantastische lieve mensen en echt bijna alles kun je er kopen . En anders vraag je en...
Groente & Zo. Groente & Zo. 391 meter
Biowinkel Dwingeloo Biowinkel Dwingeloo 391 meter Biologische winkel in Dwingeloo, Drenthe.
Kringloopwinkel de Siepel - Kringloop & ZO Kringloopwinkel de Siepel - Kringloop & ZO 500 meter Ik hoop, dat jullie weer snel opengaaan.
Kringloopwinkel De Siepel - Kringloop & Zo Kringloopwinkel De Siepel - Kringloop & Zo 510 meter De mooiste kringloop van Drenthe is niet écht overdreven! Ik ben zo ontzettend onder ...
Recensies
Mooie winkel in het dorpscentrum van Dwingeloo. Alle belangrijke boodschappen kun je hier krijgen. Makkelijk als je onderweg bent met de fiets door Drenthe te toeren.
Groot parkeer terrein achter de AH. Lijkt klein aan de buitenzijde maar groot in oppervlakte binnen. Groot assortiment. Brood en banket zag er netjes uit. Aan het einde van de dag is het assortiment wel minder, maar begrijpelijk. We hebben alles kunnen halen voor het tafelgrillen.
Dit is een prima winkel om even snel een boodschap te halen met de zelfscan. De winkel is alleen erg smal en dus snel rommelig. Wanneer het druk is is het ook absoluut niet prettig boodschappen doen hier.
Albert Heijn ligt centraal in Dwingeloo. De winkel is klein.
AH gaat achteruit met service Veel producten een stuk duurder, heel veel niet te koop, ook bonusproducten vaak niet leverbaar.
AH In Meppel mooi en goed voor zien. Als je bij deze AH inkopen doet krijg je je parkeergeld terug.
Prima plek voor je dagelijkse boodschappen. Voldoende parkeerplek!
Slechte winkel, voorraad vaak niet op orde, aanbiedingen niet of te laat aanwezig, aanbiedingen vaak nog niet ingevoerd in de kassa, tip.controleer altijd de kassa bon. Volgende tip.Ga naar ah Havelte super winkel.
Ruime winkel met goed assortiment. Handig en snel je boodschappen doen kan hier makkelijk! Ja die zelfscan kassa's aanwezig of makkelijk je boodschappen doen met de scanner kan ook. Ruime parkeerplaats naast de Albert Heijn dus je boodschappen zijn zo ingeladen!
Kleine AH maar Alles aanwezig.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Albert Heijn Dwingeloo met het openbaar vervoer


Dwingeloo, Brink 130 meter
28
Dwingeloo, Brink 140 meter
28
Dwingeloo, Broeklaan 250 meter
28
Dwingeloo, Broeklaan 310 meter
28
Dwingeloo, Brinkweg 400 meter
28

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid