facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kopie Plus

Adres: Meidoornlaan 18, 2641 CB Pijnacker
Telefoonnummer: +31153697884
Stad: Pijnacker
Route: Meidoornlaan 18
Postcode: 2641 CB



op zoek naar gerelateerd: Kleurkopie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kantoorboekhandel Van Atten Kantoorboekhandel Van Atten 453 meter Fijne zaak met deskundig personeel. Niet te beroerd om even wat apart te leggen als j...
Recensies
Wij zijn al jaren klant, misschien is het soms wat chaotisch maar het is een goede kwaliteit/ prijs verhouding en als de nood echt aan de man is dan helpen ze je uit de brand.
Vreselijk onbeleefd personeel. Kom hier nooit meer terug. Meneer heeft totaal geen zin om te werken en is vreselijk chagrijnig.
Zeer fijne kopie shop / drukker. Het personeel is heel behulpzaam en neemt echt de tijd om samen tot een goed resultaat te komen. Deze service ben ik nog niet eerder tegen gekomen bij een andere winkel. Ze vonden het ook absoluut geen probleem dat het om een heel kleine oplage ging. De prijs was ook nog eens zeer schappelijk, zeker gezien de uitmuntende kwaliteit. Ik kan deze winkel echt van harte aanbevelen bij iedereen die iets wil laten afdrukken!
Goede zaak, goede service en levert goed werk! Al jaren een zeer tevreden klant!
Het bedrijf geef ik 5 sterren. De website maximaal 1. Dat zou veel beter kunnen. Openingstijden zijn bv niet te vinden.
Fijne hulp, goede prijs snel klaar! Heel erg bedankt.
Altijd supervriendelijke service voor prettige prijzen!
Uitstekend en zeer persoonlijk geholpen door Edwin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid