facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dental Clinics Lemmer

Dental Clinics Lemmer

Geschiedenis

Wilt u de beste mondzorgverleners, die hoge kwaliteit leveren en waar u niet meer betaalt dan nodig is? Kom dan naar Dental Clinics Lemmer.



"Complete mondzorg voor het hele gezinWelkom bij Dental Clinics Lemmer. Een moderne tandartsengroepspraktijk, waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu komt voor een periodieke gebitscontrole of een specialistische behandeling bij de tandarts, wij behandelen u volgens de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0514 – 561 379."
Adres: Kleine Beer 17, 8531 MS Lemmer
Telefoonnummer: 0514 561 379
Stad: Lemmer
Route: Kleine Beer 17
Postcode: 8531 MS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Tandartspraktijk Lemmer, Mondhygiënist Lemmer, Tanden bleken Lemmer, Dental Clinics medewerkers, Mijn Dental Clinics, Kaakchirurg Dental Clinics, Dental Clinics eigenaar, Dental Clinics Leusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kraan Tandheelkunde Lemmer Kraan Tandheelkunde Lemmer 818 meter Je moet geluk hebben hier. Jarenlang was het een fijne tandarts…. Na de overname is ...
Recensies
Prima tandarts. Na tientallen jaren ben ik nog steeds tevreden!
Goede ervaring. Duidelijk in aangeven wat er gaat gebeuren tijdens een behandeling. Meelevend en vriendelijk
Tevreden over tandarts en alle assistenten
Na plotselinge kiespijn kon ik binnen een uur terecht voor een wortelkanaalbehandeling. Super geholpen, pijnloos behandeld en ondertussen hele goede uitleg gekregen. Ook hele vriendelijke hulp aan de telefoon en ontvangst ter plekke.
Altijd zeer vriendelijk ontvangst. Fijne en vriendelijke mensen. Zeer duidelijke en uitgebreide uitleg voordat er wordt begonnen met controle of herstel van gebit. Ook altijd goede tips over het goed verzorgen van het gebit. Ga er altijd met een goed gevoel heen en kom er altijd met een goed gevoel weer weg. Heel blij met mijn tandarts :-
Prima service, gastvrij, doen altijd hun best om je snel te behandelen. Geweldige tandartsen die vakkundig zijn, overleggen en bijna pijnloos hun werk doen.
Tijdens de vakantie “overvallen” door een ontstoken kies. Met dank aan de meer dan vriendelijke receptioniste dezelfde dag nog geholpen aan een wortelkanaal ingreep. Kortom Service met een hoofdletter.
Er zit duidelijk verschil in de tandartsen. De ene vind ik fijner en beter voor mijn kind dan de andere.
Zeer goede ervaringen met Dental Clinics Lemmer. Ben er al jaren patient. Deskundige tandarts en mondhygienistes. Heel vriendelijke mensen, ze gaan op je in en houden rekening met je angst. Elke behandelingsstap wordt duidelijk uitgelegd. Zou het aanbevelen.
Met onze zoon geweest... onsympathieke tandarts. Niet goed met kinderen. Was vreselijk. Inmiddels een andere tandarts gevonden. Helemaal goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid