facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kookstudio Bastronomie Mierlo - Brabant

Kookstudio Bastronomie Mierlo - Brabant

Info

Bij kookstudio Bastronomie in Mierlo (Noord-Brabant) worden kooklessen, kookworkshops en cursussen patisserie gegeven.
Ook kookworkshops op maat mogelijk.

Geschiedenis

De naam Bastronomie is ontstaan door de naam Bas, Gastronomie en Astronomie met elkaar te combineren.

Koken ... mijn passie.

Na jaren van een leven vol hectiek en drukte kreeg ik de gelegenheid om terug te gaan naar de basis, naar waar het ooit om begon, de liefde voor het koken.

Het Bourgondisch leven en de Brabantse gezelligheid past mij goed en als trotse eigenaar van Bastronomie wil ik met deze kookstudio mijn kennis en ervaring doorgeven.

Al meer dan 40 jaar ben ik werkzaam in de keuken, ooit begonnen als keukenhulp en later uitgegroeid als S.V.H. Meesterkok.
Vanaf 2016 geef ik, kooklessen en workshops voor beginners en gevorderden.
Je kunt terecht bij Bastronomie in Mierlo (Noord-Brabant) voor een eenmalige workshop of een hele serie aan kooklessen.

Omdat Patisserie mijn specialiteit is én zeer geliefd is bij het publiek, is dit een aparte en uitgebreide cursus geworden.
Zoveel mogelijk worden natuurlijke ingrediënten gebruikt uit onze eigen tuin.

Adres: 't Voortje 13, 5731 PP Mierlo
Telefoonnummer: 0653666118
Stad: Mierlo
Route: 't Voortje 13
Postcode: 5731 PP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Kookelarij De Kookelarij 1 km ik geef kookworkshops voor het bereiden van Pizza's, Paella en Thaise maaltijden in m...
Recensies
We hebben gisteren bij de kookstudio van Bas Basemans met ons kleine gezelschap een buitengewoon genoeglijke en culinair hoogstaande avond gehad. Na de ontvangst met een heerlijk aperitiefje dat deels bestond uit een door de chef met ingrediënten uit eigen tuin zelf gebrouwen kruidenbittertje, kregen we een zeer uitgebreide uitleg over het menu dat we zouden gaan bereiden. Tijdens het bereidingsproces hield Bas alles en iedereen nauwlettend in de gaten zodat er niets mis kon en zou gaan. Hij gaf ons diverse nuttige en bruikbare tips. Het diner was van topkwaliteit en het was zeer gezellig. Een echte aanrader!
Als verjaardagscadeau zijn we met de familie gaan koken samen! Wat een fantastisch menu was er samengesteld. Iedereen heeft super veel geleerd van de avond en de kooktechnieken. We hebben genoten! Daarnaast waren de producten die gebruikt werden ook allemaal eerlijk en duurzaam zelfs veel uit eigen tuin, wat een mooi detail is.! We komen zeker terug ‍ Parkeren: Je kan voor het huis parkeren, je moet alleen een bos pad op rijden naar het huis waar je makkelijk voorbij kan rijden.
Tijdens ons vriendenweekend met 18 personen in een groepsaccommodatie heeft Mathieu ons een heerlijk 5 gangen diner voorgeschoteld. Geweldig hoe hij alles al had voorbereid en hoe netjes en schoon hij de keuken achter heeft gelaten. En niet onbelangrijk, Mathieu heeft echt passie voor zijn vak.
Afgelopen zaterdag hebben we met 8 personen een kookworkshop gevolgd bij Kookstudio Bastronomie. Op een super mooie locatie werden we door chef-kok Bas ontvangen met een likeurtje uit eigen kruidentuin. Daarna kregen we uitleg over het menu en handige snijtechnieken geleerd! Bas is erg enthousiast en weet een ieder aan de gang te houden. We hebben super heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor deze onvergetelijke avond.
Superleuk teamuitje gehad op een prachtige locatie extra leuk bij mooi weer om te genieten van de tuin. Heerlijk eten, goede tips en begeleiding. Super leuk en gezellig! Bedankt Bas!Eten: 5/5
Een aantal weken geleden hebben we met 10 dames een kookworkshop gevolgd bij Kookstudio Bastronomie. Op een prachtige locatie werden we hartelijk ontvangen door Mathieu Bas met een glaasje Cava met eigengemaakte kruidenlikeur. Erg Lekker!! Na een uitgebreide uitleg over de bereiding van het menu en handige snijtechnieken, gingen we zelf aan de slag. Leuk om te zien/horen hoe enthousiast hij vertelt en zijn kennis en ervaring deelt. We hebben en super gezellige avond gehad en heerlijk gegeten.
Afgelopen donderdag met ons team van 7 man een bijzondere avond gehad bij Mathieu in Mierlo. De complete avond en voorbereiding verliep uitstekend! Een perfecte afwisseling tussen: culinair leren, teambuilding en een onwijs gezellige avond met unieke gerechten!` Nogmaals heel erg bedankt Mathieu en tot snel!
Gezellig gekookt met vrienden. We konden er vooraf geen zak van, maar met de juiste instructies hadden we een aanzienlijke maaltijd neer gezet. Super gezellig! Bij twijfel zeker doen.
Met 12 collega’s een geweldig leuke, lekkere en gezellige avond gehad bij gastheer Mathieu! Aanrader!
We hebben afgelopen zaterdag, ter ere van de verjaardag van mijn moeder en vader, een.geweldige avond beleefd in Mierlo bij kookstudio Bastronomie. De wijze waarop topkok Bas ons door de avond heeft geleid was voortreffelijk, alsmede het resultaat dat na de keukeninspanningen op tafel stond. Naast kooktechnieken neemt Bas je mee in de wereld van producten, wijnen, horeca en duurzaam tuinieren. Hij doet dat op een zodanige manier dat je van jong tot oud motivatie krijgt om te koken en zin krijgt in eten. Kortom, ben je op zoek naar een bijzondere kookervaring, dan is dit een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid