facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kraan Tandheelkunde Lemmer

Kraan Tandheelkunde Lemmer

Geschiedenis

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Wij verrichten de meest voorkomende behandelingen zelf. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team. Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer.



"Wij zijn een kleinschalige, huiselijke praktijk. Onze hoogste prioriteit is de beste tandheelkunde bieden en natuurlijk een prettige ervaring. Voor specialismes verwijzen wij door naar onze collega's binnen de regio. Maar voor preventie, mondhygiëniste en goede algemene tandheelkunde bent u hier van harte welkom. Samen met het hele team werken wij intensief en met plezier aan een tandartspraktijk waar patiënten graag terug komen."
Adres: Tramhaven 1, 8531 HP Lemmer
Telefoonnummer: +31514565603
Stad: Lemmer
Route: Tramhaven 1
Postcode: 8531 HP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Lieve Tandarts Lemmer, Tanden bleken Lemmer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dental Clinics Lemmer Dental Clinics Lemmer 818 meter Prima tandarts. Na tientallen jaren ben ik nog steeds tevreden!
Recensies
Je moet geluk hebben hier. Jarenlang was het een fijne tandarts…. Na de overname is het bergafwaarts gegaan. Dit noemen ze ook wel een vrije val. Gaatje laten bijvullen en ze hebben het erger gemaakt. Een stagiaire in ieder geval een onervaren typje moest het uitvoeren, maar het lukte haar niet. Zelfs de ''ervaren'' tandarts kon het niet redden en heeft er maar wat van gemaakt, met alle gevolgen van dien. Met VEEL moeite is er een vervolgafspraak gepland. Probleem is uiteindelijk opgelost. Echter zijn de kosten wel in rekening gebracht.... Als je geen zelfrespect hebt ga je hier naartoe. Je bent gewaarschuwd!
Hele fijne Tandarts Maria , lieve rustige tandarts. Voor wie opzoek is naar een goede tandarts, Maria is een topper.
Altijd goede ervaringen gehad met deze praktijk. Ik kom er al vanaf kleins af aan en als kind heb ik het leuk gevonden om naar de tandarts te gaan. Helaas nu over moeten stappen naar een andere praktijk door verhuizing.
A. Egea heeft mijn complete rij voortanden volledig afgeslepen van achter en heeft zelfs 1 voortand zo dun gemaakt dat ze er zelfs door heen is geschoten. Mijn tanden zijn dus verpest! Terwijl ze alleen een spalkje moest verwijderen. Ik hoop dat ze mijn tanden super goed kunnen herstellen! Maar mijn oude tanden krijg ik niet Weer terug. Jammer dat deze praktijk is overgenomen. Tineke was vroeger top.
Afspraak met tandarts gehad en foto's gemaakt. Doorverwezen voor een afspraak met de mondhyieniste ivm tandsteen. Vervolgens een halfuur bij de mondhygieniste gezeten en nog nooit eerder een week lang zo'n gevoelige/pijnlijke tanden gehad na een behandeling. Na de afspraak vervolgens te horen gekregen, dat ik nog maar een afspraak moest maken om te kijken of het tandsteen wel goed verwijderd is... Teleurgesteld dat ik na twee afspraken nog een afspraak moet maken om te kijken of alles in orde is. IVM corona de afspraak uitgesteld en aangezien het niet mogelijk is om na een halfjaar een periodieke tandarts controle te combineren met het verwijderen van eventuele tandsteen bij die tandarts in 1 afspraak, gaat mijn voorkeur toch naar een andere praktijk.
Altijd een drama om er heen te gaan, maar dat ligt meer aan mij zelf. Verder een goede tandartsen praktijk. Parkeren in de zomervakantie soms wel een ramp door het winkelend publiek in de buurt en de vele toeristen.
Goede ervaring hier, heb ook andere ervaringen gehad in het verleden, bij andere tandartsen. Door verhuizingen.
Top tandartsenpraktijk met fijne mensen en goede behandeling
Op vakantie onverwachts tandheelkundige zorg nodig. Snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Top!
Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid