facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kantoorboekhandel Van Atten

Kantoorboekhandel Van Atten

Info

Emmapark 110, 2641 EN Pijnacker | Kerkstraat 8, 2651 CE Berkel en Rodenrijs

Geschiedenis

Kantoor- boekhandel Van Atten heeft vestigingen in Pijnacker en in Berkel en Rodenrijs. Deze winkels beschikken beiden over een zeer uitgebreid boeken- en kinderboekenassortiment en over boekenspecialisten die garant staan voor een persoonlijk en passend advies.

Het familiebedrijf wordt inmiddels gerund door de derde generatie. Niet alleen in de winkels kunt u terecht voor boek- en kantoorartikelen, maar ook online via www.vanattenboek.nl en www.vanattenkantoor.nl. Boeken die vandaag online worden besteld, worden morgen thuis bezorgd.

Tijdens de jaarlijkse Boek- en Kinderboekenweek worden er vanzelfsprekend verschillende activiteiten georganiseerd, maar ook gedurende de rest van het jaar vinden er regelmatig lezingen, signeersessies en andere evenementen plaats.



"Onze winkels zijn gevestigd in Pijnacker en Berkel en Rodenrijs. Wij zijn een breed gesorteerde Kantoorboekhandel. Onze specialiteit is op het gebied van boeken, kantoorartikelen, tijdschiften en cadeau-artikelen.Naast onze winkels is er ook de mogelijkheid om online te bestellingen te doen."
Adres: Emmapark 110, 2641 EN Pijnacker
Telefoonnummer: 0153692992
Stad: Pijnacker
Route: Emmapark 110
Postcode: 2641 EN


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Atten boekwinkel, Van Atten boekhandel, Boekhandel Janneke, Van Atten Berkel en Rodenrijs openingstijden, Van Atten Berkel, Boekhandel Berkel en Rodenrijs, Bruna Pijnacker, Van Atten boeken bestellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kopie Plus Kopie Plus 453 meter Wij zijn al jaren klant, misschien is het soms wat chaotisch maar het is een goede kw...
Recensies
Fijne zaak met deskundig personeel. Niet te beroerd om even wat apart te leggen als je belt. En goed service
Fijne persoonlijk advies en veel keuze
Complete boekhandel, voor ieder wat wils aanwezig
Uitgebreid assortiment, hulpvaardig personeel.
Geweldige service, vriendelijke mensen, en uitgebreid boekenassortiment. Hebben ze get niwt, binnen2 dagen in huis
Top service ook voor klanten in het buitenland. Ik kon via de website niet laten leveren in België, maar alles werd via mail perfect, vlot en heel vriendelijk afgehandeld.
Top winkel. Zeer vriendelijk personeel met veel kennis van zaken. Hebben veel producten en wat er niet is is morgen in huis!
Altijd goede service en vriendelijk personeel, kundig!
Een heerlijke boekenwinkel! Ik kom hier graag als ik in de buurt ben want ze hebben bergen keuze.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid